eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
2.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه صحیح زایمان 👨‍⚕دکتر روازاده
📌بدون برنامه نمیشود! ◽️کسی که می‌خواهد نسبت به چیزی به نام گناه یا به‌طور کلان‌تر، نسبت به دین حساس شود و ارتباط خوبی با آن برقرار کند، اولاً باید اهل برنامه باشد، باید از همان کودکی به او یاد داده باشند: تو آمدی در این دنیا که «بابرنامه زندگی کنی»؛ چون بدون برنامه انسان نمی‌تواند به منافع خودش برسد، بدون برنامه نمی‌شود لذت برد، بدون برنامه نمی‌شود شکوفا شد و... ◽️انسان اگر اهل برنامه شود دین را بهتر می‌پذیرد. چنین کسی وقتی خلافی کرد یا دچار اشتباه شد، ناراحت می‌شود؛ چون برنامه‌اش به هم خورده است. مثل اینکه یک کسی برنامه دارد به مشهد برود و همه‌چیز را طبق برنامۀ زمان‌بندی دقیق چیده است، اما در بین راه مشکلی پیش می‌آید و برنامه‌های بعد از آن به‌ هم می‌ریزد. طبیعتاً خیلی ناراحت می‌شود، چون این یک قطعه از یک پازل بزرگ بود که خراب‌شدن آن کل پازل را به‌ هم می‌ریزد. ◽️در قدم اول باید متقاعد شویم به اینکه بدون برنامه نمی‌توان زندگی کرد. جلوۀ این برنامه در رفتارهای اجتماعی نیز «ادب» است و در رفتارهای فردی هم به آن «آداب فردی» می‌گویند. نام دیگر این برنامه «نظم» است. 📕 بخشی از کتاب
629.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چرا دنبال این هستید که را زیاد کنید؟ 💢 آن‌هایی که زیاد کردند، روی هم گذاشتند؛ چه و چه را روی هم گذاشتند، آن‌هایی هستند که در آن عالَم، گرفتاری‌شان زیاد است.
💌 افتتاح زندگی جدید
🌷امیرالمؤمنین علیه السلام: کسی که به آخرت یقین دارد برای دنیا نمی زند. 📗غررالحکم: ۸۲‌۵۶
❓ آیا واقعا اینگونه هستیم؟
✅ مداومت بر ذکر صلوات انسان را عاقبت به خیر می کند .
مستند صوتی شنود - 12.mp3
زمان: حجم: 16.69M
🎙 مستند صوتی شنود (جلسه دوازدهم) 🔸تجربه نزدیک به مرگ یک مسئول امنیتی در بیمارستان که روحش از بدنش جدا شده و می‌توانسته حقایق و باطن اتفاقات را ببیند و در این مستند صوتی از مشاهداتش می‌گوید. مروری بر نکات جلسه دوازدهم: ◽️استرسی که کارمند شرکت تحمل کرد، را درک می کردم ◽️عاقبت مسئولی که به فکر نیروهایش نبود. ◽️زبان ترکی را متوجه شدم ◽️تک تک گناهان زیر دست را برای مسئول می نوشتند ◽️گناه مسئول، مثل آتشی بود که منتشر شد. ◽️مسئولین در دوران امام زمان علیه السلام ◽️خدا هرکس را دوست دارد بار شیعیانش را به دوش او می گذارد. ◽️معنای تهی بودن را فهمیدم ◽️برای خدا چه کنیم؟ ◽️مثالی جالب برای هیچ بودن انسان ◽️به چه چیزی افتخار می کنید؟ ◽️چگونه تمام زندگی ما، تقرب به خدا باشد؟ ◽️تا به حال به یتیم مثل بچه خودت رسیدگی کردی؟ ◽️شبهه ستارالعیوبی خداوند و افشای سر ◽️چه موقع گناه لذت بخش می شود؟ ◽️آثار ظاهری و باطنی گناه
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️اشتباهی که همه ما هر روز آن را انجام می دهیم و از خطرات آن آگاه نیستیم! 👈 هنگام شارژ گوشی، با آن کار نکنیم و آن را از خود دور کنیم.
📝 نامه محسن قرائتی به دختران ایرانی 🔹لباس و آرایش فریبنده شما در خیابان، زخمی را در دل فقرایی که این نوع لباس‌ها را ندارند، به وجود خواهد آورد که با آه خود از شما انتقام خواهند گرفت 🔹اگر جلوه‌ گری امروز شما دلربایی کرد و علاقه مردی را به همسرش کم کرد، فردا زن زیبایی با جلوه ‌گری خود دل شوهر شما را خواهد ربود و رونق زندگی شما را کم خواهد کرد 🔹آمار طلاق، افت تحصیلی، افسردگی و اضطراب، امراض روانی و مقاربتی، سقط جنین، فرار از خانه، اسراف و تجمل‌گرایی، گناه و بی ‌بند و باری در میان دختران پاک و عفیف بیشتر است یا دختران رها و لاابالی؟
پرسش هایی در مورد ازدواج که رهبر انقلاب در بیاناتشون پاسخ دادند 1⃣ به نظر شما چه زمانی برای ازدواج مناسب هست؟ ◽️هر چه زودتر بهتر! اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد. 📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹ 2⃣ منظور شما از زود دقیقا چه زمانی هست؟ ◽️زود که می‌گوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز می‌کنند به داشتن همسر. 📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹ 3⃣ یعنی چی؟ اینجوری که باید توی سن نوجوانی ازدواج کنن! ◽️چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزه‌ی جنسی؟ 📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸ 4⃣ آخه یه پسر هفده ساله که نه شغل داره نه مسکن! چجوری ازدواج کنه؟؟ ◽️ ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانه‌ی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که‌] با ما دارد این‌جور حرف میزند. 📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸ 5⃣ من دیگه رد دادم!! کسی که خرج خودشو نداره چرا باید یکی دیگه رو بدبخت کنه؟ ◽️ ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا ان‌شاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنید.  📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰ 6⃣ ینی همینجوری دست خالی بریم خواستگاری؟ اگه خدا نرسوند چی؟ ◽️این یک وعده‌‌ى الهى است؛ ما باید به این وعده، مثل بقیه‌‌ى وعده های الهی که به آن وعده‌‌ها اطمینان میکنیم، اطمینان کنیم. 📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱ 7⃣ اصن خدا هم پولشو برسونه، ما برای ازدواج آمادگی کافی رو نداریم! ◽️ اینکه دخترها بگویند ما هنوز آماده‌ی ازدواج نشده‌ایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع می‌شود از اینکه این کار انجام شود. 📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸ 8⃣ آخه الان وضعیت جامعه عوض شده! دیگه مثل قدیم نیست... ◽️ شما که جوانید، مطالبه‌‌گرید، این سنتهاى غلطى که در زمینه‌‌ى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید؛ باید واقعاً در جامعه یک حرکتى در این زمینه به‌‌وجود بیاید. 📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱ 9⃣ آقا تسلیم!! حالا پدر و مادرها رو چیکار کنیم؟ اونا زیر بار نمیرن... ◽️ به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛ من خواهش میکنم و تقاضا میکنم از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سخت‌گیری میکنند. ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند! 📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰ ✅ میان حرف تا عمل، فاصله بسیار است. ای کاش با سخنان رهبری انس بیشتری داشته باشیم و دلسوزی های این نائب امام زمان(عج) برای کشور امام زمان(عج) را عملی کنیم.
◽️ترکیبات داروی جامع امام رضا علیه السلام به ترتیب از بالا عکس سمت راست: 1⃣سُنْبُل(سنبل الطیب) 2⃣زَعْفَرَان 3⃣قَاقُلَّةَ(هل) 4⃣عَاقِرْقِرْحَا 5⃣خَرْبَقَ أَبْیَضَ 6⃣بَنْج 7⃣فُلْفُلَ أَبْیَضَ(فلفل سفید) 8⃣إِبْرِفْیُون(فرفیون) 9⃣عَسَل 👌دارویی از گلستان رضوی 💢مقایسه شود با قرص مدفوع سازمان بهداشت جهانی و پزشکی نوین ✅ انتخاب با شماست