eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
🌼امام حسن عسکری علیه السلام: رسیدن به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد. 📗مسند الامام العسکری،ص۲۹۰
jaaar.com_Kayhan_1401-11-1.pdf
حجم: 7.85M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز شنبه ۱ بهمن ۱‌۴۰۱ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
✅ من هم یک سپاهی‌ام حجت‌الاسلام آل‌هاشم امام جمعه تبریز: 🔹امروز من هم با اجازه سردار فرماندهی سپاه عاشورا لباس سپاهی بر تن کردم. همان لباس افتخار و شجاعت و شرف. همگان بدانند دشمنان نمی‌توانند در مقابل سپاه بایستند. 🔹اقدام پارلمان اروپا در بعد تبلیغاتی شاید کارکرد داشته باشد وگرنه در میدان عمل هیچ نتیجه‌ای ندارد. جناب اروپا یادت رفته که در سال ۲۰‌۱۹ ترامپ سپاه را در لیست تروریستی قرار داده بود! مگر چه اتفاقی افتاد که شما می‌خواهید همان مسیر تنش را ادامه دهید؟ 🔹البته کاملا مشخص است که دشمنان می‌خواهند تلافی شکست‌های منطقه‌ای و‌ آشوب اخیر را انجام دهند. سپاه رشد و اثرگذاری و بالندگی خود را با قدرت ادامه خواهد داد و همان‌طور که سابقه هم نشان داده این تحرکات اثری نخواهد داشت.
پیراهن زرد!
✅ گزیده ای از اخبار مهم اخیر ◽️کنعانی: رژيم انگليس صلاحیت موعظه دیگران را درباره حقوق بشر ندارد سخنگوی وزارت امور خارجه: اقدام انگلیس در تعرض به امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران با پاسخ قاطع اطلاعاتی و قضایی ایران مواجه شده است(اعدام جاسوس انگلیس) و سر و صدای رژیم انگلیس و حمایت برخی مدعیان حقوق بشر در اروپا از لندن، نشان دهنده قانون‌گریزی و قانون شکنی آنان است. رژیم انگلیس که عضو خانواده سطنتی اش، کشتن ۲۵ انسان بی گناه را مانند حذف مهره شطرنج می‌بیند و از آن شرمنده هم نیست، همراه با کسانی که چشم بر این جنایت جنگی بستند، صلاحیت موعظه دیگران را درباره حقوق بشر ندارند. ◽️رئیس سازمان سنجش: ادعای کانال ها درباره ی عکس سوالات قابل اعتنا نیست پورعباس: ۹ نفر در استان گلستان قصد داشتند اقداماتی در جهت ارسال سؤالات به خارج از حوزه امتحانی صورت دهند که با توجه به رصد قبلی ناکام ماندند. یک نفر نیز در یکی از شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی اقدام به عکس‌برداری از سه صفحه دفترچه‌های خود و انتقال آن به خارج از محل برگزاری آزمون و ارسال برای پشتیبان خود کرد که این فرد نیز دستگیر شد. با توجه به زمان کوتاه این اقدام و جمع‌آوری پاسخنامه‌ها و همچنین مراقبت های انجام شده با دستگاه های آشکار ساز هیچ خدشه و مشکلی در این زمینه به وجود نیامد. ◽️میراحمدی: اروپا می‌خواهد انتقام شکست داعش را از سپاه بگیرد/ اقدامات متقابل و سختی را پیش‌بینی کردیم معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور: کسانی که به وجود آورنده داعش هستند به شدت از سپاه به دلیل شکست تروریست‌ها عصبانی هستند و اروپایی‌ها که خودشان حامی و پشتیبان این گروهک تروریستی به شمار می‌روند سپاه را عامل موثر شکست این جریان تروریستی وحشتناک می‌دانند و در حال گرفتن انتقام این شکست از سپاهی هستند که در این جهت جانانه ایستادگی کرد و باعث امنیت ملت‌های مسلمان منطقه شد. اگر اروپایی ها بخواهند همچنان در این مسیر حرکت کنند اقدامات متقابل و سختی را پیش بینی کرده‌ایم که اعلام می‌شود. شاید اینها سرعقل بیایند و با مردم ما دشمنی نکنند و بیش از این خودشان را در حمایت از گروه ‌های تروریستی که سپاه در تقابل با‌ آنها بوده است رسوا نکند. ◽️با تدابیر دولت، سال آینده مشکل قطعی گاز نخواهیم داشت جواد اوجی، وزیر نفت با اشاره به عواملی چون قطعی گاز سواپ ترکمنستان که موجب افت فشار گاز در جنوب خراسان رضوی شد، گفت: قول می‌دهیم با تدابیر دولت سال آينده مشکل قطعی گاز نداشته باشیم. ◽️دلار توافقی؛ بازار: ۳۸ هزار تومان، فضای مجازی: ۴۳ هزار تومان مشاهدات میدانی از بازار ارز حاکی از آن است که دلار توافقی در کانال ۳۸ و ۳۹ هزار تومان معامله می‌شود. در بازار غیررسمی و فضای مجازی دلال‌ها با قیمت‌سازی‌ کاذب نرخ دلار را در کانال‌های ۴۲ و ۴۳ هزار تومان اعلام می‌کنند در حالی که مشتری ندارد.
3.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ حکم نماز اشتباه امام جماعت کهنسال از نظر مولوی عبدالحمید: باطل است
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تسویه ابَربدهیِ دولت ◽️وزیر کار: در این دولت ۲ تسویه بزرگ در طول تاریخ نظام صندوق‌داری و بازنشستگی صورت گرفت. ◽️۸۸ هزار میلیارد تومان بدهیِ صندوق‌ها به بانک‌ها تسویه شد و بانک‌ها از حالت ناترازی به تراز مثبت رسیدند. ◽️۱۸۰ هزار میلیارد تومان بدهیِ دولت به صندوق تامین اجتماعی نیز تامین و پرداخت شد. ◽️دولت‌های قبلی ۶۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به جا گذاشتند که تاکنون ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تسویه شد.
@Ostad_Shojaeماه رجب ۱.mp3
زمان: حجم: 10.41M
🌙مجموعه ویژه ۱ • ورود به ماه رجب / • درک ماه رجب / • شستشو در نهر رجب / یک شرط دارد .... بدون متعهد بودن به این شرط، ورود موفق به ماه رجب، و خروج نورانی از ماه رجب، ممکن نیست! اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمدﷺوَعَجِّل فَرَجَهُم
✨حديث قدسى(از جانب خدا): ماه رجب را ريسمانى ميان خود و بندگانم قرار داده ام ؛ هر كس به آن چنگ زند، به وصال من رسد. 📒إقبال الأعمال؛ ۳:۱۷۴
jaaar.com_Kayhan_1401-11-2.pdf
حجم: 6.25M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز یکشنبه ۲ بهمن ۱‌۴۰۱ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم