مؤسسه معنویت تمدنساز
💠 عوامل اقتدار ملّت ایران 🍃 دو چيزِ به هم پيوسته وجود دارد كه اينها زنجيرههاى اقتدار ملّت را تش
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 احترام به امام و ملت ایران در اعماق دل دشمنان
🍃 نظام اسلامی هم در این سی سال با همین اعتماد به نفس پیش رفت. البته فراز و نشیب داشت، افت و خیز داشت؛ اما توقف نداشت؛ ملت توقف نکردند. این عزت ملت ما امروز در دنیا هم منعکس است. من قبول نمی کنم حرف آن کسانی را که تصور می کنند ملت ما به خاطر پایبندی به مبانی و اصول خود، در دنیا خوار شده است، از چشم افتاده است؛ ابداً.
🍃 ما دشمن داریم. دشمنان ما یک جبههی متحدی هستند متشکل از قدرت های مداخلهگر و زورگوی عالم. اینها وقتی ببینند یک کشوری از مدار آنها خارج شد -کشورهائی که اینها بهعنوان اقمار خودشان در مدار خود نگه داشته بودند- مثل کشور ایران که با انقلاب اسلامی از مدار آنها خارج شد، سعی می کنند با او مقابله کنند، او را بکوبند؛ تحقیر می کنند؛ وسائل تبلیغاتیشان هم زیاد است. این معنایش این نیست که ما عزت خودمان را از دست دادیم. نه، در اعماق دل همان کسانی که دشمن اسلام و دشمن جمهوری اسلامی هستند، احترام امام و ملت ایران رسوخ یافته است.
✨ حضرت آیتالله خامنهای سلمهالله؛
۱۳۸۸/۰۳/۱۴
🏷 #کلیپتمدنی
🔆 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🟢 فطری بودن زیباپسندی 🌱 انسان مفطور به حب جمیل است، سادهتر بگویم: عشق به جمال و زیباپسندی فطری بشر
🟢 اعتلاى انسان به فهم خطاب محمدى صلیاللهعلیهوآله
🌱 بدان كه مجد و عظمت هر چيزى به حسب كمال اوست، و كمالى فوق كمال واجب الوجود بالذّات متصور نيست؛ و انسان، كه از جمادات و نباتات و حيوانات اشرف است، هر چه در اتّصاف به كمالات واجب الوجود قویتر باشد در كمال از ديگر افراد انسان پيشتر و به مبدأ، أعنى واجب تعالى، نزديکتر و آثار وجودى او بيشتر است؛ و چون انسان كامل مجمع اسماء و صفات واجب تعالى است، امجد و اعظم از ديگر افراد انسان است.
🌱 اين اسماء و صفات الفاظ نيست، بلكه معانى و حقائق عينيه است و اين اسماى لفظى اسماى اسمايند. و آن كه متصف به اين اوصاف حقيقيۀ عينيه است ولايت تكوينى دارد، زيرا كه مفاتح غيب، باذن الله تعالى، در دست اوست و قلب او خزانۀ اسرار و علوم الهى است و مؤيد به روح القدس است و از ملك تا ملكوت، همه، مراتب اين انسان كامل است.
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 تو را به عزّتت سوگند...
🟡 فَإِلَيْكَ يارَبِّ نَصَبْتُ وَجْهِى، وَ إِلَيْكَ يَا رَبِّ مَدَدْتُ يَدِى، فَبِعِزَّتِكَ اسْتَجِبْ لِى دُعائِى، وَبَلِّغْنِى مُناىَ، وَلَا تَقْطَعْ مِنْ فَضْلِكَ رَجائِى، وَاكْفِنِى شَرَّ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ مِنْ أَعْدائِى.
🟢 پس ای پروردگار من فقط روی بهسوی تو نهادم و دستم را تنها به جانب تو دراز کردم، پس تو را به عزّتت سوگند میدهم که دعایم را مستجاب کنی و مرا به آرزویم برسانی و امیدم را از احسان و فضلت ناامید نکنی و شرّ دشمنانم را از پری و آدمی از من بازداری.
🏷 #فرازناب #ادعیه
🟠 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💧حرفی از معنا 🎞 آثار حب دنیا ✨ حجتالاسلام شمشیری 🏷 #ویدئوکستحرفیازمعنا 🔵 مؤسسه معنویت تمدنس
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💧حرفی از معنا
🎞 توحید، حقیقت شناختِ پروردگار (۱)
✨ حجتالاسلام شمشیری
🏷 #ویدئوکستحرفیازمعنا
🔵 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🟤 پدران حقیقی انسان 📗 پدر و يا والد به معناى آن کسى است که مبدأ بشرى وجود انسان باشد، و مسئوليت تر
🟠 گاهى حسد مبدأ تکبر است
⚡️ بدان که گاهى چنين اتفاق افتد که فاقد کمال به واجد کمال تکبر کند. مثلا فقير به غنّى، جاهل به عالم. و بايد دانست که همان طور که عجب گاهى مبدأ تکبر است، حسد نيز گاهى مبدأ آن شود. ممکن است انسان چون خود را فاقد آن کمال ديد که در غير است، به آن حسد ورزد و اين سبب شود که کبر کند به غير و آن را هر چه تواند تذليل و توهين کند.
🍃 در کافى شريف از حضرت صادق علیهالسلام حديث کند که فرمود که کبر گاهى می باشد در اشرار مردم از هر جنس. پس از آن فرمودند- بعد از کلامى- که «رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم»، می گذشت در بعضى از کوچه هاى مدينه، يک زن سياهى سرگين جمع می کرد. گفته شد به او: دور شو از سر راه رسول صلی الله علیه و آله مسلم. گفت: «راه گشاد است!» بعضى از همراهان به او قصد تعرض کردند، پيغمبر فرمود: «واگذاريد او را که او متکبر است.»
📖 امام خمینی رضواناللهتعالیعلیه؛ شرح چهل حديث؛ ص ۹۹.
🏷 #تصویرنگاشتسخنبزرگان
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💧حرفی از معنا 🎞 توحید، حقیقت شناختِ پروردگار (۱) ✨ حجتالاسلام شمشیری 🏷 #ویدئوکستحرفیازمعنا
23.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💧حرفی از معنا
🎞 توحید، حقیقت شناختِ پروردگار (۲)
✨ حجتالاسلام شمشیری
🏷 #ویدئوکستحرفیازمعنا
🔵 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💠 ادب پسندیده ✨ امام علیعلیهالسلام: كَفى بِالعَبدِ أدَبا ألّا يُشرِكَ فى نِعَمِهِ و إربِهِ غَيرَ
💠 عامل خروج از دین
✨ امام صادق عليهالسلام: أَدْنَى مَا يَخْرُجُ بِهِ الرَّجُلُ مِنَ الْإِيمَانِ أَنْ يُؤَاخِيَ الرَّجُلُ الرَّجُلَ عَلَى دِينِهِ فَيُحْصِيَ عَلَيْهِ عَثَرَاتِهِ وَ زَلَّاتِهِ لِيُعَيِّرَهُ بِهَا يَوْماً مَا.
🍃 كمترين چيزى كه انسان را از ايمان خارج مىسازد اين است كه با كسى پيوند برادرى دينى ببندد و سپس لغزشها و خطاهاى او را برشمارد، تا روزى آنها را دستمايۀ سرزنش وى قرار دهد.
📖 وسائلالشيعة، ج۱۲، ص۲۷۶.
📗 شيخ حر عاملى؛ وسائلالشيعة؛ ج۱۲، چ۱، قم، مؤسسة آلالبيت عليهمالسلام، ۱۴۰۹ ه. ق.
🏷 #احادیثاخلاقی
🔆 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🟢 اعتلاى انسان به فهم خطاب محمدى صلیاللهعلیهوآله 🌱 بدان كه مجد و عظمت هر چيزى به حسب كمال اوست،
🟢 شرط قدمنهادن به کوی عشق
🌱 كوى عشق، كويى نيست كه با هزاران خودبينى و كبر توان در آن قدم نهاد؛ كه:«بِالتَّكَبُّرِ يَكُونُ المَقْتُ»؛ تكبّر و خود را بزرگ پنداشتن [موجب] ناخشنودى [خداوند از بنده] است.
🌱 نيز؛«لا يَنْبَغى لِمَنْ عَرَفَ اللَّهَ، أنْ يَتَعاظَمَ»؛ براى كسى كه خدا را شناخته، شايسته و زيبنده نيست كه خود را بزرگ ببيند. آن كس كه آن را اختيار مى كند، بايد در پيشگاه دوست، هرچه از خود مىپندارد، با كمال تواضع و كوچكى به حضرتش واگذار نموده و به فقر و ذلّت و انكسار خويش اقرار نمايد، تا منزلت رفيعش عنايت فرمايند؛ كه: «أعْظَمُ النّاسِ رَفْعةً مَنْ وَضَعَ نَفْسَهُ»؛بلندپايهترين مردم، كسى است كه خود را خُرد و كوچك نموده [و ببيند].
🌱 نيز:«تَواضَعْ للَّهِ، يَرْفَعْكَ»؛ در برابر خداوند فروتنى نما، تا تو را بالا برد. همچنين:«ما تَواضَعَ أحَدٌ، إلّا زادَهُ اللَّهُ جَلالَةً»؛ هيچ كس [در برابر خداوند] تواضع و فروتنى ننمود، مگر آنكه خداوند بزرگى و عظمت او را افزونتر فرمود.
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir