eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
jaaar.com_Kayhan_1401-10-3.pdf
حجم: 8.36M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز شنبه ۳ دی ۱‌۴۰۱ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼 توصیه‌های دوازده‌گانه آیت الله حسنعلی نخودکی (رحمةالله علیه ) بخش دوم هفتم: عمده نظر در دو مطلب است: یکی غذای حلال، دوم توجه در نماز و اصلاح آن. اگر این دو درست باشد باقی درست است. عمده همت حقیر، اصلاح قلب است و ذکر «یا حیّ و یا قیوم» سحرگاه برای همین است. هشتم: بین‌الطلوعین را به چهار قسمت تقسیم کنید: یکی اذکار و تسبیح، دیگر ادعیه، سوم قرائت قرآن و بالاخره فکری در اعمال روز گذشته. اگر موفق به طاعتی بوده‌اید، شکری کنید؛ و اگر خدای نکرده ابتلا به معصیتی یافته‌اید، استغفار کنید. نهم: در مورد ذکر، در آغاز چند صلوات فرستاده و دل را حاضر کنید و بعد مشغول ذکر شوید. دهم: برای توفیق تهجد و گشایش در کار؛ هر صبح از تلاوت قرآن مجید مخصوصاً یاسین غفلت منما(البته خواندنی که همراه با فهم معانی و تقرب به خدا شود) یازدهم: هر روز صدقه دهید، ولو به وجه مختصر. شب‌ها مقداری در بی اعتباری دنیا فکر کنید. دوازدهم: بزرگان خیلی بر احتراز از مجالست با منکرین تأکید دارند و گفته‌اند ضرری که یک وسوسه به وجود می‌آورد، در طول سال‌های دراز ممکن نیست بتوان آن را رفع کرد و حرارتی که بر اثر مصاحبت با مردان بد و شرور در مزاج آدمی پدید می‌آید، جز به وسیله مصاحبت با نیکان و مردم صالح زایل نمی‌گردد.
❗️ تا می توانید از محصولات شیمیایی استفاده نکنید ... 🔹پودر بچه جانسون اند جانسون به دلیل شکایت افراد زیادی مبنی بر اینکه این پودر باعث ایجاد سرطان شده است متوقف می شود. 🔹می دانید معنی این شکایت ها چیست؟ به این معنی است که هزاران کودک در اثر استفاده از این پودر به سرطان مبتلا شده وفوت نمودند تا این محصول از چرخه تولید کنار گذاشته شو. 🔹فریب ظاهر زیبای را نخورید بسیاری از محصولات به ظاهر زیبای این داروخانه ها عامل اصلی بروز انواع ها است .
864.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس آمریکایی: بی خانمان ها را در آمریکا زیر هر پل و کنار هر خیابانی می بینیم که نشسته اند اما در همین حال ۳ میلیارد دلار به اوکراین می فرستیم.
♦️«سزارین» درد بیشتری دارد رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت: 🔹بیش از نیمی از زایمان‌ها در ایران به روش سزارین است در حالی‌که استاندارد جهانی ۱۵درصد است. 🔹به مادر گفته نمی‌شود «سزارین درد بیشتری دارد» و تا زمان کشیدن بخیه‌ها حدود ۱۴ روز مادر درگیر است. 🔹کم‌عارضه‌ترین روش وضع‌حمل، زایمان طبیعی است؛ عمل جراحی سزارین ممکن است عوارض بسیار زیادی از قبیل عفونت رحم، عوارض داروهای بیهوشی، درد، خونریزی و دوره نقاهت طولانی‌تر در پی داشته باشد اما متأسفانه چند سالی است که مادران باردار به‌دلایل مختلف به‌سوی اعمال جراحی سزارین سوق داده شده‌اند. 🔹برخی از مادران ترس از درد هنگام زایمان را علت انتخاب روش سزارین عنوان می‌کنند و برخی دیگر نیز برای رُند شدن تاریخ تولد نوزادشان، تصمیم می‌گیرند که روش سزارین را برای تولد نوزادشان انتخاب کنند. 🔹در این میان نیز برخی پزشکان متخصص زنان و زایمان با سوق دادن برخی مادران به‌سوی انجام سزارین، در پی کسب درآمد هستند در حالی که بسیاری از این مادران می‌توانند از مزایای زایمان طبیعی بهره‌مند شوند. 🔹اینکه گفته می‌شود بارداری زیر ۱۸ و بالای ۳۵ سال پرخطر است، نادرست است.
✅ وضعیت سبز ایران در شاخص گرسنگی جهان/گرسنگی در ایران کمتر از ۹۶ کشور درحال توسعه ◽️ایران ازنظر شاخص گرسنگی در بین ۱۲۵ کشور رتبه ۲۹ را به دست آورده است؛ یعنی تنها ۲۸ کشور وضعیت بهتری نسبت به ایران دارند و ۹۶ کشور پایین‌تر از ایران در رده‌بندی جهانی شاخص گرسنگی قرار گرفته‌اند.
16.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸در این برهه حساس کنونی، که حساس ترین برهه هست یه پست آوردیم براتون درجه یک درباره اینه که ایرانی🇮🇷 جماعت هیچوقت از خارجی ها شکست نخورده⚔️ مگر اینکه یه خودی، وطن فروشی کرده😔 خودتون چندتاشونو بشناسید.
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هرچند دیر، ولی بازم دمش گرم  بالاخره یکی توی این صداوسیما پیدا شد کمی از حقیقتو بیان کنه 😀
🔸حکمت عبادات
🌸من به همه مردم سراسر کشور توصیه میکنم که ازدواج ها را آسان بگیرید 🌷 رهبر معظم انقلاب : بعضی ها ازدواج را مشکل میکنند. مهریه های گران و جهیزیه های سنگین ازدواج را مشکل میکند. اثر این کارها این است که دخترها و پسرها بدون ازدواج در خانه ها می مانند، کسی جرئت نمیکند به ازدواج نزدیک شود.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 نماز اول ماه در روز اوّل ماه دو ركعت نماز كند در ركعت اوّل بعد از حمد سى مرتبه قُلْ هُوَاللّهُ و در ركعت دوّم بعد از حمد سى مرتبه اِنّا اَنْزَلْناهُ بخواند و بعد از نماز تصدّقى كند چون چنين كند سلامتى خود را در آن ماه از حق تعالى  بخرد و از بعضى روايات نقل است كه بعد از نماز بخواند: بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ * * * * * * * * * * * * * * * * * * به نام خداى بخشاينده الرَّحيمِ وَما مِنْ دابَّةٍ فِى الاْرْضِ الاّ عَلَى اللّهِ رِزْقُه ا وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّه ا مهربان و نيست جنبده اى در زمين جز آنكه روزى وى به عهده خدا است و مى داند قرارگاه وَمُسْتَوْدَعَها كُلُّ فى كِتابٍ مُبينٍ # بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ وَاِنْ و امانگاهش را همه آنها در مكتوبى روشن است # به نام خداى بخشاينده مهربان و اگر يَمْسَسْكَ اللّهُ بِضُرٍّ فَلا كاشِفَ لَهُ اِلاّ هُوَ وَاِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا رادَّ خدا محنت و رنجى به تو رساند هيچكس برطرف كردن آن نتواند جز او و اگر براى تو نيكى خواهد فضل او را لِفَضْلِهِ يُصيبُ بِهِ مَنْ يَشاَّءُ مِنْ عِبادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ # بِسْمِ بازگرداننده اى نيست كه برساند آن را به هر كس خواهد از بندگانش و او است آمرزنده مهربان به نام اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ سَيَجْعَلُ اللّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْراً ما شآءَ اللّهُ لا قُوَّةَ اِلاّ خداى بخشاينده مهربان بزودى خدا پس از دشوارى آسانى قرار دهد آنچه خدا خواهد نيروئى نيست جز بِاللّهِ حَسْبُنَا اللّهُ وَنِعْمَ الْوَكيلُ وَاُفَوِّضُ اَمْرى اِلَى اللّهِ اِنَّ اللّهَ بَصيرٌ به خدا بس است ما را خدا و نيكو و كيلى است و واگذارم كارم را به خدا كه براستى خدا بينا است بِالْعِبادِ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَكَ اِنّى كُنْتُ مِنْ الظّالِمينَ رَبِّ اِنّى لِما به بندگان معبودى جز تو نيست منزهى تو براستى من از ستمكارانم پروردگارا من بدانچه بسويم اَنْزَلْتَ اِلَىَّ مِنْ خَيْرٍ فَقيرٌ رَبِّ لا تَذَرْنى فَرْداً وَاَنْتَ خَيْرُ الْوارِثينَ از خير فرستاده اى نيازمندم پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگان و بازماندگان 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 صدقه فراموش نشه التماس دعا @mzohor