📷 دیدار سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس جمعیت هلال احمر با نماینده ولی فقیه در خوزستان
🔰 آقای عبدالهیان سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس جمعیت هلال احمر با حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز دیدار و گفتگو کردند.
🔻 در این دیدار آقای شعبانی سرپرست جدید سازمان هلال احمر خوزستان و آقای خدادادی مدیرعامل سابق جمعیت هلال احمر خوزستان نیز حضور داشتند.
✅ @mousavifard_ir
📌 همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) انجام شد؛
📷 دیدار ستایشگران اهل بیت(ع) با نماینده ولی فقیه در خوزستان
🔰 جمعی از مداحان و شاعران اهل بیت(ع) همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) با حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان خوزستان دیدار کردند.
🔻در این دیدار صمیمانه شماری از مداحان و شاعران به ستایش اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) پرداختند و در وصف آنها اشعار و سروده هایی را خواندند.
🔹 در پایان نیز حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به ماه مبارک رمضان به عنوان ماه ضیافت الهی اظهار داشت: آنکه امام حسن مجتبی(ع) را از بشریت ممتاز می کند، سه ویژگی و ارتباط است که شامل ارتباط با خداوند متعال، ارتباط با مردم و ارتباط با دشمن است.
🔻نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: هنر شعر و مداحی بسیار در گفتمان سازی می تواند مؤثر باشد و بحث امام شناسی و شیعه شناسی به عنوان نیاز جامعه امروز اگر در قالب هنر، شعر و مداحی جلوه پیدا کند بیشترین اثر را خواهد داشت.
✅ @mousavifard_ir
📷 جشن اهدای ۹۰ سرویس جهیزیه کامل به زوجهای جوان خوزستانی
🔰 جشن اهدای ۹۰ سرویس جهیزیه کامل به زوجهای جوان خوزستانی توسط شرکت فولاد استان باحضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان برگزار شد.
🔻 در این مراسم سردار شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و جمعی از معاونین شرکت نیز حضور داشتند و طی مراسمی جهیزیه ها به زوج های جوان اهدا شد.
🔹 حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به گمشده های بشریت، اظهار داشت: دین مبین اسلام فرمول هایی را برای سبک زندگی اسلامی ارائه می دهد و در هیچ کجا در دین اسلام سختی دیده نمی شود.
🔻 امام جمعه اهواز ادامه داد: ازدواج در دین مبین اسلام نیز آسان است اما برخی با مهریه ها و سخت گیری ها این کار را برای خود سخت می کنند. اهدای جهیزیه ها توصیه های رهبرمعظم انقلاب است و تمام توجه ها نیز رسیدگی به محرومان و مستضعفان می باشد.
🔻 نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با تأکید براینکه زن و مرد همواره خود را بدهکار یکدیگر بدانند، اظهار داشت: پایه و اساس کانون خانواده و زوج ها محبت باشد و این مسأله با مال و ثروث محقق نخواهد شد.
✅ @mousavifard_ir
📌 باحضور نماینده ولی فقیه در خوزستان صورت گرفت؛
📷 میزبانی از ۱۰۰۰ یتیم خوزستانی در طرح ضیافت امام حسن مجتبی(ع)
🔰 طرح ضیافت امام حسن مجتبی(ع) و میزبانی از یک هزار یتیم همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) با حضور حجتالاسلام والمسلمین موسویفرد نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز در مصلی امام خمینی(ره) اهواز برگزار شد.
🔻 این مراسم با اقامه نماز مغرب و عشاء از سوی حجتالاسلام والمسلمین موسویفرد برگزار شد و در ادامه نیز حاضرین میزبان سفره کریمانه اهل بیت(ع) بودند. در این مراسم مسئولان استانی نیز حضور داشتند.
✅ @mousavifard_ir
📌 باحضور نماینده ولی فقیه در خوزستان؛
📷 مراسم تلبس طلاب حوزه های علمیه خوزستان برگزار شد
🔰 جشن میلاد امام حسن مجتبی(علیه السلام) و تلبس تعدادی از طلاب حوزه های علمیه استان خوزستان باحضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در مسجد قبا شهرک ملی حفاری اهواز برگزار شد.
🔻 در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین بهرام پور، مدیر حوزه علمیه خوزستان، حجت الاسلام موسوی زاده، جانشین حوزه علمیه خوزستان حضور داشتند.
✅ @mousavifard_ir
🎙 لباس روحانیت، لباس اقامه دین است
🔰 حجت الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی فرد، در آیین عمامه گذاری طلاب حوزه علمیه خوزستان با اشاره به آیه ۳ سوره هود «وَأَنِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَیْهِ یُمَتِّعْکُمْ مَتَاعًا حَسَنًا إِلَیٰ أَجَلٍ مُسَمًّی وَیُؤْتِ کُلَّ ذِی فَضْلٍ فَضْلَهُ ۖ وَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنِّی أَخَافُ عَلَیْکُمْ عَذَابَ یَوْمٍ کَبِیرٍ» اظهار داشت: طلب غفران و مغفرت یکی از برجسته ترین اعمال در ماه رمضان است.
🔻 وی با اشاره به اینکه یکی از محصول و ثمره ماه مبارک رمضان، تدبر و طهارت انسان است، بیان کرد: اینکه خداوند در آیات متعدد قرآن کریم انسان را به تقوای الهی دعوت می کنند یا مصادیق تقوا را بیان می شود ناشی از اهمیت آن است.
🔻 نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با بیان اینکه لباس مقدس روحانیت از جمله ظرفیت ها برای پیمودن طریق الی الله است، ادامه داد: برای پیمودن راه نیز انسان باید به عبودیت و بندگی بپردازد تا به مقام قرب الهی راه پیدا کند.
🔻 حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با اشاره به کلام نورانی «إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا» خاطرنشان کرد: وظیفه طلاب و روحانیت در خدمت قرآن کریم و اهل بیت(ع) بودن است. اگر طلبه توانست خانواده، فامیل و اطرافیان را همراه کند، آن موقع توانسته موفق باشد.
🔻 امام جمعه اهواز با بیان اینکه لباس مقدس روحانیت، لباس اقامه دین است و ابتدا در درون خودمان باید دین مبین اسلام را اقامه کنیم، ادامه داد: اگر در درون خود به این نتیجه دست یافتیم در بیرون نیز موفق خواهیم بود که در این زمینه امامین انقلاب بسیار موفق بوده اند.
✅ @mousavifard_ir