استعفای فرمانده پلیس رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
🔸روزنامه عبری زبان "جروزالم پست" از استعفای "اوزی لیوی" فرمانده پلیس رژیم صهیونیستی در کرانه باختری خبر داد.
🔸شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد که این سومین استعفا در میان نیروهای پلیس تنها طی یک ماه اخیر است.
🔸این شبکه اشاره کرد در یک ماه اخیر فرمانده یگان تحقیقات، فرمانده تیپ شمال و امروز هم فرمانده تیپ کرانه باختری از سمت خود استعفا داده است.
🔸شبکه مذکور تاکید کرد این تحولات از این جهت مهم است که بخش تحقیقات و تیپ کرانه باختری از مهمترین بخشهای پلیس رژیم صهیونیستی است و تعیین فرماندهان جدید برای این بخشها تحت نظر ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی، به معنی سیطره کامل او بر نیروهای پلیس خواهد بود.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
ترکشهای طوفانالاقصی؛
📣 دومینوی استعفا در اسرائیل به هالیوی رسید
1⃣ عوزی لیوی، فرمانده پلیس رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و فرمانده واحد اطلاعات نظامی ۸۲۰۰ ارتش رژیم اشغالگر از سمت خود استعفا داد.
2⃣ در همین رابطه، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت نوشت یوسی شاریئیل فرمانده یگان ۸۲۰۰ ارتش صهیونیستی استعفای خود را تقدیم هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم کرده است.
3⃣ کانال ۱۴ عبری نیز اعلام کرد هرتزی هالیوی نیز قصد دارد در پایان سال از سمت خود استعفا دهد.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
۲۲ اسرائیلی در حمله حزبالله به یگان ۸۲۰۰ کشته شدند
المیادین به نقل از منابع امنیتی اروپایی:
حمله حزبالله علیه واحد 8200 در گلیلوت و پایگاه عین شیمر، موفقیت بزرگی بود.
این حمله منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی شد.
تعداد کشته شدگان یگان اطلاعاتی اسرائیل "8200" به 22 نفر رسید.
تعداد مجروحان یگان اطلاعاتی اسرائیل "8200" نیز به 74 نفر رسید.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
پیام یحیی السنوار خطاب به سید حسن نصرالله
🔸یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی حماس طی پیامی خطاب به سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان نوشت: با کمال قدردانی و افتخار، پیام تبریک و تسلیت شما برای شهادت اسماعیل هنیه و همراهان وی را دریافت کردیم. اصول والایی که فرمانده هنیه خواستار آن بود، ثابت و جاری خواهد بود و جنبش ما و مجاهدان ما از آن پیروی خواهند کرد.
🔸دفتر رئیسدفتر حماس دو روز پیش نیز با صدور پیامی از همه رهبران، وزرا، رؤسای گروههای سیاسی و شخصیتهای حقوقی که شهادت اسماعیل هنیه را تسلیت گفتند، تشکر و قدردانی کرد.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv