eitaa logo
تفکرقرانی
2.1هزار دنبال‌کننده
456 عکس
65 ویدیو
28 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
و اموالتان را به دست انسانهای سفیه و نادان که نمی‌دانند آن را چگونه خرج کنند.ندهید.مداوند اموال را قرار داده است تا با آن زمینه قیام علیه دشمنان را فراهم اورید،و روزی و لباس زنتان را به آنها بدهید و با زنهایتان به درستی رفتار کنید.و به درستی و نرمی سخن بگویید.
نکات ناب آیه 1-اموال را نباید به دست افراد نادان داد 2-با اموالمان باید زمینه قیام علیه دشمنان خدا را فراهم آوریم. 3-رزق و خرج و لباس زنهایتان را با اموالتان تامین کنید. 4-با زنهایتان بدرستی سخن بگویید.
فَإِذَا انْسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدْتُمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ ۚ فَإِنْ تَابُوا وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ فَخَلُّوا سَبِيلَهُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ5سوره توبه
پس هنگامیکه ماه های حرام تمام شد ،مشرکان را هرجا که یافتید بگیرید و بکشید و آنها را در زندان کنید و بنشینید در کمین آنها تا آنها را بیابید.پس اگر توبه کردند و ایمان آوردند و نماز به پا داشتند و زکات پرداختند ،پس آنها را آزاد کنید در راه خدا و اسارت نگیرید و نکشید.همانا خداوند بسیار بخشنده و مهربان است.
نکات ناب آیه 1-باید با کفار جنگید 2-اجازه قتل کافران را داریم 3کافرانی که توبه کنند و نماز به پا دارند و زکات بپردازند آزاد میشوند. 4خداوند مهربان و آمرزنده است و افرادی را که ایمان بیاورند می‌بخشد.
يَا بُنَيَّ إِنَّهَا إِنْ تَكُ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِنْ خَرْدَلٍ فَتَكُنْ فِي صَخْرَةٍ أَوْ فِي السَّمَاوَاتِ أَوْ فِي الْأَرْضِ يَأْتِ بِهَا اللَّهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَطِيفٌ خَبِيرٌ16لقمان
ای پسرکم همانا خداوند کمترین ذره ای از چیزها و اعمال مارا در هر جا که باشد در آخرت فراهم میآورد و پیش چشم ما حاضر میکند .همانا خداوند بسیار ریز بین و آگاه به همه چیز است.
نکات ناب آیه 1-مراقب اعمالمان باشیم 2-خداوند در قیامت کمترین ذره ای از اعمال ما را در هرجا که باشد ،میاورد و به آن آگاه است و براساس آن جزا و پاداش میدهد.
آداب معاشرت با دیگران در قرآن 1-لاتدخلوا بیوتا غیر بیوتکم حتی تستانسوا 27نور یعنی در خانه ای دیگران بدون اجازه وارد نشوید 2-فاذا طعمتم فانتشروا و لا مستانسین لحدیث احزاب 53 پس هنگامیکه غذا خوردید زود آنجا را ترک کنید مگر خود صاحبخانه بخواهد و گرم صحبت باهم نشوید. 3-لاترفعوا اصواتکم صدایتان را بلند نکنید هنگام صحبت باهم 4-لاتجهروا له بقول کجهر بعض لبعض 2و3حجرات یعنی هنگام صحبت کردن صدایتان از هم بلند تر نباشد 5-اذا دعیتم بی دعوت به مهمانی نروید 6-وتسلموا علی اهلها 7-اذا قیل لکم رجعوا فارجعوا هنگامیکه صاحب خانه به شما میگوید خانه او را ترک کنید 8-بعجل حینئذ به خوبی از مهمان پذیرایی کنید 9-فقربه الیهم. سفره را نزد مهمان ببرید
لینک کانال جدید تفکر قرانی https://eitaa.com/joinchat/729220059Cefa9fa29ab
.
وَإِنْ أَحَدٌ مِنَ الْمُشْرِكِينَ اسْتَجَارَكَ فَأَجِرْهُ حَتَّىٰ يَسْمَعَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ أَبْلِغْهُ مَأْمَنَهُ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْلَمُونَ6سوره توبه