eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜ 📝روایت است که انسان به ســـجده برود و مدتی در سجده باشد، "شــــکراً‌ لله و الهی العفو" بگوید‌، مخصوصا در نمـــاز شب، ده دقیقه، یک ربعی در سجده باشد، حسّ میکند وقتی که به سجده می رود، سبکـــ میشود🕊 🦋 آن حالت سبکی بر اثر ریخته شدن گناهان است. 🌿همانطور که در فصل پاییز برگ درختان را میریزد هم گـــناهان را می ریزد. 💞
🌹امام صادق عليه السلام: عاق والدين از گناهان كبيره است زيرا خداوند متعال فرزند نافرمان را عصيانگر بدبخت قرار داده است. 📗وسائل الشیعة ج۱۵ ص۳۲۸
jaaar.com_Kayhan_1401-9-13.pdf
حجم: 10.15M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز یکشنبه ۱۳ آذر ۱‌۴۰۱ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تفاوت واقعیت شرایط کشور با آنچه رسانه‌های معاندین به نمایش می‌گذارند در شرایطی که رسانه‌های معاند و شبکه های اجتماعی سعی دارند با انتشار اخبار فیک جلو عمومی جامعه را ملتهب کنند، شرایط عادی در کشور برقرار است و معاندین نتوانسته‌اند به اهداف خود برسند
◽️اخبار گم شده 👈اخبار مهمی که طی یک هفته اخیر لابه‌لای حواشی گم شدن و کمتر به آنها توجه شد.
💠 زندگی موفق مهدوی در احادیث امام زمان(عج)
✅ درمان درد 🌼آیت الله بهجت(ره): این همه سراغ دکترهای داخلی و خارجی رفتید، یک دستور هم ما می دهیم؛ صلوات زیاد بفرستید به نیت برآورده شدن همه حوائج از جمله شفای خودتان و زیاد استغفار کنید. آنقدر استغفار کنید که زبانتان از کار بیفتد. این گنجینه‎ای است که تمام ‎نشدنی است، گنجینه‎ای است که فنا‎پذیر نیست. (منبع: در محضر بهجت)
💌 اثرات رنج
⚡در تمام عمر فراموش نکن 🌼شیخ رجبعلی خیاط (ره): هرگاه کاری میکنی، برای خدا انجام بده، حتی اگر چلوکباب هم خوردی، به این قصد بخور که نیرو بگیری و در راه خدا عبادت کنی و این نصیحت را در تمام عمر فراموش نکن.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 فراخوان برای تجمع یا اعتصاب با زور و تهدید به کامیونداران رسید 🔹تعداد بسیار کمی از آشوبگران با استفاده از تاریکی شب و گذاشتن میخ بر سر راه رانندگان ماشین‌های سنگین مشکلات زیادی را برای این رانندگان ایجاد کرده‌اند. 🔹بسیاری از رانندگان خواستار برخورد سریع با برهم زنندگان امنیت جاده‌ها هستند چرا که این قبیل اقدامات موجب خسارات فراوان به این رانندگان شده است. 🔹از لحاظ قانونی و شرعی کسی که در حد گسترده و قابل توجهی اقدام به فساد یا آسیب زدن به اموال دیگران کرده باشد مصداق مفسد فی الارض شناخته شده و حکمش اعدام است. همچنین تمام خسارت های وارده را باید پرداخت و جبران کند. اگر هم کارش در حد گسترده نباشد، چون کارش مقابله با نظام اسلامی، جان و مال مسلمانان بوده، مصداق محارب شناخته شده و حکمش اعدام است.
❗️ مبادا غفلت کنید! 🌼 آیت‌الله بهجت : اعمال صالحه انسان، اعمال باقیه انسان، فانی نمی‌شود. بدانیم که طاعات، عبادات، مقرّبات، اینها یک چیزی نیست که به‌واسطه اینکه [مثلاً] این اتاق (دنیا) خراب شد، آنها هم از بین بروند؛ [یا اگر] این بدن از روح منفصل(جدا) شد، آنها هم بروند. آنها باقی و ثابت هستند، بلکه یک صورت معنویه‌ای در آنجا (آخرت) از اینها، برای هر فرد، ظاهر خواهد شد. مبادا غفلت کنید! (به‌سوی محبوب، ص١١٢)