تثبیت و تغییر معادلات در یمن
🔹 بامداد گذشته اتفاقات مهمی رخ داد که از دیدگان بدور ماند.
🔻 ابتدا کشتی ماجیک سیز متعلق به یک شرکت یونانی در حال عبور از تنگه بابالمندب هدف قرار گرفت و غرق شد. دلیل این عملیات، نقض دستورالعمل ممنوعیت کمک رسانی به رژیم از طریق دریای مدیترانه بود جایی که کشتیهای شرکت فوق در هفته گذشته، سه بار در بنادر حیفا و اشدود از طریق دریای مدیترانه پهلو گرفته بودند. این عملیات و دو عملیات بعدی به دو سوال پاسخ داد. اول، یمنیها چطور میتوانند دستور ممنوعیت در مدیترانه را اجرا کنند؟ پاسخ از راه غیرمستقیم است یعنی زدن شرکت های نقض کننده در آب های در دسترس. دوم، تصور عبور آزادانه کشتیها از باب المندب پس از توافق آتش بس با آمریکا.
🔻 پس از این رخداد، ده ها جنگنده رژیم با پشتیبانی موثر سوخت رسان های بریتانیایی، قصد یک حمله بسیار بسیار سنگین و گسترده علیه یمن را داشتند اما با ورود به حریم هوایی یمن در کمین افتاده و با شلیک انبوه پدافند یمنی مواجه شدند لذا مجبور به ترک آسمان یمن و شلیک از راه دور به بندر الحدیده و یک نیروگاه برق شدند به عبارتی ۷۰ درصد ضرب حمله آنان گرفته شد.
🔻با این وجود نیز ساعاتی بعد نیروهای مسلح یمنی طی یک عملیات ترکیبی، بنادر اشدود و ایلات، نیروگاه برق عسقلان و فرودگاه بن گورین را زیر ضربه بردند/محلل
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پاسدار انقلاب/اخبار فوری جنگ👇
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783
🗞 دکه روزنامه| سهشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پاسدار انقلاب/اخبار فوری جنگ👇
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783
🟢رئیس بنیاد شهید:
💔۱۲۶ زن در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند.
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پاسدار انقلاب/اخبار فوری جنگ👇
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783