اسرائیل بطور مستقیم رئیس جمهور قانونی سوریه را به ترور تهدید کرد
اسرائیل هیوم: اسرائیل با ارسال نامه های تهدیدآمیز به بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، اعلام کرد که اگر در جلوگیری از انتقال تسلیحات از خاک خود به لبنان همکاری نکند، سرنوشت او مانند سرنوشت حسن نصرالله خواهد بود.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتوگوی تلفنی پزشکیان و بن سلمان
رئیسجمهور در گفتوگوی تلفنی با «محمد بنسلمان» ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی با اشاره به اینکه به دلیل تراکم امور اجرایی نتوانسته دعوت پادشاه این کشور برای شرکت در نشست ویژه سازمان سران اسلامی را اجابت کند، تصریح کرد: آقای دکتر عارف معاون اول بنده در این اجلاس حضور خواهد یافت و تردیدی ندارم که این اجلاس با تدبیر جنابعالی نتایج موثر و ملموسی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی و جنگ و خونریزی در غزه و لبنان خواهد داشت.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
#گزارش_تصويرى
شیخ خالد الملا رئیس جمعیت علمای اهل سنت عراق که با هماهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات و همکاری مجمع قادمون در قم حضور یافته بود با آیت الله اعرافی دیدار کرد
🔻 مجمع جهانی قادمون
@qademon