✅ سیلی محکم کاتس به نتانیاهو/ ۷۰۰۰ حریدی به خدمت فراخوانده میشوند
🔸شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد "اسرائیل کاتس" وزیر جنگ این رژیم تصمیم دارد ۷۰۰۰ نفر از یهودیان حریدی را به خدمت در ارتش فرابخواند.
🔸منابع عبری زبان تاکید کردند ۱۰۰۰ نفر از این افراد روز یکشنبه آینده و بقیه نیز به تدریج طی یک ماه و نیم آینده برای خدمت فراخوانده خواهند شد.
🔸شبکه ۱۲ این اقدام کاتس را سیلی محکمی به نتانیاهو خوانده است.
🔸خبرنگار نظامی رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت کاتس نمیخواهد وارد رویارویی با فرماندهان ارتش شود.
🔸لازم به ذکر است که یکی از دلایل برکناری یواو گالانت وزیر جنگ پیشین توسط نتانیاهو اصرار او بر فراخواندن یهودیان حریدی به خدمت نظامی بود.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
لاریجانی در دیدار با نبیه بری: در کنار لبنان هستیم
علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب در سفر به لبنان بعد از دیدار با نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان با نبیه بری، رئیس پارلمان این کشور دیدار و بر ایستادگی در کنار دولت، ارتش و مقاومت لبنان در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
ادعای یک مقام آمریکایی در گفت وگو با آکسیوس:
اسرائیل در حمله اخیر خود به ایران یک تاسیسات مخفی را در منطقه پارچین منهدم کرد.
تأسیسات تخریب شده توسط اسرائیل در پارچین تخصصی در تحقیقات تسلیحات هسته ای بود.
حمله اسرائیل به تلاشهای ایران برای از سرگیری تحقیقات تسلیحات هستهای آسیب قابل توجهی وارد کرد.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا