هدایت شده از مسجد جامع جوادالائمه (ع)
|🌸🌸🌸🌸
|🌸🌺🌺
|🌸🌺⭐️
|🌸
ا﷽ا
💠جشن ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر و آغاز دهه کرامت
🎤مداح: کربلایی سجاد شرفخانی
🎤با اجرای : گروه سرود نسل فاطمی
⌚️زمان : دوشنبه ۸ اردیبهشت بعد نماز عشاء
🔹آدرس: تهرانپارس، خیابان شهید زارع کوچه شهید صابریان
لوکیشن:
https://nshn.ir/01rbvXn_NxzSYJ
○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○
🕌مسجد جامع جوادالائمه(علیهالسلام)
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
🆔https://eitaa.com/mosque_jameh_Javadalaima
ا🌸
ا🌸🌺⭐️
ا🌸🌺🌺
ا🌸🌸🌸🌸
مسجد جامع جوادالائمه (ع)
|🌸🌸🌸🌸 |🌸🌺🌺 |🌸🌺⭐️ |🌸 ا﷽ا 💠جشن ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر و آغاز دهه کرامت 🎤مداح: کربلایی سجاد ش
بسمه تعالی
قابل توجه نمازگزاران محترم مسجد جامع جوادالائمه (علیهالسلام):
علی رغم تلاش فراوان موفق نشدیم که روز مراسم میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) رو با وجود برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده، بخاطر اعلان عزای عمومی و همدردی با مردم بندر عباس تغییر بدیم ولی با توجه به اتمام زمان عزا بعد از عشاء با حفظ حرمت مردم داغدار در تکریم دختران انقلابی و متدین و تعظیم شعائر و عرض توسل به ساحت کریمه اهل بیت (ع) مراسم در زمان مشخص شده برگزار می گردد.
نسئلکم الدعا
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #زنده_از_حرم
🍃 همخوانی مدح حضرت کریمه اهلبیت عليهاالسلام در حرم مطهر
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔️ @astanqom
🔅 امیرالمؤمنين #امام_علی علیهالسلام:
💠 إظهارُ الغِنى مِن الشُّكرِ، إظهارُ التَّباؤسِ يَجلِبُ الفَقرَ؛
❇️ اظهار توانگرى گونهاى شكر است. فقير نشان دادن، فقر مىآورد.
📚 ميزانالحكمه، جلد ۸، صفحه ۵۳۳
○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○
🕌مسجد جامع جوادالائمه(علیهالسلام)
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
🆔https://eitaa.com/mosque_jameh_Javadalaima
💠 #احکام شرعی | حکم قبول کردن سود و ضرر در شراکت
🔹 حضرت آیت الله خامنهای به استفتائی پیرامون «حکم قبول کردن سود و ضرر در شراکت» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقهمندان می گردد.
❓سؤال: اگر من مبلغی (ده میلیون) را از یک نفر وکالتاً بگیرم تا با آن کار کنم و در ضمن عقد، شرط کنیم که من اصل پول را تضمین میکنم و ماهانه هم مثلاً یک مقدار معینی (سیصد تومان) را پرداخت کنم و هرچه سود کردم یا ضرر کردم بر عهده خودم باشد؛ آیا این قرارداد صحیح است؟
✍️ جواب: میتوانید قرارداد مذکور را به این صورت منعقد کنید که شما وکیل در فعالیت اقتصادی با سرمایه ایشان باشید و مقداری از سود حاصل شده (جمع مبلغ توافق شده در هر ماه به صورت علی الحساب) را به ایشان بدهید و مابقی را به عنوان اجرت وکالت برای خود بردارید و در ضمن عقد هم شرط کنید که اگر اصل سرمایه یا بخشی از آن تلف شد، از مال خود جبران میکنید.
○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○
🕌مسجد جامع جوادالائمه(علیهالسلام)
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
🆔https://eitaa.com/mosque_jameh_Javadalaima