💠 مطالبه جدی مردم و مسئولان _ ۳
🔰 مطالبه جدی مردم تسریع در اعمال قانون حجاب در ادارات است، وظیفه مردم تنها تذکر زبانی است. برادران و خواهران تنها وظیفه تذکر زبانی برعهده دارند. اگر کوتاه آمدید، فردا روزی پشمیان خواهید شد.
🔻 حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد
🔻 نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز
✅ @mousavifard_ir
🔰 کیفیت کفاره روزه ماه مبارک رمضان
▫️منبع: استفتائات رهبرمعظم انقلاب
💠 واحد پاسخگویی مسائل شرعی و اخذ وجوهات دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان
✅ @mousavifard_ir
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 پنج شرط برای یار و یاور امام زمان(عج) بودن
📌 به کلام؛
🔻 حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد
🔻 نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز
#حدیث_بیداری
✅ @mousavifard_ir
🔰 احکام کفاره افطار عمدی روزه _ ۴
▫️منبع: استفتائات رهبرمعظم انقلاب
💠 واحد پاسخگویی مسائل شرعی و اخذ وجوهات دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان
✅ @mousavifard_ir
44.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 "دل کندن از دنیا" از لازمههای همراهی با امام معصوم(ع)
📌 به کلام؛
🔻 حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد
🔻 نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز
#حدیث_بیداری
✅ @mousavifard_ir
📌 باحضور نماینده ولی فقیه در خوزستان برگزار شد؛
📷 مراسم افتتاح ۱۰۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امام خرمشهر
🔰 مراسم افتتاح ۱۰۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امام خمینی(ره) شهرستان خرمشهر باحضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز برگزار شد.
✅ @mousavifard_ir
🎙 آسیب حضور جوانان بدون مهارت و سواد در فضای مجازی/ مردم تحت الشعاع شایعات قرار نگیرند
🔰 حجت الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در مراسم افتتاح ۱۰۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امام خمینی(ره) شهرستان خرمشهر درخصوص وقایع اخیر و مسمومیت اخیر چند نکته وجود دارد، اظهار کرد: نخست اینکه اولویت اول نظام مهقدس اسلامی حفظ جان فرزندان و خانواده های معزز است که نمونه آن مبارزه کرونای می باشد.
🔻 نماینده ولی فقیه در استان خوزستان خاطرنشان کرد: تمامی مسئولان نظام مقدس اسلامی نسبت به جان فرزندان ملت ایران و خانواده های معزز اهتمام دارند.
🔻 وی درخصوص امنیت جانی و روانی، ادامه داد: این مسأله برای نظام مقدس اسلامی حائز اهمیت است. خانواده های معزز در کل کشور و استان خوزستان نسبت به فرزندان خود دغدغه دارند که الحمدالله با فرمان رهبرمعظم انقلاب مبنی بر برخورد قاطع با مسببین مسمویت دانش آموزان، قدری آرامش ایجاد شد و بناست که دستگاه قضا برخورد قاطع و پشیمان کننده ای را داشته باشد.
🔻 حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با اشاره به حضور در دوران علم و تکنولوژی، گفت: مردم و خانواده ها باید توجه داشته باشند که استفاده از تکنولوژی روز نیازمند مهارت و سواد است و نمی توان بدون هیچ قائده ای ابزار را در اختیار فرزندان خود قرار داد اما نحوه استفاده از آن را به آنها آموزش ندهیم.
🔻 امام جمعه اهواز به اهمیت سواد رسانه اشاره و گفت: دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی جنگ ترکیبی را علیه ما راه اندازی کرده و بنا به تعبیر رهبرمعظم انقلاب هرکجا که توانسته باشند ورود پیدا کرده اما اگر در جایی موفق نشده اند ناشی از ناتوانمندی بوده است.
🔻 نماینده ولی فقیه در استان خوزستان عنوان کرد: دشمن احساس می کند که می تواند از تعدادی جوان عزیز ما که سواد رسانه ندارند و تحت الشعاع شایعات قرار می گیرند سوء استفاده کند.
🔻 وی با اشاره به عرصه جنگ با استکبار جهانی، افزود: خانواده ها، نوجوانان و جوانان بنا نیست هرآنچه در فضای مجازی منتشر شد، ما نیز آن را بر زبان جاری کنیم.
🔻 حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد به ضرورت عدم ترتیب اثر به شایعات اشاره و بیان کرد: دشمن می خواهد آسایش را از مردم عزیز ایران اسلامی بگیرد اما ملت ایران خیالشان راحت باشد که فرزندان این آب و خاک اجازه این هجمه ها را نمی دهد. دشمن همواره کوتاه نخواهد آمد و به امید خدا مسأله مسمویت ها تمام شود اما باید دانست که برنامه دیگری اجرا و در سر خواهند داشت.
🔻 امام جمعه اهواز با اشاره به توجه ویژه مجموعه نظام به محرومین، تأکید کرد: مجموعه هایی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره)، ستاد اجرایی فرمان امام و دیگر نهادها فعالیت های گسترده ای دارند و حتما باید برخوردار از پیوست رسانه ای باشد.
🔻 نماینده ولی فقیه در استان خوزستان به پای کار بودن خیرین در ایران اسلامی اشاره و اظهار کرد: خیرین هرکجا احساس نیاز کنند ورود جدی و قابل توجهی داشته اند. خط مقدم هشت سال دفاع مقدس، شهرستان خرمشهر بود و آثار آن همچنان پا برجا است لذا هم مسئولان و هم خیرین توجه بیشتری به آن داشته باشند و به میدان بیایند.
✅ @mousavifard_ir
📷 دیدار معاون وزیر کار با نماینده ولی فقیه در خوزستان
🔰 آقای صادقی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز دیدار کرد.
💠 در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با اشاره به اینکه اشتغال یکی از بزرگترین مشکلات استان خوزستان است، اظهار کرد: به اعتقاد بنده آماری که در استان به عنوان اشتغال زایی ارائه می شود برخی از آنها مخدوش و خلاف واقع می باشد.
🔻 نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به اینکه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از ادارات بسیار مهم استان است، ادامه داد: لازم است که فعالیت، تلاش، نو آوری و کارآفرینی در آن دوصد چندان شود.
✅ @mousavifard_ir
📷 دیدار هیئت مدیره و اعضای کانون وکلای با نماینده ولی فقیه در خوزستان
🔰 هیئت مدیره و اعضای کانون وکلای استان به مناسبت ۱۷ فروردین سالروز تاسیس کانون وکلا با حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز دیدار کردند.
✅ @mousavifard_ir
📷 نشست قرارگاه تفریح های سالم دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان
🔰 نشست قرارگاه تفریح های سالم دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان باحضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز برگزار شد.
🔻 در این نشست گزارشی از فعالیت های انجام شده و خاطرات اتفاق افتاده در حین اجرا در پارکهای اهواز ارائه شد.
✅ @mousavifard_ir