eitaa logo
‹ نــور | 🇵🇸 𝒏𝒐𝒐𝒐𝒓 ›
114 دنبال‌کننده
358 عکس
488 ویدیو
39 فایل
﷽ • آنچه‌از‌دل‌بر‌آید‌بر‌دل‌نشیند‌' . دختر؎ از دیار جنوب☀️' یک دهه هشتــ⁸⁰ــاد؎ッ گاهے نویسنده ، گاهے تحلیلگر ، گاهے ادیتور ، گاهے هم شاعر🌱 می‌شنوم🙂⇜ https://harfeto.timefriend.net/17249629585499 __ – از عضویت آقایان راضی نیستیم!
مشاهده در ایتا
دانلود
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سگ شدن در غرب‼️ این همون تمدنی نیست که بعضیا دنبالشن؟! 🌱 ⭕️ + eitaa.com/nooor2 '
هدایت شده از خودسازی
💠 🔹 رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم): انسان باید از دنیا براى آخرتش، از زندگی برای مرگش، از جوانی برای دوره پیری اش توشه بردارد، چرا که دنیا براى شما آفریده شده ولی شما براى آخرت آفریده شده اید. 📚 تنبیه الخواطر و نزهه النواظر/ج1/ص131 ✍🏼 دنیا، زندگی و جوانی، فرصت و وسیله هستند که اگر قدرشان را ندانیم، در مقصد نهایی یعنی آخرت پشیمان خواهیم شد. عضویت در سرویس های روزانه👇 pay.eitaa.com/v/p/
هدایت شده از آرامღ؛
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂🍰 بزرگ‌ترین کیک جهان در نجف پخته شده توسط قنادان ساوه 💚 کربلایی‌ها 💚 •●@karbalaah●•
+ ترس از گناه تو زندگی هر آدمی لازمه ! واسه رسیدن به تقوا باید از گناه بترسی .. ✍ . . + eitaa.com/nooor2 '
آبجیا من قبلا چند دفعه در مورد استفاده از این پروفایل های چادری براتون صحبت کردم چند وقته خودم یک پویشی رو راه انداختم که به عزیزانی که استفاده میکنن بگم که عوارض این پروفایل ها چیه و چه ضربه ای به دین جوونا میزنه ..! خدایی دمت خیلیاتون گرمッ واقعا بعضی وقتا اینقدر خوشحال میشدم که همچین دخترایی هستن که واقعا از گناه بدشون میاد .. یعنی به بعضیاتون تا میگفتم که این پروفایل ها مثلا مناسب نیست و توضیح میدادم براشون در جا عکس رو برمیداشتین😍🌹 بعضیا هم با همون یکی دو پیام اون قانع میشدن که بازم خیلی خوشحال میشدم براشون .. و بعضی از دوستان که هم نمیدونم چرا هر چی توضیح میدادم باز قبول نمیکردن که البته دیگه اینجاش به من مربوط نمیشد ..! کلا وقتایی که امر به معروف و نهی از منکر کردی و طرف قبول نکرد با اینکه دلیلت منطقی بود دیگه لازم نیست هی زور بزنی ! تو دیگه وظیفه ی خودتو انجام دادی اینکه اون قبول نمیکنه دیگه مشکل تو نیست دیگه اگه بازم به گناهش ادامه داد ، گردن خودشه چون تو بهش گفتی ولی اون گوش نداده ! خلاصه که بگم امشب در این مورد محفل داریم که به صورت کااااامل توضیح بدم و دلیل منطقی رو بهتون بگم که خودتون خواستید تذکر بدید بدونید چجوری بگید🙃 شب کانال کلام منتظر باشید ..' @ckalam . .