eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
869 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 امام زمان(عج): خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔 ادمین کانال @zohor0
مشاهده در ایتا
دانلود
☑️ اهمیت نماز صبح
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئو موزیک انگلیسی KHAMENEI (خامنه‌ای) با زیرنویس فارسی
چرا باید «اینترنشنال» را تحریم کنیم؟ 👈طبق آیه ۱۴۰ سوره نساء نشستن پای صحبت‌های منافقین و کفار باعث می‌شود همانند آنها منافق و کافر شویم و با آنها در جهنم محشور شویم به همین دلیل دیدن این کانال‌ها گناه کبیره است.
💢‌کواکبیان با مصاحبه‌ای جعلی به دادگاه رفت! 🔹مرکز رسانه قوه‌قضائیه: بعد از ادعاهای نماینده سابق مجلس در یک برنامۀ زندۀ تلویزیونی، دادسرای تهران او را احضار و دستور داد با حضور نزد مقام قضایی اسناد خود را ارائه کند. 🔹درپی احضار این فعال سیاسی به دادسرای تهران او با ارائۀ متن تایپ‌شدۀ جعلی یک مصاحبه که البته پیشتر هم محتوای آن تکذیب شده بود و چنین مطلبی در هیچ رسانۀ معتبر داخلی و خارجی دیگری منتشر نشده است، عنوان کرد مستنداتش برای آن ادعای مجهول این مصاحبه بوده است. 🔹تصریح می‌شود نامبرده هیچ سند معتبر، یا حتی لینک رسانه‌های داخلی و یا خارجی در مورد ادعای خود ارائه نداده است.
در مورد میرحسین موسوی و حواشی‌اش یادمان نمی‌رود این شعار خانمان سوز " نه غزه نه لبنان " از کجا شروع شد. اگر امروز ما بر سوریه، لبنان و غزه مثل قبل تسلط داشتیم و سید حسن نصرالله زنده بود، کشورمان مورد حمله قرار نمی‌گرفت
♦️جنگ روایت و رسانه 🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در چند ماه اخیر درباره جنگ تبلیغاتی دشمن علیه ملت ایران هشدار داده و ابعاد مختلف آن را تبیین کرده‌اند. در این اطلاع‌نگاشت نقشه جنگ تبلیغاتی دشمن براساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی مرور شده است.
1.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ یکی از دلایل واجب بودن رعایت حجاب از منظر وجدان و فطرت