eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
KayhanNews75979710412151524871215.pdf
حجم: 11.14M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز شنبه ۳۰ تیر ۱۴‌۰۳ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
✅ با انصاف باش؛ سخته ولی تو میتونی 🔸امام علی علیه السلام میفرمایند: «تاج انسان عفت و پاکدامنی او، و زینتش انصاف اوست.» (١) 🔸پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: «سه مسئله مهم است که این امت طاقت آن را ندارند، که یکی از آنها داشتن انصاف است.» (٢) ❗️ منتظری که انصاف برایش اهمیت ندارد، در واقع معنای انتظار را درست درک نکرده است؛ زیرا یکی از دلایل اهمیت انتظار، امید برپا شدن دولت جهانی و برقراری عدل و است. 📚 منابع: ١. غرر الحکم ٢. آیت الله مکارم شیرازی؛ انوار هدایت، مجموعه مباحث اخلاقی، ص ٢۶٢
۴ سال پیش: تقصیر ترامپه، بایدن بیاد درست میشه! بعد ۴ سال: تقصیر بایدنه، ترامپ بیاد درست میشه! 👤 سلمان معمار
❓چرا ایران دیروز دچار اختلال سایبری نشد 🔸رییس رگولاتوری اعلام کرد: درحالی‌که در بسیاری از کشورهای جهان اختلالات گسترده اینترنتی فعالیت‌های روزمره را فلج کرده، در کشور ما خبری از این اختلالات نیست. 🔸یک دلیل آن استقرار شبکه ملی اطلاعات و اتکا به توانمندی جوانان نخبه کشور است. 🔸هم اکنون بیش از ۸۰٪ نیاز کشور به خدمات ابری از طریق فراهم کنندگان داخلی تأمین می‌شود. ✍مایکروسافت دچار اختلال جهانی شد. سیستم های رسانه ای، حمل و نقل، فروشگاهی، بهداشت و درمان و... در دنیا دچار مشکل شده اما فقط ایران، روسیه و کره شمالی مشکلی ندارن. چون بخاطر تحریم های ظالمانه خیلی وقته مستقل و خودکفا شدن و شریان های حیاتی شون رو از دست غرب خارج کردن.
💢 اختلافات و تناقضات تیم
1.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا غیاث المستغیثین، اغثنا برای آنها که می‌گویند اهالی غزه منکر اهل‌بیت علیهم‌السلام هستن
1.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: به عمر خود بخيل تر باش تا به درهم و دينارت. 📗ميزان الحكمه ج۸ ص۱۲۵
KayhanNews75979710412151524971215.pdf
حجم: 9.22M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴‌۰۳ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️باج دادن های حرام در خانواده ممنوع ❗️والدینی که لقمه و دیدنی حرام در خانواده وارد می‌کنند و به فرزندان‌ خود باج حرام می‌دهند، قیامت همین فرزندان شاکی خصوصی آنها خواهند شد و حق الناس بر گردن والدین ایجاد می‌شود!
⭕️ توهم مدعیان اصلاحات
♦️المسیره: انبار نفت یمن در بندر الحدیده توسط صهیونیست‌ها هدف قرار گرفت پایگاه آکسیوس هم نوشته: حملۀ جنگنده‌های اسرائیل به مخازن سوخت یمن در پاسخ به حملۀ پهپادی حوثی‌ها به تل‌آویو بوده است. ♦️وزارت بهداشت یمن: حملۀ دشمن صهیونیستی به مخازنِ سوختِ بندر الحدیده تعدادی شهید و مجروح داشته است. ♦️سخنگوی انصارالله: حمله به یمن باعث خواهد شد تا دامنۀ حملاتمان را افزایش دهیم اسرائیل قصد دارد به ما فشار وارد کند تا حمایت از غزه را متوقف کنیم اما این رؤیا به اذن خداوند محقق نخواهد شد. ♦️سخنگوی نیروهای مسلح یمن: به حملۀ اسرائیل پاسخ خواهیم داد دشمن اسرائیلی تهاجم وحشیانه‌ای به استان حدیده انجام داد و با چندین حمله به نیروگاه برق که شهر ساحلی حدیده را تامین می‌کرد، بندر حدیده و مخازن سوخت را نیز هدف قرار داد که همگی اهداف غیرنظامی هستند. در ضربه‌زدن به اهداف حیاتی دشمن اسرائیلی دریغ نخواهیم کرد. دیگر تل‌آویو یک منطقۀ ناامن است. ♦️حزب‌الله: اقدام احمقانۀ اسرائیل سرآغاز مرحلۀ جدیدی در درگیری منطقه‌ای است حملۀ اسرائیل به یمن با حمایت و پشتیبانی کامل آمریکا انجام شده است. این حمله قطعا باعث خواهد شد که دولت و ملت یمن در کمک به مردم غزه، مصمم‌تر شوند.