eitaa logo
صعود 🇮🇷
130 دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
53 فایل
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران 👈بیشتر👈برخی پیامهای مهم از برخی کانالهای منتخب به صورت گهگاهی... https://eitaa.com/joinchat/3138060557C9c8e873d02 *اللّهُمَّ اجْعَلْ زَعیمَنا في دِرعِکَ الْحَصینَةِ الَّتي تَجعَلُ فیها مَن تُریدُ* @saberiansari
مشاهده در ایتا
دانلود
اشاره شد که این گفتگو بیانیه بوده و قرادادی بسته نمیشود. ترامپ دنبال حرکت نمایشی بود. ارمنی ها بعد این نشست گفته اند گذرگاه را از دست نداده و ایرانیان در جنوب مشغول ساخت جاده هستند. مطالب جناب سبحانی را از کانالشون لطفاً بخوانید.👆 یادتان هست در زمان سوریه هم عده ای چقدر نگران بودند ؟ نظام حواسش هست، مجموعه دولت و ویژه وزارت خارجه هم الحمدلله سربازان حضرت آقا حفظه الله هستند. صحبتهای وزیر محترم امور خارجه ، صحبتهای دکتر ولایتی ، صحبتهای دکتر پزشکیان را باید در کنار هم دید. ایران قطعا به فرموده حضرت آقا حفظه الله هرگز در موضع ضعف نبوده و نخواهد بود.
در خصوص پیامهای شبهه دار کریدور زنگزور که عده‌ای از کم کاری دولت حرف می زنند👆👆👆 به نظر بنده اینجا نیز دهن لقی و کم صبری برای عده ای از کانالداران پیش آمده. گویا باید برای همه کارهای وزارت خارجه دلیل و مدرک بخواهند😔 مگر رهبر معظم انقلاب حفظه الله نفرمودند به این مضمون هرکس به تکلیف خود برسد؟ مگر نفرمودند به این مضامین که خیالتان از بابت دیپلماسی ما راحت باشد که قوی ظاهر می شویم؟ تکالیف راهبردی یک فعال مجازی یا یک روحانی چیست؟ جز افزایش عزت و آبروی ملت و کشور و حفظ سکینه در قلوب مردم؟ یا افزایش انسجام ملی ؟ مگر حضرت آقا غیر از این از ما خواستند ؟ الان این حرف و حدیث ها و شبهه افکنی ها و گمانه زمانی ها که نوک اتهامش، به مجموعه وزارت خارجه خدوم ماست، در جهت حفظ اعتبار و عزت و آبروی کشور است؟؟؟ یا اینکه سکینه و آرامش را در قلوب مردم زیاد می کند ؟؟؟ ایران نشان داده، با سیاست و هوشمندی عالی، مسائل را جلو می برد هر برهه ای هم کار و حرف خودش را می طلبد، در برهه ای خاطرتان باشد با عربستان محکم حرف می زدیم، اما الان ملایم‌تر .... دیپلمات‌های ما طبق فرموده رهبر، می دانند که اولویت با حفظ روابط با همسایگان است، لذا یقین داشته باشیم سربازان دیپلماسی می دانند چه می کنند گاهی در یک مسیر راننده ماشین را با دنده دو می برد گاهی بالاتر، اعتماد داشته باشیم. ضمنا با صحبتهای اخیر وزارت خارجه در مورد ارمنستان، و نیز دکتر ولایتی، نباید نگران مطلبی باشیم.
🛑پزشکیان: آغوش دولت به روی جهادگران و دانشمندان باز است 🔺مسعود پزشکیان در مراسم گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی که شامگاه شنبه ۱۸ مرداد در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، در سخنانی ضمن ادای احترام و تکریم همه شهدای انقلاب اسلامی، به ویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با اشاره به ایثارگری‌ها و رشادت‌های فرزندان این سرزمین در برابر توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان، اظهار داشت: دشمنان ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با طراحی نقشه‌های متعدد و پیچیده، تلاش کردند تا مانع از استقامت و پیشرفت این مردم باشند. 🔺رئیس جمهور گفت: امید من به جهادگران و دانشمندانی است که دغدغه کشور را دارند و دولت با آغوش باز از آنان استقبال خواهد کرد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 اطلاع‌نگاشت «تصمیم انقلابی، تبیین جهادی» 👈مروری گرافیکی بر سفر طولانی و تاریخی آیت‌الله‌ خامنه‌ای در مردادماه سال ۱۳۶۷ به مناطق عملیّاتی جنوب کشور در دفاع مقدس پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ 🗓 انتشار به مناسبت سالگرد این سفر در مردادماه ۱۳۶۷ 📥سایت | دریافت نسخه PDF 📥 گزارش «تصمیم انقلابی، تبیین جهادی» را بخوانید 🖥 Farsi.khamenei.ir
فراموش نفرمایید؛ حذف مقابل حذف! خرابکاری مقابل خرابکاری..! تخریب مقابل تخریب!! حواسشان را خوب جمع کنند🤚 https://eitaa.com/bache_kavir
دولت پزشکیان و اقدامی دیگر 👌👌👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹 ▪️در چهار ماهه نخست امسال تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۱ درصد افزایش یافته است. ▪️همچنین تولید برق نیروگاه‌های بادی نیز از ۴۱۳ میلیون کیلووات ساعت به ۴۳۲ میلیون کیلووات ساعت افزایش یافته است. ▪️هم اکنون ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیرکشور به ۱۸۶۸ مگاوات رسیده است، این درحالی است که در پایان تیرماه سال گذشته این میزان ۱۲۳۲ مگاوات بود و تنها در یکسال گذشته ۶۳۶ مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شده و سهم انرژی‌های تجدیدپذیر را از مجموع سبد تولید برق کشور به ۱.۹ درصد افزایش داده است.
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🎤 | تصمیم انقلابی، تبیین جهادی 👈 مروری بر سفر تاریخی آیت‌الله‌ خامنه‌ای در مردادماه سال ۱۳۶۷ به مناطق عملیّاتی دفاع مقدس پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ 🌷 به مناسبت سالگرد سفر تاریخی آیت‌الله‌ خامنه‌ای در مردادماه سال ۱۳۶۷ به مناطق عملیّاتی دفاع مقدس پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR در ایام سالگرد این واقعه، در گزارشی اجمالی به ماجرای بازدیدهای آیت‌الله خامنه‌ای از یگان‌های مستقر در مناطق عملیّاتی و سخنرانی‌های ایشان برای تقویت روحیّه‌ی رزمندگان و تبیین علل پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و پایان جنگ ایران و رژیم بعث عراق می‌پردازد.👇 🔹 پس از قبول قطعنامه‌ی ۵۹۸ از سوی ایران در روزهای پایانی تیرماه سال ۱۳۶۷، رژیم بعث عراق در تاریخ ۱۳۶۷/۴/۳۱ حمله‌ای گسترده و طرح‌ریزی‌شده را برای تصاحب بخش وسیعی از مناطق کشور و همچنین فراهم کردن امکان تهاجم نظامی منافقین به جبهه‌ی غرب آغاز کرد. در واکنش به این اقدام، آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس‌جمهور وقت تصمیم گرفتند با حضور در میان رزمندگان، روحیّه‌ی مضاعفی به آن‌ها منتقل کنند و مهم‌تر از آن، بسیج مردمی را مدیریّت کنند. 🔹 با اعلام پذیرش قطعنامه، اتّفاقی در جبهه‌ها افتاد که حقّانیّت تمام موضع‌گیری‌های ایران درباره‌ی رژیم صدّام را ثابت کرد. بعثی‌ها با تصوّر اینکه ضعف ایرانی‌ها مایه‌ی پذیرش صلح شده، از چند نقطه‌ی مرزی با تمام قوا حمله کردند و وارد خاک ایران شدند. غافلگیر شدن نیروهای مستقر در مرزها باعث شد که نیروهای متجاوز، حتّی به نزدیکی خرّمشهر هم برسند. 🔹 قصّه‌ی روزهای اوّل جنگ در سال ۱۳۵۹ دوباره تکرار شد، امّا این بار شرایط بسیار متفاوت بود؛ گویا یک جنگ جدید آغاز شده بود، جنگی که بوی خداحافظی با جبهه‌ها را می‌داد؛ یعنی آخرین فرصت. بسیجیان آماده‌ی شهادت و خشمگین از دست دشمن، فوج‌فوج به سمت جبهه‌ها روان شدند. 🔹 آیت‌الله خامنه‌ای، به عنوان امام‌جمعه‌ی تهران، مانند روزهای اوّل جنگ، نمی‌توانستند در تهران بمانند؛ امّا این بار ایشان علاوه بر امام‌جمعه بودن، رئیس‌جمهور کشور هم بودند و امام منع کرده بودند که ایشان حتّی به استان‌های هم‌مرز با عراق بروند، چه برسد به جبهه. لذا آیت‌الله خامنه‌ای نزد امام خمینی (رحمة الله علیه) رفتند و وضعیّت جبهه‌ها را تشریح کردند و آنگاه امام اجازه دادند. 🔹 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دوباره لباس رزم پوشیدند و به جبهه رفتند. این حرکت، موج عجیبی در کشور به راه انداخت. داوطلبان حضور در جبهه‌ها آن‌قدر زیاد شدند که پس از چند روز، اعلام کردند دیگر کسی نیاید و نیروها آماده باشند تا اگر لازم شد، آنگاه اعزام شوند. بسیاری از ائمّه‌ی جمعه و علمای کشور هم از امام‌جمعه‌ی تهران الگو گرفتند و با رزمندگان همراه شدند. 🔍 متن کامل گزارش را از اینجا بخوانید👇 farsi.khamenei.ir/others-report?id=60758