🔸افتخاری است برای کویها و برزنها که نام #شهید بر فراز آنها بدرخشد
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، به مناسبت هفتهٔ دفاع مقدس و روز تجلیل از شهیدان و ایثارگران، پیامی صادر کردند.
🔹متن این پیام که همزمان با مراسم غبارروبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهیدان در سراسر کشور توسط حجتالاسلام والمسلمین شهیدی محلاتی نمایندهٔ ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران قرائت شد، به این شرح است:
بسمه تعالی
یاد و نام شهیدان مایهٔ سربلندی ملت و نشانهٔ راه به سوی پیروزی است. فداکاری شجاعانهٔ آنان است که عظمت ملتها و عمق مبانی فرهنگی و تمدنی آنان را به اثبات میرساند. همه وظیفه داریم نامهای نورانی شهیدان را تکریم کنیم و عظمت جایگاه آنان را در یادها ماندگار سازیم. افتخاری است برای کویها و برزنها که نام شهید و عنوان شهادت بر فراز آنها بدرخشد. این موهبت هم اکنون در سراسر کشور وجود دارد و باید ادامه یابد.
سلام خدا و اولیائش بر شهیدان عزیز.
سید علی خامنهای
🌺 @P_Mahdavi
خطاب به تمام آتش به اختیاران :
آیت الله بهجت (ره):
وقتی حضرت حجت ظهور میکند خودرا با جدش حسین (ع) معرفی خواهد کرد تا آن موقع باید جهان حسین (ع) را بشناسد و بهترین راه همین #پیاده_روی_اربعیین است
مدارس برای اردوهای اربعین و موافقت با سفر اربعیین دانش آموزان چه کرده اند
اربعین امسال با خانواده همچون امام شهیدمان حسین (ع) و هچون عمه جانمان زینب(س)
#اربعیین_ده_ها_میلیونی
🌺 @P_Mahdavi
✨﷽✨
💠درمسیر کربلا بودم که ...
✍علامه حِلّی(ره) می گوید: شب جمعه ای به قصد زیارت امام حسین علیه السلام به سوی کربلا می رفتم، در حالی که تنها و سوار بر الاغ بودم و تازیانه ی کوچکی برای راندن مَرکب در دست داشتم. در بین راه عربی پیاده آمد و با من همراه و هم کلام شد. کم کم فهمیدم شخص دانشمندی است؛ وارد مسائل علمی شدیم، برخی از مشکلات علمی که داشتم از او پرسیدم، عجیب اینکه همه را پاسخ مناسب و دقیقی فرمود! متحیر شدم که او کیست؟ که این همه آمادگی علمی دارد؟!
در این حال به فکرم رسید از او بپرسم آیا این امکان وجود دارد که انسان حضرت صاحب الزمان (عجل الله فرجه) را ببیند؟ ناگهان بدنم را لرزشی گرفت و تازیانه از دستم افتاد. آن بزرگوار خم شد و تازیانه را در دستم گذاشت و فرمود: «چگونه صاحب الزمان را نمی توانی ببینی در حالی که اکنون دستِ او در دستِ توست»
💥پس از شنیدن این جمله، بی اختیار خود را از روی چهارپا بر زمین انداختم تا پای امام را ببوسم اما از شدّتِ شوق، بی هوش بر زمین افتادم... پس از اینکه به هوش آمدم کسی را ندیدم.
📚 عبقری الحسان، ج۲، ص۶۱
📚 منتخب الأثر، ج۲، ص۵۵۴
🌺 @P_Mahdavi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استاد رائفی پور:
🅰 انتشار برای اولین بار ویدئویی تامل برانگیز از #نشانه_های_ظهور با سخنرانی استاد رائفی پور
#حتما تماشا کنید و انتشار دهید
💯کاری از بصیرت عمار
#مهدویت
🌺 @P_Mahdavi
🔹جای فکر داره که چرا امام زمان (عج) فرمودند: اگر #شیعیان به اندازه یک لیوان آب تشنه ظهور بودند، می آمدم!
👈چرا نفرمودند "مردم دنیا"؟
👈چرا نفرمودند "مسلمانان"؟!
🔹اگه کلید ظهور دست ما شیعه هاست، چرا بدترین گناهان رو انجام میدیم؟
🔸گناه که شاخ و دم نداره. برید #گناهان_کبیره رو بخونید! گناهی هست که تو مملکت ما به وفوووور انجامش ندن؟
🔹اتفاقا تو هر گناهی صدر جدولیم به بدترین شکل ممکن انجام میشه تو شیعه خونه امام زمان!!!😭
برید بخونید گناهان کبیره رو !!
اونوقت جای وحشتناکش اینجاست که برچسب #مسلمون رومونه 😰
🔰 مهدیِ صاحب الزمان (عج):
🔶 چیزى ما را از شیعیان محبوس نکرده است، مگر #اعمال ناخوشایند و ناپسندى که از آنها به ما مى رسد.
🔹اگر خداوند به #شیعیان ما توفیق همدلى در وفاى به عهدى که بر ایشان است، عنایت می فرمود، توفیق دیدار ما براى ایشان به تأخیر نمى افتاد و در سعادتِ دیدار ما با معرفتى شایسته و درست شتاب مى شد.
الزام الناصب، ج ۲، ص ۴۶۷ 📚
تعجیلدر #ظهور #صاحب_الزمان (عج) #گناه نکنیم 😭
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_مهدوی 🎞
🌺غربیها از امام زمان وظهورش میگویند
⚪️نظر جالب پروفسور الکساندر دوگین درباره اربعین
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi