eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
✅از دیگر توصیه‌های موثر و کاربردی برای کاهش اثرات آلودگی هوا ◽️مصرف روزانه ساقه برگ های ترب یا تربچه، کدوحلوایی با کمی دارچین و شیره انگور یا عسل، ◽️جوشاندن ملایم مخلوط آب و سرکه طبیعی در فضای منزل، نگهداری گلدان طبیعی در منزل، استفاده از پیاز و سیر آب پز در غذاها، مصرف شیربادام، حریره بادام، شله زرد با خلال بادام و شیره انگور، ◽️ همچنین مصرف روغن زیتون که یکی از فواید مهم این روغن پاکسازی سموم و رسوبات از کبد و بدن در تمامی بیماریها، بویژه رفع اثرات آلودگی هوا بوده و می توان به همراه آب نارنج یا آبِ لیمو ترش تازه از آن، روی سالاد مخلوط کاهو و کمی رنده هویج استفاده کرد. ◽️از مهم ترین توصیه های غیرغذایی: ۱. شب زود خوابیدن است. ۲. همچنین چند کاسه سرکه یا پیاز و نارنج چهارقاچ در برخی نقاط خانه قرار دهید. ۳. استفاده از دستگاه بخور هم مناسب است.
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی از وضعیت زندگی مردم تهران قبل از انقلاب 🔹یک اشکال نسل جدید این است که درباره دوره قبل از انقلاب نه کتاب میخواند نه اطلاعات درست و حسابی دارد و تمام دایره اطلاعاتش از دوره پهلوی ۴ تا عکس اینستاگرامی است و فکر میکند آن زمان همه چیز گل و بلبل بوده. 🔹در حالیکه ده ها فیلم اینچنینی وجود دارد که نشان میدهد شاه در حالی که روزی تا ۶ میلیون بشکه نفت میفروخت و هیچ تحریمی هم علیه ایران وجود نداشت و رسما نوکر امریکا در منطقه غرب آسیا بود، حتی نتوانسته بود به اوضاع تهران که پایتخت بود رسیدگی کند چه رسد به شهرستانها و روستاها. 🔹در این فیلم محله خزانه تهران قبل از انقلاب را میبینید که در هر اتاقی تا ۱۵ بچه زندگی می‌کردند و برای گرم‌کردن خودشان مجبور بودند سگ‌ها را بغل کنند. 🔹حتی در این محله پایتخت، آب لوله‌کشی هم وجود نداشت و زنان ظرف هایشان را در جوی آب می‌شستند. 🔹جمهوری اسلامی هرقدر هم اشکال داشته باشد، در ساختن زیرساختهای کشور و تبدیل ویرانه قبل از ۵۷ به کشوری که امروز  حتی با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست؛ چنان موفقیتی دارد که هیچ فرد آگاه به تاریخ نمیتواند آن را رد کند. ✍امیرحسین ثابتی
◽️محمدمهدی میرباقری، عضو مجلس خبرگان رهبری نوشت: ‏اگر انقلاب اسلامی درگیری با کفر را به بیرون از مرزهای خود نبرد و در داخل مرزهای فرهنگی و عقیدتی دنیای استکبار با آنها نجنگد، نمی‌تواند تداوم يابد.
☑️ صهیونیست‌ها خوب می‌دانند توان ایستادگی در مقابل پاسخ کوبنده ایران را ندارند 👤امیر سرلشکر موسوی در شورای عالی فرماندهان ارتش: 🔸مقامات رژیم صهیونیستی به یاوه‌گویی روی آورده‌اند. رژیم صهیونیستی در شرایط بحران سیاسی و امنیتی قرار دارد و به شدت تحت فشار‌های داخلی و خارجی است. 🔸تهدیدات توخالی و توام با ترس سران رژیم صهیونیستی عمدتاً متاثر از افراط‌گرایی حزب رقیب است. 🔸مقامات این رژیم خوب می‌دانند که در صورت هر اقدام خصمانه، قطعاً توان ایستادگی در مقابل پاسخ کوبنده ایران را نخواهند داشت. 🔸به هر مبدا که از آن تعرضی علیه امنیت منافع جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد یا کمکی به رژیم صهیونیستی ارائه شود، پاسخ پشیمان کننده خواهیم داد.
✅ گزیده ای از اخبار مهم اخیر ◽️اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره بازداشت تیم‌های عملیاتی موساد با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر سربازان گمنام امام زمان چهار تیم عملیاتی سازمان جاسوسی موساد شناسایی و کلیه‌ی اعضای آن‌ها بازداشت شدند. رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیست با سواستفاده از اغتشاشات هفته‌های گذشته در چند نقطه‌ی کشور، در صدد بود با هدایت تیم‌های عملیاتی اقدام به چند مورد عملیات تروریستی - ترکیبی نماید که همه‌ تروریست‌ها پیش از هرگونه اقدامی بازداشت شدند. ◽️سردار سلامی: انگلیس به ارمغان‌آورنده کشتار جمعی است فرمانده کل سپاه: در هیچ نقطه‌ای نیست که انگلیس کشتار راه نینداخته باشد، آنها ارمغان‌آورنده کشتار جمعی و استعمار هستند. هیچ یک از مقامات انگلیسی در تفکر و نگرش  تغییری نکرده‌اند. حادثه مسجد گوهرشاد طراحی انگلیسی‌ها بود و تکرار این مسائل آرز‌و و راهبرد دشمنان است اما ایران فعلی ایران گذشته نیست بلکه یک ایران بزرگ در فضای سیاسی و گسترش یافته است که در عرصه فرهنگ، فناوری و دفاعی قدرتمند است‌. ◽️نبرد با قدرت‌های متجاوز هنوز به پایان نرسیده و نبرد آتی در مقایسه با آنچه گذشت، شدیدتر و دردناک‌تر خواهد بود. الحوثی در دیدار با جمعی از فرماندهان امنیتی - نظامی و کمیته‌های مردمی یمن: ملت یمن باید بداند که ما در نبرد برای مقابله با قدرت‌های متجاوز هستیم و قطعا با آن‌ها مقابله خواهیم کرد؛ چرا که آن‌ها به ملت ما ظلم کرده و مسبب درد و رنج این کشور هستند. وی هشدار داد: اگر شرکت سعودی آرامکو قبلا ۲۴ ساعت برای اطفای حریق ناشی از حملات متوقف می‌شد، چه‌ بسا در آینده چند روز متوالی نیز برای خاموش کردن آتش‌سوزی آن کافی نباشد! ◽️سفیر چین: چین قاطعانه از ایران در برابر مداخله خارجی و حفظ تمامیت ارضی حمایت می‌کند. ◽️ایران با غلبه بر جریان تکفیری جهان را به سمت صلح سوق داد سید حسین خسروی عضو هیئت پارلمانی کشورمان در اکوادور: جهان امروز نیاز به امنیت و آرامش دارد و جمهوری اسلامی ایران توانست با غلبه بر جریان تکفیری - تروریستی در منطقه، بیش از پیش جهان را به سمت صلح و ثبات سوق دهد. ◽️200 هزار میلیارد تومان میراث بدهی روحانی فقط برای امسال! بازپرداخت بدهی‌های انباشته از سوی دولت قبل، به مانعی بر سر راه تأمین بودجه‌های عمرانی تبدیل شده است. در این باره گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد دولت امسال به‌طور متوسط ماهانه 16 هزار میلیارد تومان از بدهی‌های به ارث رسیده از دولت قبل را پرداخت کرده است. براساس این گزارش در 6 ماهه نخست امسال مبلغ 96 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و زیرساختی کشور محقق نشده و در مقابل معادل همین مبلغ صرف بازپرداخت بدهی‌های به جا مانده از دولت گذشته شده است. ◽️سرلشکر سلامی: راه وسطی نداریم؛ یا باید قوی شویم یا تسلیم دشمن با بارش کلام دروغ و زور می‌خواهد ذهن ها را تسخیر کند؛ در دنیای امروز یا باید قوی و متقدر بود و مستقل و عزیز زندگی کرد یا باید تسلیم شد و در این میان راه وسطی وجود ندارد.
❓مهریه سنگین موجب بطلان عقد می‌شود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💫 اهمیت و فضیلت بسیار بالای نماز جمعه 🌸 پيامبر صلي الله عليه و آله: آيا شما را از اهل بهشت آگاه نسازم؟ [اهل بهشت] كسى است كه گرما و سرماى شديد و گِل و لاى، او را از شركت در نماز جمعه باز ندارد. (كنز العمّال، ح۲۱۰‌۸۵) 🌹 پيامبر صلي الله عليه و آله: بدانيد كه خداوند متعال نماز جمعه را بر شما واجب ساخته است. پس آنان كه در زندگى و پس از مرگ من، از روى سبک شمردن و يا انكار، آن را ترک كنند، با وجود اين كه پيشواى عادلى دارند، خداوند وحدتشان نبخشد و در كارشان بركت ندهد، آگاه باشيد زكات، نماز، حج و روزه آنان پذيرفته نیست. بدانيد كه زندگى آنان بركتى نخواهد داشت، مگر توبه كنند. (عوالى اللالى، ج۲ ص۵۴)
🌼 آیت الله سید عزالدین زنجانی: در بین اذکار ، ذکر صلوات کامل است ؛ حتما مداومت کنید. نماز شب را هرگز ترک نکنید.
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم. هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۶۱۴ نفر شرکت کردند و حدود ۱۹۶ هزار صلوات فرستاده شد. طبق بیانات بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد. ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثواب‌ها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهره‌مند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم. برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود. https://EitaaBot.ir/counter/selo4c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلُوا وَ اشْرَبُوا وَ لا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لا يُحِبُّ الْمُسْرِفينَ بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید که خدا اسرافکاران را دوست ندارد 📖 آیه ۲۱ سوره اعراف