🌸✨ #دعای_روز_چهاردهم
🔅بسم الله الرحمن الرحیم
✨🌸 اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِكَ یا عزّ المسْلمین.
✨🌼 خدایا مؤاخذه نكن مرا در ایـن روز به لغزشها و درگذر از من در آن از خطاها وبیهودگیها وقرار مده مرا در آن نشانه تیر بلاها وآفات اى عزت دهنده مسلمانان.
🌱التماس_دعا
📚منبع: مفاتيح الجنان
@mzohor
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
نماز شب پانزدهم ماه مبارک رمضان
چهار رکعت در دو رکعت اول بعداز حمد صد مرتبه توحید ودر دو رکعت دوم بعد از حمد پنجاه مرتبه توحید 🌹
ثواب :امام علی علیه السلام فرمود: هر کس بخواند عطا کرده می شود به او چیزی را که نمی داند او را مگر خدا 🌹
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
نماز دیگر شب پانزدهم
امام صادق علیه السلام می فرماید امیر المومنین علیه السلام فرمود: کسی که شب نیمه ماه مبارک رمضان صد رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد از حمد ده مرتبه قل هو الله بخواند خداوند ده فرشته می فرستد که دشمنان جن وانس را از او دفع می کنند وسی فرشته وقت مرگ او می فرستد که او را از اتش ایمن می دارند .
در روایت دیگری هست که خداوند صد فرشته می فرستد سی نفر از انها در خواب به او مژده بهشت می دهند وسی فرشته از اتش جهنم ایمن می دارند وسی فرشته او را از گناه نگه می دارند وده فرشته کید ومکر کید کنندگان را بر خودشان بر می گردانند .
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
عیدتون مبارک 😍😍🌹🌹
التماس دعااای فراوان بزرگواران 🙏🙏🙏
@mzohor
ثواب دعای مجیر در ایام البیض
۱٣ ، ۱۴ و ۱۵ رمضان🌷
از حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت شده و دعایى است که آن حضرت هنگامى که در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند، جبرئیل آورد و علامه کفعمى در «بلد الامین» و «مصباح» این دعا را ذکر نموده و در حاشیه آن به فضیلت آن اشاره کرده است.
از جمله اینکه هر که این دعا را در «ایام البیض» [روزهاى سیزدهم و چهارهم و پانزدهم] ماه رمضان بخواند گناهش آمرزیده مىشود، هرچند به عدد دانه هاى باران و برگهاى درختان و ریگهاى بیابان باشد!
🌷
خواندن آن براى شفاى بیمار و اداى دین و بىنیازى و توانگرى و رفع غم و اندوه سودمند است.
♦️نشر دهید تا در ثواب آن شریک باش
@mzohor