پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشی از سخنرانی...
هدایت شده از مرتضی آقاتهرانی
دیدار و گفتگو با مسئولین فرهنگی
دیدار و گفتگو با حجت الاسلام نظری مسئول دایرةالمعارف فقه شیعه، و دیدار با مسئول مؤسسهای نوبنیاد با هدف معرفی پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم.
#مرتضی_آقاتهرانی
#دیدار_عمومی
@AGHATEHRANI_IR
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیتالله سیداحمد نجفی:
اگر پرچمدار[رهبرانقلاب] و قائد را که موید از طرف خدا و امام زمان است را تنها بگذاری ریشه خودت کنده میشه، علمدار را مواظب باش.
🏴آیتالله نجفی، شاگرد امام خمینی، آیتالله خویی و حکیم و داماد آیتالله عباس قوچانی، وصی آیتالله قاضی دارفانی را وداع گفتند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💻 ویژه | در خط مقدم
📢 انتشار برای نخستینبار
🎥 لحظاتی از دیدار شیخ احمد یاسین بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین #حماس با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی
✏️ رهبر انقلاب: من اعتقاد دارم که شما، آقای شیخ احمد یاسین و این برادران و برادرانی که در فلسطین دارند جهاد میکنند در خطّ مقدم جنگ اسلام با کفر و جنگ حق با باطل هستند.
✏️ ما در آینده هیچ شکی نداریم...
👈 وعدهی خداوند راست است که فرمود: ولینصرن الله من ینصره انالله لقوی عزیز.
➕ سخنان شیخ احمدیاسین خطاب به رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
ما باید لیاقت داشته باشیم
🔸️توجه مان به وجود مقدس ولی عصر (ارواحنافداه) باشد تا از ناحیه ایشان بیشتر به ما لطف و عنایت برسد و مشکلاتمان حل شود. شر شیاطین از ما دفع شود. بلاهای مادی و معنوی از ما دور شود. همه این ها با گوشه چشمی انجام می گیرد. ما باید لیاقتش را داشته باشیم! برای آنها که کاری ندارد. این کار میسر است، ما هم می توانیم از آن استفاده کنیم اما به شرط این که دلمان بخواهد. راهی که آن ها میروند را دوست داشته باشیم و قدر آن را بدانیم.
۱۳۹۸/۰۱/۲۸
#مهدویت
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مراقبت ها آدم را بالا می برد!
🔻آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
#سید_حسن_نصرالله
#ادب
📱 @mesbahyazdi_ir