eitaa logo
تفکرقرانی
2.1هزار دنبال‌کننده
456 عکس
65 ویدیو
28 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آره جهاد باید کرد اما از ایران زمین باید شروع کرد. جهاد که فقط با توپ و تانگ جنگیدن با دشمن نیست. جهاد و قیام فرهنگی و مذهبی باید کرد.همون جهاد تبیین
غذای در حد مهمان هم معناش اینه که غذا را تزیین کنند .و سالاد یا دسر کنارش بگذارند.ظرف ماست تزیین شده با سبزی خشک و کمی پر گل سرخ خشک شده.پارچی از شربت یا دوغ. سر سفره باشه.
چرایی انجام جهاد تبیین و شرکت در انتخابات با توجه به اینکه استاد فرمودند که باید تبیین و روشنگری صورت بگیرد ،من چند نکته از قرآن را بیان میکنم تا مسایل تبیین شود با توجه به اینکه خداوند در قرآن می‌فرماید:لاتقف ما لیس لک‌به علم آیه ۳۶سوره اسرا نباید در مورد چیزی در مورد آن اطلاعات کافی نداریم از روی حدس و گمان حرفی بزنیم یا عملی را انجام دهیم اول باید همه جوانب کار را بسنجیم مطالعه کافی در مورد موضوع داشته باشیم بعد در مورد آن سخن بگوییم۱ مسلما امام خمینی ره فقط برای اثبات دموکراسی ،انتخابات را وضع نکردند بلکه مصالح دیگری هم بوده از جمله اینکه مردم با اشتباه کردن و درس و عبرت گرفتن از آن آگاه و عالم شوند و درست انتخاب کنندتا آماده ظهور امام زمان عج شویم.و مانند ثقیفه بعد از ظهور دور از امام ع نشوند به خاطر جهلشان.همانطور که خداوند در قرآن در ایه ۱۰۹سوره یوسف می‌فرمایدأَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۗ در زمین سیر کنید و از عاقبت گذشتگان خود درس بگیرید.۲ اما یک نکته بسیار مهم هم وجود دارد و آن این است که خداوند در ایه سه سوره انسان میفرماید إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا ما اول انسان را هدایت کردیم بعد گذاشتیم خودش انتخاب کند که کافر باشد یا شاکر و اینکه خداوند در این آیه از ضمیر نا استفاده میکند که جمع است پس معلوم میشود این هدایت به وسیله اسباب و مسبباتی در عالم انجام میشود که آنها امامان ع و پیامبران ع و علما و طلاب است برطبق آیات پایانی سوره توبه۳ پس وظیفه ما طلاب روشنگری و هدایت و تبیین مسایل برای مردم بوده تا مردم درست انتخاب کنند نه اینکه وظیفه خود را انجام ندهیم آنگاه انتظار داشته باشیم مردم درست عمل کنند ،درست انتخاب کنند. چرا مصادق آیه افتومنون ببعض الکتاب و تکفرون ببعض هستیم آنگاه انتظار نتیجه درست هم داریم به قول یک استاد بزرگواری که می‌فرمودند آنهایی که مقداری از آیات قرآن را میگیرند و بهش عمل می‌کنند و قسمتی را رها میکنند باید بهشون گفت طبق آیه ۴۳سوره نسا نماز هم نخوانند.چون در این آیه آمده است که در حالیکه مست هستید به نماز نزدیک نشوید پس باید قسمت در حالیکه را حذف کنند و به نماز نزدیک نشوند را بهش عمل کنند. و اما تکمله بحث امروز امام علی ع بعد از ثقیفه به رای و انتخاب مردم احترام گذاشت نگفتند شما حق انتخاب نداشتید.بلکه چون دیدند مردم جاهل بودند.که اینطور شد شروع کردند به آگاهی دادن به مردم و تبیین حقایق تا مردم خودشان راه را درست انتخاب کنند. و ما در تبلیغ برای شرکت در انتخابات وقتی آیه مایغیروا ما به انفسهم را میگویم از جهت این نیست که بگوییم انتخابات برآمده و برگرفته از قرآن است بلکه به جهت این است که مردم را تشویق کنیم که حالا که حکومت برای آنها حق انتخاب قائل شده است. بیایند تا با آمدنشان تایید بر مقبولیت نظام از جانب مردم باشد تا دشمنان حق دخالت در اومور کشورمان را به خودشان ندهند.
براساس آیه ۳سوره مایده داریم که در روز عید غدیر خداوند چیزی را فرو فرستاد و دستور داد پیامبر ص به همه مردم آن را ابلاغ کند .که باعث شد آن دسته از کافران که خیال و فکر اینکه بعداز پیامبر ص می‌توانند به جامعه. اسلامی حمله کنند و آن را از بین ببرند را از سر خود بیرون کردند. دوما میگوید دین اسلام را با آن کامل و تمام کردم و راضی شدم که با وجود آن نام آن را اسلام بگذارم. حال چیزی که دشمنان اسلام را از بین بردن دینمان ناامید میکند و با توجه به اینکه تا آن زمان همه آیات مربوط به عقاید به جز امامت و احکام و....نازل شده بوده آن چیست که هم کفار را مایوس میکند و هم دین را کامل بله معرفی جانشین پیامبر ص است. که ‌کیست حضرت علی ع. اگر بگویید کلمه سرپرست در آن روایت معنای دوست میدهد میگویم .آیا وقتی خطایی از دانش آموزی سر کلاس سر بزند و معلم بگوید برو ولی خود را بیاور اگر دانش آموز برود و با دوست خود برگردد معلم از او قبول می‌کنه.نه پس روایات هم چون سخن جانشینان پیامبر ص است.باید در دین مورد استفاده قرار گیرد تا کفار از دین خود مایوس شوند.
زن در مقابل همسر باید چگونه باشد ۱_قانتات در آیه ۳۴سوره نسا ،مطیع فقط در مسایل جنسی ۲_حافظات للغیب حافظ خانه در باشد موقعیکه همسرش نیست پس باید بدون اجازه خارج نشود ۳_فضل الله در همین آیه دلالت بر فضل و برتری دادن به شوهر است.پس ماهم همسرمان را اکرام کنیم. ۴_نشوز یعنی پایمالی حق زن را نداشته باشیم ۵_یک سری هم نکات روانشناسی گفتم البته از نوع اسلامی آن. ۶_مالا یبدین زینتهن الا لبعولتعن پس برای شوهر در حد اعلا خود را بیاراید
وظایف مرد در مقابل زن ۱_نشوز نداشته باشد یعنی کامل تمکین شرعی کند. ۲_لین شکرتم لازیدنکم اگر شکر خدا گویید بر شما افزاید .همین طور است وقتی از هم تشکر کنیم بابت زحماتی که برای هم میکشیم ۳_در آیه ۲۱_روم :خداوند فرموده بین زن و شوهر دوستی و مهربانی قرار دادم پس باید این محبت ابراز گردد ۴_کلمه حق که در قرآن مبنای داروی قرار گرفته باعث میشود همه به آنچه که میخواهند و درست است برسند پس باید به خواسته های هم در زندگی توجه کنیم. ۵_چون باید همسران باعث آرامش(لتسکنوا الیها) همدیگر باشند نه اینکه بدتر اعصاب هم را داغون کنند.پس باید در آرامش و به دور از عصبانیت باهم صحبت کنند ۶_چون در ایه۱۵۹سوره آل عمران خداوند دستور داده که پیامبر ص با همه مهربانی رفتار کند و ما باید از ایشون پیروی کنیم پس باید در زندگی خوش رفتار باشیم باهم ۷_خداوند در آیات متعدد گفته از ظلم بیزار است پس باید اززورگویی بهم بپرهیزیم ۸_در مورد چگونگی رفتار با زن ناشزه هم در ایه۳۴سوره نسا آمده که اول او را موعظه کنید یعنی به او بگویید که چه میخواهید و این را به درستی بیان کنید.بعدقهر و بعد زدن آنهم طوری که آثار نداشته باشد و او اذیت نشود فقط تنبهی باشد برای او. ۹_پرداخت نفقه هم یعنی (انفقوا)شود .به گونه ای که همه نیازهای همسر از جمله خوراک ،پوشاک ،مسکن ،درمان،لوازم آرایشی در حد نیاز زن تامین شود. و همسر هم بدنبال کسب روزی حلال باشد و بپردازد. قناعت هم این نیست که نیاز های مادی اصلی زن تامین نشود.
در جلسه خواستگاری کمترین دروغی نباید گفته بشود چون داریم که: لم تقولون مالا تفعلون کبر مقتا عندالله آن تقولوا مالا تفعلون اگر همون ریز نکات حجاب و موسیقی و روز ه را که خواستم در جلسه خواستگاری اوکی دهد .سر آنها دروغ نگفته بود .دقیقا مثل پسر عمه ام که راستش را گفت دیگر کاری به بررسی بقیه اش نداشتم.چون با همون ها عدم هم کفو مذهبی بودن اثبات میشد.نیازی به چک کردن بقیه اش نبود چون کسی که در چند حکم الهی توجهی به ریز احکام ندارد و خلاف آنچه را که من پرسیدم میخواهد معلوم است که یا تعمدی و یا از ری ندانستن احکام به بقیه اش هم پایبند نیست و بدرد زندگی نمیخوره.چون هم کفو مذهبی نبودیم. نه من فقط موسیقی و حجاب و روزه در جلسه خواستگاری اوکی نگرفتم بررسی کردم که طرفم چقدر از ریز و جزییات احکام مطلع است و در انجام آنها آیا هم کفو هستیم یا نه؟ پس ایشون در مورد دینش و مقدار دین داری به من دروغ گفته .هر وقت در دین داری به همان اندازه ای که اوکی داد پایبند شد و خلاف آن را نخواست من با اوخواهم بود .وگرنه بدنبال ازدواج بعدی خواهم رفت. منظورم پدر دخترم است .مگه قرار بوده تا ابد بنشینم در جلسه خواستگاری همه احکام را با جزییات آن از او بپرسم.پس وقتی دین داری را در یک حدی اوکی داده .تغییر در آن نباید بخواهد دیگر چه رسد به خلاف عرف طلبگی. پس از نظر من همه احکام مراجع تقلید آنهم با ریز جزییات آن مورد تایید است.بله یک جاهایی ظرافتهایی داره که هنوز باید دران براساس قرآن و روایات ریزتر و جزیی تر بیان شود .
حالا چون قرار شد امامت و روایات را بپذیریم.یک روایت داریم که اگر گناهی را تایید کنید شما هم با آنهایی که آن را انجام میدهند محشور خواهید شد. پس حتی تایید گناه از طرف یک مومن و یا یک طلبه حرام است نه حلال. مثل مجلس شراب رفتن و......
حالا که قرار شد روایات هم باشه در روایات داریم که هنگام غیبت امام زمان عج باید به راویان احادیث و قرآن اطاعت و رجوع کنیم .پس ولایت فقیه چون همان راویان احادیث هستند.در حد نایب خاص مولامون هستند.
کسی که به غیر از ترک محرمات و انجام واجبات به انجام مستحبات و ترک مکروهات رو بیاره.درجات ایمانیش روز به روز افزایش پیدا می‌کنه البته به شرطی که طبق این روایت :که داریم امروزتان اگر بهتر از دیروزتان بود.رستگارید.باید هر روز بر مقدار و کیفیت انجام این دوتا بیفزایید
در آیه ۵۹سوره احزاب آمده است که جلباب ها یعنی پارچه های سر تا سری خود را به خود نزدیک کنید تا مورد آزار و اذیت قرار نیگیرید ۱_حتما خانم ها باید با چادر و بدون هیچ زینتی در اجتماع حاضر شوند. ۲_این که در این آیه به اعراب جاهلی خداوند دستور میدهد که چادر را به خود نزدیک کنند پس آن زمان حتی از چادر هم استفاده میکردند .پس در آیه تبرج الجاهلیه اولی منظور همان زینت کردن و چیزی مشابه اصلاح کردن است نه چیز دیگری.
چون زن باید در اجتماع با حجاب کامل ظاهر شود.هیچ زنی حق ندارد به بهانه رفتن به ورزشگاه مثلاً به غیر از این در اجتماع بیاید .پس اگر خلاف این اتفاق افتاد.چون مقدمه حرام است فروش اینگونه لباس ها حرام است.منظور(لا تتبعوا خطوات الشیطان )است. بلی صرف پوشیدن این گونه لباسهازیر چادر آنهم در صورتی که هیچ مقدار از آنها را نامحرم نبیند اشکال ندارد. البته بهتر است که در ورزشگاه لباس خود را عوض کنند .