eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم 💚السَّلامُ علیکَ یا صاحب الزمان یا قائم آل محمد یا اباصالحَ المَهدی السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ الله و خلیفَةَ الله و حُجَّةَ اللّهِ فِی أَرْضِه ☀️اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر و اجْعَلْنا مِنْ خَیْرِ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضَاءِ حَوَائِجِهِ وَ الْمُحَامِينَ عَنْهُ وَ السَّابِقِينَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْه به حق زینب و به حق محمد و آل محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله 🚩 السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن 🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
2.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹امام رضا عليه السلام: هرکس در مجلسی بنشیند که در آن، امر ما احیا می شود، دلش در روزی که دلها می میرند، نمی میرد. 📙بحار الأنوار: ج۱، ص۱۹۹
از خصوصیات مهم حضرت امام این بود که همیشه را در می خواندند و به نافله اهمیت می دادند. این خصوصیت از همان آغاز جوانی، وقتی که هنوز بیشتر از بیست سال نداشتند، در ایشان وجود داشت. چند تن از دوستان نقل می کردند: مدت زیادی در این فکر بودیم و بارها به طرق مختلف ایشان را امتحان کردیم، مثلاً درست اول وقت نماز، سفره غذا را می انداختیم و یا وقت رفتن به مسافرت را اول وقت نماز قرار می دادیم. اما ایشان می فرمودند: "شما غذایتان را بخورید. من هم نمازم را می خوانم. هر چه که بماند من می خورم." و یا در موقع مسافرت می فرمودند: "شما بروید، من هم می آیم و به شما می رسم." مدتها از این مسئله گذشت و نه تنها ایشان نماز اول وقتشان ترک نشد، بلکه ما را هم واداشتند که در اول وقت نمازمان را بخوانیم.
کجاست خدای مستضعفین در مقابل عظمت نیوجرسی؟ به یاد عماد مغنیه نابغه ی جنگ های استراتژیک
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 الله اکبر! ☑️ حکم محاربه صادر شد! 💢 ترامپ شوم دیگر امنیت نخواهد داشت.
فیلمی منتشر شده از یک طالبان که دستور قتل ایرانیان را داده در اخبار اعلام شد که طالبان این شخص را اخراج و دستگیر کرده و تسنیم هم خبر دستگیری او را منتشر کرده است. نگران نباشین، اینها همه سیاست انگلیس و امریکا برای تفرقه افکنی بین دو دولت و دو ملت مسلمان است.
♦️سردار جباری: جنگ با آمریکایی‌ها بسیار راحت تر با اسرائیلی‌هاست/ پایگاه‌ها و ناوهای آمریکایی به راحتی از بین رفتنی است مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران: 🔸ورود آمریکا به جنگ در اثر فشار صهیونیست‌ها بود 🔸رژیم که شرایط را برای خودش سخت می‌دید به آمریکایی‌های برای ورود به میدان تحت فشار قرار می‌داد 🔸آمریکایی از وقوع جنگ گسترده می‌ترسیدند 🔸جنگ با آمریکایی‌ها بسیار راحت تر با اسرائیلی‌هاست 🔸پایگاه‌ها و ناوهای آمریکایی به راحتی از بین رفتنی است؛ ما اگر بخواهیم وارد شویم ضربات مهلکی را وارد خواهیم کرد.
❓حکم شرعی نشان دادن زنان بی حجاب در مراسمات و اماکن دینی و انقلابی چیست؟ ☑️ پاسخ رهبر انقلاب: سبب قبح شکنی و حرام مسلم شرعی است
3.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلاهتونو قاضی کنید؛ ارزشی‌ها بهترن یا بی‌ارزشی‌ها؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢بی شرف مثل رضا پهلوی 🔹شبکه 13 اسرائیل: رضا پهلوی بارها به نتانیاهو گفته بود و از اسرائیل خواهش میکرد که لطفا به ایران حمله نظامی کنید. 👈افراد قدرت طلب و پست فطرت اینگونه هستند، حاضرند مردم ایران قتل عام شوند تا به سلطنت برسند. همانند پدرش که دستور داد مردم ایران را به رگبار ببندند و قتل عام کنند تا جلوی انقلاب اسلامی گرفته شود و سلطنتش حفظ شود.