eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رهبر انقلاب: نیروهای مسلح، رژیم صهیونی را بیچاره خواهند کرد
♦️مردم نسبت به هرگونه تردد خودروهای سرپوشیده وانت و هایلوکس حساس باشند و آنها را به شماره ۱۱۴ گزارش دهند 🔹گفته می شود در زنجان یک وانت پر از پهپاد و در کرمانشاه یک تویوتا هایلوکس اتاق دار در حال جابجایی پهپاد دستگیر شدند. 🔹همه مردم نسبت به تردد وانت ها و‌ کامیون های مشکوک در اطرافشون حساس باشند و گزارشات را به اطلاعات سپاه به شماره ۱۱۴ گزارش دهند.
♦️سقوط بورس آمریکا بعد از موشک‌باران اسرائیل توسط ایران
2.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️تهران؛ تداوم درگیری پدافند با تجاوزات اسرائیل
♦️خبرنگار فاکس‌نیوز: ایران به ساختمان کریاه حمله کرد که معادل پنتاگون در آمریکا است. ♦️سی‌ان‌ان، به نقل از یک مقام ارشد ایرانی: ایران حملات خود به اسرائیل را تشدید خواهد کرد. ایران پایگاه‌های منطقه‌ای هر کشوری را که برای دفاع از اسرائیل تلاش کند، هدف قرار خواهد داد. ♦️المیادین خبر داد که موشک اصابت کرده به منطقه راهبردی در تل‌آویو مرکز تحقیقات هسته‌ای رژیم صهیونیستی بوده است.
♦️بر اساس گزارشات، بسیاری از حملات امشب در تهران توسط عوامل موساد و ریزپرنده‌ها انجام شده است و نه توسط جنگنده ها و یا بالستیکهای دور ایستا. این نکته از دو منظر بسیار مهم است. اول آنکه توان آفندی دشمن برای حمله به پایتخت با استفاده از جنگنده ها در حال حاضر نمی تواند دائمی باشد و دچار محدودیتهایی هستند خصوصا بعد از ساقط شدن چندین جنگنده دشمن، از این رو آنها مجبور به استفاده از دیگر روش ها هستند. دوم آنکه رخنه های امنیتی و عواملی که این عملیات ها را از داخل کشور انجام میدهند باید مورد واکاوی قرار بگیرد. مردم با گزارش موارد مشکوک مثل وانت های سقف دار یا کامیونت‌ها به شماره ۱۱۴ (اطلاعات سپاه)، میتوانند مانع از اینگونه عملیات‌ها شوند.
♦️المیادین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی: پهپادهایی که از شرق می‌آیند، در راه اسرائیل هستند./ انتخاب ♦️وزارت اطلاعات ایران یک ون حامل پهپاد را در زنجان توقیف کرد. ♦️شبکه الجزیره: اسرائیل گمان می کرد که پس از حملات به ایران، هرگونه حمله این کشور را مهار خواهد کرد و به همین سبب محاسبات اسرائیل اشتباه از آب درآمد.
4.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️تصاویر زنده‌ی «الجزیره»‌ از تخریب گسترده در تل آویو
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وعده حتمی خداوند برای یاری مردم ایران
4_5814305594638599569.mp3
زمان: حجم: 1.75M
ای لشکر صاحب زمان آماده باش، آماده باش...
بسم الله الرحمن الرحیم 💚سلام امام زمانم سلام بر بهار عالميان و خرّمی روزگاران سلام بر زیباترین ترنم بهار با تو هر دل غمديده ای شاد است و بی تو هر سعادتمندی غمگین كجا بايد تو را جستجو كنم ای معنا بخش هستی ای خلاصه همه خوبی‌ها و ای آخرين ذخيره خدا ☀️اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر و اجْعَلْنا مِنْ خَیْرِ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضَاءِ حَوَائِجِهِ وَ الْمُحَامِينَ عَنْهُ وَ السَّابِقِينَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْه به حق زینب و به حق محمد و آل محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله 🚩 السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن 🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
🌼امام رضا علیه السلام: روز غدیر روز پاکی و ترک گناهان بزرگ است. 📗اقبال الاعمال ج۲ ص۲۶۴