eitaa logo
مسجد امام موسی کاظم علیه السّلام زرین شهر
189 دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
1.6هزار ویدیو
219 فایل
فعالترین مسجد در امور مذهبی و فرهنگی و ورزشی فعالترین مسجددر فضای مجازی جهت ارتباط با ادمین @mosaqueImam #مسجد_امام_موسی_کاظم_علیه_السّلام_زرین_شهر آدرس : استان #اصفهان_شهرستان_لنجان_زرین_شهر_خیابان_ملاصدرا_ابتدای_خیابان_ایثارگران_محله_ملاصدرا
مشاهده در ایتا
دانلود
*اعتصاب برای رونق اقتصادی!*
💢ملاحظاتی پیرامون ارتقای قدرت خرید مردم ✍🏻علی محمدی 🔸رونق و رفاه اقتصادی در گرو تعادل‌بخشی به نظام عرضه و تقاضا است. در واقع برای نیل به یک رفاه پایدار، باید پویایی نظام تولید و مصرف را حفظ کرد. زمانی که مردم توان خریدشان را از دست می‌دهند، رابطه تعادلی از سوی تقاضا بهم خواهد ریخت و در نتیجه بخش دیگر، یعنی عرضه را نیز با مشکل روبه‌رو خواهد کرد، مشکلی که در نهایت به رکود اقتصادی منجر خواهد شد. در دهه نود به خصوص از سال ۱۳۹۷ به شدت از قدرت خرید مردم کاسته شده است. به نظر می‌رسد علی‌رغم اقدامات مثبتی که دولت سیزدهم انجام داده اما همچنان به دلیل تورم بالا، قدرت خرید مردم در حال کاهش می‌باشد. از این منظر افزایش قدرت خرید مردم مستلزم اقداماتی اساسی و فنی در دو حوزه است. 🔹دولت در اولین اقدام باید تورم را کنترل و تثبیت نماید. آمارها مبنی بر کاهش تورم از ۵۹ درصد در تابستان گذشته به ۴۳ درصد در تابستان امسال است و اگرچه امیدوارکننده می‌باشد اما کافی نیست. با وجود برخی اقدامات مثبت دولت در سیاست‌های پولی و مالی، وضعیت تعدادی از نماگرهایی که در نهایت اثرشان بر تورم تعلق می‌گیرد و دورنمایی از سطح قیمت‌ها در ماه‌های آینده را برای ما ترسیم می‌کنند، چندان مناسب نیست. جنس تورم در کشور ما بیشتر از جنس عرضه، یعنی نظام تولید است. بنگاه‌های تولیدی باید رشد کنند. اما افزایش مداوم نرخ ارز، منجر به بی‌ثباتی، کاهش سرمایه‌گذاری، افزایش سفته‌بازی و... می‌شود که در نهایت با کاهش اشتغال و افزایش سطح عمومی قیمت‌ها، اثر منفی بر وضعیت رفاه و توان خرید مردم می‌گذارد. 🔸افزایش دستمزد و حقوق‌های اقشار کم‌درآمد مثل کارگران و کارمندان، اقدام درست از سوی دولت بود که می‌تواند منجر به افزایش قدرت خرید مردم شود. اما در این بین اگر دولت نتواند تورم و ریشه‌های آن را کاهش دهد، اقتصاد دچار مارپیچ تورم دستمزد خواهد شد. به این معنا که افزایش درآمدها اثر خود را از دست می‌دهد. بحث دیگر اجرای حذف ارز ترجیحی است که قرار بود ماحصل آن ارتقای قدرت خرید مردم باشد. ادامه پرداخت یارانه‌ها به شکل فعلی و اجرای این قانون، در سایه افزایش روزافزون نرخ ارز، تمام اقدامات و اهداف دولت را از بین خواهد برد. احتمالا در برخی موارد تغییر شکل یارانه‌ها از ریالی به کالایی، بهتر بتواند مقصود سیاست‌گذار را فراهم کند.
🔰اجازه دهید شما را بکشند، ولی حق ندارید قصاص کنید! 💢جریان اصلاحات بعد از آنکه در طول این سه ماه در بیانیه‌های خود به طور مستقیم و غیر مستقیم از آشوب‌های خیابانی حمایت کرد، امروز به مقابله با اجرای قانون پرداخته است. این جریان که همواره شعار قانون مداری سر می‌دهد، با محاکمه مجرمانی که با انواع سلاح‌های سرد و گرم به جان و امیت مردم آسیب زدند، مخالفت می‌کند. منطق اصلاح طلبان این است؛ اگر اغتشاشگران کسی را کشتند، ایرادی ندارد؛ اما قانون حق ندارد آن‌ها را مجازات کند، در واقع اصلاح‌طلبان می گویند، تروریست‌ها و داعش‌های وطنی، بکشند ولی شما حق ندارید قصاص کنید... ↙️محسن شکاری به وضوح در اعترافاتش از تصمیم خود برای بستن خیابان و حمله با سلاح سرد به ماموران می‌گوید. یعنی از ابتدا با قصد محاربه به خیابان رفته و به امنیت مردم تجاوز کرده است. به گفته شاهدان عینی، محسن شکاری با چاقو در خیابان بوده و به زور مغازه‌ها را تعطیل کرده و کسبه از ترس او، مغازه‌ها را می‌بستند.
📝 اگر ‎بحرين و ‎جزیره آریایی و ‎زرکوه از ‎ایران جدا نمیشد، الان این ناحیه از ‎خلیج فارس، متعلق به ایران بود و رسماً حرکت هر کشتی و نفتکشی به سمت عربستان و کویت و عراق، فقط با اجازه ایران و پرداخت حق ترانزیت ممکن بود. 🔺با از دست دادن این ۳ جزیره، نیمی از آب های سرزمینی ایران در خلیج فارس از دست رفت.
📸 از خون جوانان وطن ویزا رسیده!