{ معرفی شهید 🥀}
شهید قاسم افراسیابی ۵فروردین ۱۳۴۵در لار دیده به جهان گشود. تحصیل خود را از ۷سالگی آغاز کرد وموفق به اخذ دیپلم علوم اقتصادی شد. با آغاز جنک تحمیلی از طریق بسیج سپاه پاسداران به جبهه اعزام شد،سرانجام ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۶۶مصادف با ۵ماه مبارک رمضان در جبهه شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید .
قسمتی از وصیت نامه شهید :
هیچ گاه به دشمن فرصت ندهید که به انقلاب حسین زمان لطمه بزند در برابر آن ایستادگی کنید وهمیشه هوشیار باشید .
در ماه رمضان با زبان روزه به مهمانی خدا رفت.
شهید قاسم افراسیابی :
بنده خدا باشید نه بنده پول وثروت .
#معرفی_شهید
#شهید_قاسم_افراسیابی
💠 مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ بِالشُّكْرِ وَ الْقَبُولِ، عَلَى مَا تَرْضَاهُ وَ يَرْضَاهُ الرَّسُولُ، مُحْكَمَةً فُرُوعُهُ بِالْأُصُولِ، بِحَقِّ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ، وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ.
خدایا روزه ام را در این ماه، بر پایه آنچه تو و پیامبر، آن را می پسندد مورد سپاس و پذیرش قرار ده، درحالی که فروعش بر اصولش استوار باشد، به حق سرورمان محمّد و اهل بیت پاکش، و سپاس خدای را پروردگار جهانیان.
🖇️دعای روز سی ام هدیه به روح ملکوتی شهید عبدالله مقدم.🌱
#ماه_مبارک_رمضان
#دعای_روز_سیام
💠 مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد🥀
نثار ارواح مطهر شهدای معلم صلوات 🍃
#شهید_مطهری
#روز_معلم
💠 مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
عید رمضان به روزهداران خوش باد...
عید سعید فطر مبارک 🌙
#عید_فطر
💠 مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
سردار شهید #حمید_احمدیان_دیلمی 🥀
سالروز شهادت گرامی باد🌱
نثار ارواح مطهر شهدا صلوات
💠 مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
{ #نکته_قرآنی ✨}
يَوْمَ تَرَى الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ يَسْعَىٰ نُورُهُمْ بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ بُشْرَاكُمُ الْيَوْمَ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ
✨سوره حدید آیه ۱۲✨
#ماه_مبارک_رمضان
#بهار_قرآن
برگزیده #تفسیر نمونه🌿
💠 مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
نام کتاب : آخرین نماز در حلب
نویسنده : آقای مومن دانشگر
انتشارات : شهید کاظمی
تعداد صفحات : 176
خلاصه ای از کتاب :
این کتاب در رابطه با شهید دهه هفتادی اهل سمنان ، شهید عباس دانشگر است که از زبان پدر وی روایت شده است . عباس دانشگر سال ۹۰ با رتبه ای خوب در رشته ی مهندسی کامپیوتر قبول شد اما به خاطر عشق و علاقه اش به سپاه پاسداران ، راهی دانشگاه امام حسین (ع) شد و سال ۹۵ در سوریه به شهادت رسید .
بخشی از کتاب :
بعد از دو هفته از شهادتش ، ساکش به دستمان رسید وسایل داخل ساک را یک به یک دیدم و ساک را کنار اتاق گذاشتم . در نیمه های شب ناگاه صدای اذان را شنیدم و از خواب پریدم .
ساعت را نگاه کردم . دیدم نیم ساعت به اذان شرعی مانده ؛ هیجان تمام وجودم را گرفته بود ؛ دویدم در حیاط خانه که ببینم صدای اذان از مناره مسجد است یا نه ! متوجه شدم صدای اذان از داخل خانه است ؛ وقتی خوب دقیق شدم ؛ دیدم اذان از ساک کنار اتاق است .
سراسیمه به سمتش رفتم و گوشی تلفن عباس را که در ساک بود ؛ گرفتم، نگاهم به آن خیره شد ... روی صفحه نوشته بود : « اذان به وقت حلب »
💠 مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
[معرفی شهید 🥀]
شهید سید رضا طاهر هریکندئی، در10دی ماه سال 1364در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود. زادگاه ایشان، روستای هریکنده واقع در شهرستان بابل می باشد. او فرزند اول خانواده است.
پنجشنبه 16 اردیبهشت ماه 1395مصادف با مبعث پیامبر، به دلیل درگیری سنگینی که در زمان آتش بس در منطقه خان طومان صورت گرفت، به درجه ی رفیع شهادت نائل آمدند. که از سفر دومشان به سوریه، 33روز گذشته بود.
فرازی از وصیت نامه این شهید مدافع حرم:
ای همسرم ازاینکه رفیق نیمه راه بوده ام،شرمنده ام.تورا به همان خدایی می سپارم که به طفل صغیر هم روزی می دهد.به پسرم بگو که چرا به این راه رفتم؟هدفم،زندگی عزتمندانه ایران،ایرانی ومردم مسلمان بوده است.
#معرفی_شهید
#شهید_سیدرضا_طاهر
💠مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
🔹#دیدار_مجازی
با خانواده معظم شهید مدافع حرم:
🌷 «محمود رادمهر» 🌷
⏰ زمان: سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه - ساعت۲۰:۳۰
📌 جهت شرکت در برنامه پیوند زیر را لمس کرده و به عنوان میهمان وارد شوید :
https://www.skyroom.online/ch/shirazuiec/myshohada
💠مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu
{تولد پدر و پسر}
شب قبل از شهادت با من تماس گرفت و تاکید کرد برای پسر بزرگم علی، جشن تولد برگزار کنم از آنجابی که هردو فرزند ما متولد اردیبهشت هستند در جواب گفتم: نه اگر اجازه بدی وقتی شما برگشتی برای هردوی آنها باهم تولد میگیریم.
#دیدار_مجازی
#شهید_محمود_رادمهر
💠مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز
https://zil.ink/shohada_shirazu