3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🔴 ۱۲بهمن سالروز ورود امام خمینی (ره)به میهن اسلامی ایران وآغاز دهه مبارک فجر برفجرآفرینان مبارک باد
🔸مرجع عالیقدر آیة الله شیخ عباس طسوجی می فرمود: یکی از روزهای محرم به حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله علیها) رفتم. در مسجد اعظم ذکر مصیبت امام حسین (علیه السلام ) بود. در گوشه ای نشستم ومشغول عزاداری شدم.
🔹همین طور که اشک می ریختم ثوابش را به روح پدر و مادرم هدیه کردم. کم کم ثواب آن را به تمام اموات فامیل و دوستانم هدیه کردم و همین طور که با گوشه عبای خود چشم هایم را پاک می کردم ثوابش را هدیه می کردم به روح تمام اهل قبرستان شهرمان طسوج.
🔸شب در خواب دیدم وارد مسجد جامع طسوج شده، بالای منبر مشغول سخنرانی شدم. دیدم تمام پامنبری های من اموات هستند که زنده شده اند.
🔹بعد از اتمام منبر مرا بر روی دست بلند کردند و با صلوات می گفتند: آقای طسوجی اشک چشم های دیشب شما باعث نجات و رفع سختی عالم برزخ شد.
آنها در خواب عبایی که اشک هایم را با آن پاک کرده بودم را تکه تکه کرده و بین خودشان تقسیم کردند.
🔸ایشان می فرمودند: برای اموات قرآن بخوانید ، صلوات بفرستید ، و هدیه کنید. زیارت عاشورا را به نیت آنها بخوانید واجبات مانده از آنان مانند نمازقضا.و ..و..ادا کنید و به نیابتشان رد مظالم بدهید
💯 که موجبات نجات آنان می شود و برایتان دعا می کنند ، و دعای اموات در حق زنده ها حتما به اجابت می رسدان شا الله
#شب_جمعه
ttps://eitaa.com/namazshabkhanha
کانال نماز شب خوانها👆👆👆
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
💠"در محضر شهداء"
گفت:میشه ساعت۴صبح بیدارم کنی تا داروهام رو بخورم؟ساعت۴صبح بیدارش کردم،تشکر کرد و بلند شد،از سنگر رفت بیرون.بیست الی بیست و پنج دقیقه گذشت اما نیومد! نگرانش شدم، رفتم دنبالش و دیدم یه قبر کنده و نمازشب میخونه و زار زار گریه میکنه!
بهش گفتم:مرد حسابی تو که منو نصفجون کردی،میخواستی نمازشب بخونی چرا به دروغ گفتی مریضم و میخوام داروهام رو بخورم؟!
برگشت و گفت:
خدا شاهده من مریضم چشمای من مریضه،دلم مریضه؛
من ۱۶ سالمه،چشام مریضه،چون توی این ۱۶ سال امام زمان(عج) رو ندیده؛
دلم مریضه بعد از ۱۶ سال هنوزنتونستم با خدا خوب ارتباط برقرار کنم
گوشام مریضه، هنوز نتونستم یه صدای الهی بشنوم!
🌹ﺷﻬﯿﺪ والا مقام عباس ﺻﺎﺣﺐﺍﻟﺰﻣﺎﻧﯽجهت شادی روح مطهرشهدای دفاع مقدس، شهدای گمنام،شهدای مدافع حرم،شهدای امنیت،شهدای سلامت و شهدای امربه معروف و نهی از منکربه نیابت ازامام زمان (عج) 14صلوات قرائت فرمائید.
💎الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم و اهلک اعدائم اجمعین
┈┈••✾❀💓✿💓❀✾••┈┈•
ttps://eitaa.com/namazshabkhanha
کانال نماز شب خوانها👆👆👆
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
دعای غریق دعایی است که از امام صادق(علیه السلام) برای تثبیت اعتقاد در زمان دوری از امام معصوم (ع) و در امان ماندن از خطرات شبهات و تزلزلات اعتقادی و عملی بیان فرمودند.
دعای غریق چیست؟
یکی از دعاهایی که در این عصر وزمان خواندنش سفارش شده است، دعای غریق است. این دعا برای حفظ دین و ایمان و گرفتارنشدن شبهات وفتنه های آخر الزمان است.
#دعایغریق
ttps://eitaa.com/namazshabkhanha
کانال نماز شب خوانها👆👆👆
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
🔴 صلواتی پرفضیلت در عصر جمعه برای برآورده شدن ۱۰۰ هزار حاجت و آمرزش ۱۰۰ هزار گناه
🔵 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْأَوْصِيَاءِ الْمَرْضِيِّينَ بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِكَ، وَ بَارِكْ عَلَيْهِمْ بِأَفْضَلِ بَرَكَاتِكَ، وَ السَّلامُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
🟢 در روایت آمده است که چون در روز جمعه نماز را ادا کردی این صلوات را بگو و هر فردی که این صلوات را بعد از نماز عصر روز جمعه بخواند ، خداوند برای او ۱۰۰ هزار حسنه می نویسد و ۱۰۰ هزار گناه از او را می بخشد. همچنین ۱۰۰ هزار حاجت از او برآورده می شود و خداوند مقام او را در بهشت ۱۰۰ هزار درجه بالاتر می برد.و نیز در روایت آمده است که هر کس این صلوات را هفت مرتبه بگويد خداوند به عدد هر بنده برای او حسنه بنویسد و عملش در آن روز مقبول باشد و بیاید در روز قیامت در حالتی که مابین دیدگان او نوری باشد.
📚 مفاتیح الجنان/اعمال روز جمعه
_________
ttps://eitaa.com/namazshabkhanha
کانال نماز شب خوانها👆👆👆
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻: این پنج بذر را بکار تا گره های اقتصادی ات باز شود
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #ماندگاری
_______________
ttps://eitaa.com/namazshabkhanha
کانال نماز شب خوانها👆👆👆
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤