eitaa logo
مجتبی مجلسی
1.1هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
53 ویدیو
30 فایل
آرشیو نوشته‌ها و طراحی‌ها @Mojtabamajlesi
مشاهده در ایتا
دانلود
مجتبی مجلسی
هنر در شرایط جنگی / 15 تنگۀ اُحد! صبح روز اول جنگ، بلافاصله بعد از شنیدن اخباری که همۀ ما را در بُ
1.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ هنوز ادامه دارد؛ جهاد ادامه دارد می‌گویند حرف را بنداز وسط صاحب‌اش پیدا می‌شود! بگذریم؛ بعضی از جوانان سرزمین‌مان بدون اینکه مانند برخی شروع کنند با تحلیل‌های غلط شخصی‌شان در زمانۀ جنگ جلو بروند و کارشان از صبح تا شب تفرقه و اختلاف باشد و جدا کردن مردم از حاکمیت و در خط دشمن کار کنند و آنقدر هم تعصب داشته باشند که از هر انتقادی آشفته می‌شوند و شروع می‌کنند به آشفته‌گویی و ... جنگ برایشان ادامه دارد و مشغول خدمت به مردم هستند، به مردم مهر و محبت می کنند و با همین کار به کشور خدمت می کنند و به دشمن ضربه میزنند. این ویدئو یک مورد از هزاران مورد است، هزاران موردی که حول محور ایران وحدت دارند، به مردم ایران خدمت می کنند، هویت ایرانی را تقویت می کنند و برای ایران قدرت نرم خلق می کنند. گروه‌های جهادی که در استوری‌های آقاسید هادی قادری قصه‌شان را دیده‌ایم. دال مرکزی‌شان «وطن» است و مخاطب‌شان عموم مردم. تنگه را رها نکرده‌اند و هنوز دارند می‌جنگند.
مجتبی مجلسی
بهترین قصه‌گو برنده است رسالت اصلی گرافیک دیزاین «رساندن پیام به‌مخاطب» است. اما ابهام اصلی این رس
سلام. به دلیل درخواست‌های فراوان دوستان مدرسۀ کتابخوانه قول دادند برای دوستانی که تلگرام نیستند شرایطی فراهم کنند تا در این دوره ثبت نام کنند. به این آیدی در ایتا پیام بدهید: @ketabkhonehschool
مجتبی مجلسی
هنر در شرایط جنگی / 15 تنگۀ اُحد! صبح روز اول جنگ، بلافاصله بعد از شنیدن اخباری که همۀ ما را در بُ
رهبر انقلاب: تبیین و رفع مغالطات لازم است اما به میان کشیدن ایرادهای غیر لازم و بحث درباره آنها و جنجال بر روی مسائل کوچک مضرّ است و حتی ابطال مغالطه باید به بهترین شکل انجام شود که مشکلی برای کشور ایجاد نشود رهبر انقلاب: نباید اختلاف‌نظرهای موجود و این جناح و آن جناح کردن را که کاری مضرّ است غلیظ کرد رهبر انقلاب ایشان با اشاره به امکان اعتراض یک نفر به یک مسئول در قضیه‌ای نظامی یا دیپلماسی: نمی‌گوییم اعتراض خود را مطرح نکنند اما اعتراض و انتقاد باید با لحن قابل قبول و پس از تحقیق و اطلاع‌یابی انجام شود چرا که گاهی برخی اظهارات و اعتراض‌هایی که در رسانه‌ها منعکس می‌شود، ناشی از بی‌اطلاعی است. رهبر انقلاب : شور و هیجان عمومی مردم بخصوص جوانان امری لازم و خوب است اما بی‌صبری و پا به زمین کوبیدن و اعتراض به اینکه چرا فلان کار انجام نشد، مضرّ است.
هدایت شده از ایران خونمه
22.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 مهمه که بمونه و نذاررم، که هیچ کسی اونو ازم بگیره 🎵نماهنگ 🎵 ✅کارگردان: یوسف خالقی ✅خواننده: محمد طاهریان 💠🇮🇷 پویش هنری ؛ ایتا | بله
رویداد سبز، سفید، قرمز رویداد طراحی‌ محصول‌ بامحوریت «وطن» باکاربرد پیاده‌روی‌ اربعین‌حسینی اصفهان / دوم و سوم مردادماه 1404 علاقمندان با ارسال رزومه به شمارۀ 09131147029 در ایتا می‌توانند در این رویداد ثبت‌نام نمایند.
یک عکس یادگاری با اساتید نقاشی اصفهان به تاریخ 24 تیرماه 1404 / نشسته از راست: آمنه‌بدرالسماء محمدعلی حدت، محمد موحدیان عطار، رضا بدرالسماء، عباس عقیلی، کوروش اصلانی / ایستاده از راست: افشین جلیلی، امیر مباشریان، مصطفی شعرباف، احمد حمیدی، مجتبی مجلسی، امیر محزونیه، سپیده حدت، زهرا امیری
مجتبی مجلسی
هنر در شرایط جنگی / 15 تنگۀ اُحد! صبح روز اول جنگ، بلافاصله بعد از شنیدن اخباری که همۀ ما را در بُ
هنر در شرایط جنگی / 16 اخلاق جنگی! در میانۀ جنگ، اخلاق، کنش‌ها و واکنش‌ها تأثیریافته از این فضا ممکن است جهت‌گیری و سویی متفاوت داشته باشد. ممکن است برخی ظرفیت پذیرش آن را داشته باشند و درک کنند شرایط را و ممکن است برخی نه. برای همین گفتن برخی از این تفاوت ها به امید بالا بردن ظرفیت پذیرشش خالی از لطف نیست: ✍️ ۱. در میانۀ جنگ باید صریح بود. در لفافه حرف‌زدن و به‌گونه‌ای حرف را پیچاندن که از ترس خوب‌آمدن و بدآمدن دیگری‌ها، مصدرش به این زودی‌ها معلوم نشود برای این روزها نیست. یا حرفی را نباید زد، یا باید حرف کاربرد داشته باشد، مخاطبش را پیدا کند و او را مورد خطاب قرار دهد. زمانه زمانۀ جنگ است نه زمانۀ رودربایستی و خوش‌آمد و بدآمد دیگران. اینکه برخی‌ها این سلسله یادداشت‌ها برایش خوش‌آیند نبوده و حس کرده‌اند با تندی و عتاب به برخی خرده گرفته - البته که درست فکر کرده‌اند - به‌خاطر همین شرایط و زمانه است و لاغیر. شرایط جنگ، ایجاب می‌کند یا وارد میدان نشوید و یا اگر می‌شوید ظرفیت‌‌تان را هم بالا ببرید. قرار نیست این وسط قربان صدقۀ هم برویم و از اشتباهات یک‌دیگر که برخی غیرقابل جبران هستند چشم بپوشیم. ✍️ ۲. انتقادپذیر باشید. در این شرایط و به‌خاطر سرعت تصمیم‌گیری و اقدام، ممکن است و یا بهتر است بگوییم حتما همۀ ما اشتباه خواهیم کرد. اشتباهمان را بپذیریم و اصلاحش کنیم. لجبازی و تعصب روی اشتباه از هر خیانتی در زمانۀ جنگ مهلک‌تر است. به قول رهبری مثل بچه ها پا روی زمین نکوبید! ✍️ ۳. فردی تصمیم نگیرید. سعی کنید تحلیل‌ها و تصمیم‌ها و خط محتوایتان یک تصمیم جمعی باشد متشکل از افکار متفاوت و خلاق و دوراندیش نسبت به مسائل. تجربۀ این چند وقته به ما ثابت کرد خیلی از تصمیم‌ها و خط محتوایی‌هایمان تکمیل‌کنندۀ پازل دشمن بود! و هنوز هم ادامه دارد. حتی حاضر نیستیم به حرمت حرف رهبری چند ساعتی تحلیل های اشتباه خودمان را رها کنیم و لااقل سکوت کنیم! ✍️ ۴. آتش به‌اختیار نباشید! در زمانۀ جنگ باید آرایش جنگی گرفت باید هماهنگ و در یک جبهه جنگید، آتش به اختیار بودن مال زمان صلح است نه این زمانه! تک تیراندازی‌ها و ناهماهنگی‌ها آفت این زمانه است و برای ما سمی مهلک. تجربه این روزها نشان داد هنرمندان شهرهایی که تشکل به معنای واقعی داشتند و تصمیم‌هایشان جمعی بود و جبهه و خط آفند و پدافند داشتند عملکردشان بسیار امیدوارکننده بود. ✍️ ۵. صبور باشید. واکنش سریع گرچه لازم است و گرچه با این صبوری در تضاد! اما اگر خط محتوایی داشته باشیم می شود بینشان را هم جمع کرد. ✍️ ۶. تجربه کسب کنید. هر روز این زمانه عجیب کوهی از تجربه هست و هر لحظه آن درسی به ما می دهد. تجربه های این روزها بسی گرانبها هستند. حفظشان کنید و به کار بگیریدشان. گاهی بایستید به پشت سرتان نگاه کنید و ببینید کجا کج رفته اید و کجا با حرف رهبرتان زاویه داشته اید؟ و کجا درست رفته اید. برگردید و اگر اشتباهی هست اصلاح کنید برایتان تجربه شود. اگر اصلاح نکردید و به راه کجتان ادامه دادید این ره به ترکستان است!
🔹 نقطه | نمایشی از تک اثرهای اصفهان حوزه هنری استان اصفهان برگزار می کند: 🔻 وطن؛ نمایش اثری از استاد رضا بدرالسماء 🗓 گشایش: چهارشنبه اول مردادماه ساعت ۱۵ 🗓 ادامه نمایشگاه : تا ۱۵ مرداد به جز روزهای تعطیل ⏰ ساعت بازدید: ۱۶ تا ۲۰ 📌 خیابان استانداری، گذر سعدی، عمارت تاریخی سعدی، حوزه هنری استان اصفهان 💠 حوزه هنری استان اصفهان در مجازی: وبسایت | آپارات | ایتا | بله |.
🔺 مجلس سوگواری حضرت اباعبدالله حسین (ع) 🔹 با اجرای هنرمندان آیینی و رونمایی از تابلوی وطن (اثر جدید استاد رضا بدرالسماء) 🗓 چهارشنبه اول مردادماه - از نماز ظهر 📍 خیابان استانداری - گذر سعدی - عمارت تاریخی سعدی 💠 حوزه هنری استان اصفهان در مجازی: وبسایت | آپارات | ایتا | بله |
مجتبی مجلسی
هنر در شرایط جنگی / 16 اخلاق جنگی! در میانۀ جنگ، اخلاق، کنش‌ها و واکنش‌ها تأثیریافته از این فضا مم
هنر در شرایط جنگی / ۱۷ وقت تسلیم! در زمانه جنگ گاهی با زبانمان، گاهی با قلممان، گاهی با هنرمان، گاهی با پول و ثروتمان، گاهی با سیاستمان، گاهی با زور و اقتدارمان، گاهی با سلاح و موشکمان و ... مبارزه می کنیم و این امری است منطقی. اما گاهی مثل الان دستمان خالی است. هیچ وسیله ای برای مبارزه نداریم نه قلم و هنرمان، نه سیاست و هشتک هایمان، نه پول و قدرت مان، هیچ کدام شکم گرسنه و لب های تشنه زنان و مردان و کودکان غزه را جوابگو نیست. در شرایطی هستیم که یک سلاح بیشتر نداریم. دعا و استغاثه. این سلاح، کم قدرت ندارد و از اتفاق وقتی قدرتش بیشتر می شود که به عجز و ناتوانی خودمان بیشتر واقف شویم. دعا، دعا، دعا اللهم عجل لولیک الفرج
مجتبی مجلسی
هنر در شرایط جنگی / 15 تنگۀ اُحد! صبح روز اول جنگ، بلافاصله بعد از شنیدن اخباری که همۀ ما را در بُ
🔴پیام رهبر انقلاب به مناسبت اربعین شهادت جمعی از هم‌میهنان، سرداران نظامی و دانشمندان برجستهٔ هسته‌ای بسم الله الرّحمن الرّحیم ملت سرافراز ایران! 🔹چهلمین روز شهادت جمعی از هم‌میهنان عزیزمان، که در میان آنان سرداران با کفایت نظامی و دانشمندان برجسته‌ی هسته‌ئی بودند، فرا رسید. این ضربه را گروه حاکم خبیث و جنایتکار صهیونی که دشمن رذل و عنود ملت ایران است وارد آورد. بیشک فقدان فرماندهانی چون شهیدان باقری و سلامی و رشید و حاجی‌زاده و شادمانی و دیگر نظامیان، و دانشمندانی چون شهیدان طهرانچی و عباسی و دیگر دانشمندان، برای هر ملتی سنگین است. اما دشمن ابله و کوته‌بین به هدف خود نرسید. آینده نشان خواهد داد که هر دو حرکت نظامی و علمی شتابنده‌تر از گذشته به سمت افقهای بلند پیش خواهد رفت انشاءالله. 🔹شهیدان ما خود راهی را برگزیده بودند که گمان دستیابی به مرتبه‌ی والای شهادت در آن کم نبود و سرانجام به آنچه آرزوی همه‌ی فداکاران است رسیدند؛ بر آنان گوارا باد؛ امّا ناگواری آن برای ملت ایران بویژه خانواده‌های شهیدان و بویژه کسانی که آنان را از نزدیک می‌شناختند سخت و تلخ و سنگین است. 🔹در این حادثه نقاط درخشانی را نیز بروشنی میتوان دید. اولاً تحمل و صبوری و استحکام روحیه‌ی بازماندگان که در نوع خود جز در تحولات جمهوری اسلامی ایران دیده نشده است. ثانیاً استقامت و ثبات دستگاههای زیر امر شهیدان، که نگذاشتند این ضربه‌ی سنگین، فرصت‌ها را سلب و در حرکت آنان وقفه ایجاد کند. و ثالثاً شکوهِ پایداریِ معجزه آسای ملت ایران که در اتحاد و استحکام روحی و عزم راسخ آنان بر ایستادگیِ یکپارچه در میدان به ظهور رسید. ایران اسلامی در این حادثه یک بار دیگر استواریِ بنیان خود را نشان داد. دشمنان ایران آهن سرد میکوبند. 🔹ایران اسلامی به توفیق الهی روز به روز قویتر خواهد شد باذن الله. 🔹مهم آن است که ما از این حقیقت، و از تکلیفی که از سوی آن بر دوش ماست غفلت نکنیم. 🔹حفظ اتحاد ملی وظیفه‌ی یکایک ما است. 🔹شتاب لازم در پیشرفت دانش و فناوری در همه‌ی بخش‌ها وظیفه‌ی نخبگان علمی است. 🔹حفظ عزت و آبروی کشور و ملت، تکلیف بی اغماض گویندگان و قلم‌زنان است. 🔹مجهز کردن روزافزون کشور با ابزارهای حراست از امنیت و استقلال ملی، وظیفه‌ی فرماندهان نظامی است. 🔹جدیت و پیگیری و به نتیجه رساندن کارهای کشور وظیفه‌ی همه‌ی دستگاههای مسئول اجرائی است. 🔹هدایت معنوی و نورانی‌ کردن دلها و توصیه به صبر و سکینه و ثبات مردمی وظیفه‌ی حضرات روحانی است. 🔹و حفظ شور و شوق و شعور انقلابی وظیفه‌ی یکایک ما و بویژه جوانان است. خدای عزیز رحیم همگان را موفق بدارد. 🔹درود بر ملت ایران و سلام بر جوانان شهید، بر بانوان و کودکان شهید، و بر همه‌ی شهیدان و داغداران آنان.