💢 اکران، تحلیل و بررسی فیلم سینمایی «حق سکوت» اثر محمدهادی نائیجی
با حضور:
▫️استاد علی قهرمانی _ پژوهشگر و تحلیلگر سینما
◾️صدرا نائیجی _ کارگردان و تولید کننده سیما
◾️سید محمدمهدی موسوی _ مجری و کارشناس
⏱ زمان: دوشنبه 27 شهریور ماه ۱۴۰۲
🔻16 الی 17:15 اکران فیلم سینمایی(به صورت حضوری)
🔻17:15الی 18:30 تحلیل فیلم (به صورت حضوری و مجازی)
📍مکان: قم، بلوار بسیج، موسسه شناخت
جهت شرکت بصورت حضوری یا مجازی، به آیدی زیر پیام دهید:
@Mostafagoodarzi
🛑ظرفیت محدود🛑
🆔 @savad_rasaneh
🆔 @qahramani
💢 #گزارش_تصویری جلسه حلیل و بررسی فیلم سینمایی «حق سکوت» اثر محمدهادی نائیجی
با حضور:
▫️استاد #علی_قهرمانی _ پژوهشگر و تحلیلگر سینما
◾️صدرا نائیجی _ کارگردان و تولیدکننده سینما
◾️سید محمدمهدی موسوی _ مجری و کارشناس
🆔 @savad_rasaneh
🆔 @qahramani
🔘 وظیفه سینمای دینی نشان دادن کارآمدی نهاد دین و نقش روحانیت است.
✍️ به قلم سید مهدی موسوی
💢مدرّس سواد رسانه و منتقد سینما بر ضرورت تلاش در جهت نشان دادن کارکردها و کارآمدیهای نهاد دین و روحانیت در سینما تأکید کرد.
▫️به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام علی قهرمانی طی سخنانی در چهاردهمین نشست تخصصی "دکوپاژ" که اختصاص به نقد و بررسی فیلم "حقِ سکوت" به کارگردانی محمدهادی نائیجی داشت، با بیان این که نقد صحیح به معنای بیان ضعفها و کاستیها در کنار دیدن نقاط قوت و اشاره به آن هاست.
◾️حجت الاسلام قهرمانی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر کانون همه شبهات و حملات علیه روحانیت این بوده که کارآمدی نهاد دین و روحانیت را زیر سوال ببرد و در این میان ما باید در هنر هفتم نقش روحانی در پاسبانی از حریم دین و نیز کارکردهای مختلف آن را نشان دهیم و متأسفانه تاکنون در این زمینه کار چندان شایستهای صورت نگرفته است.
▫️صدرا نائیجی، فیلمنامه نویس و فعال در حوزه سینما نیز در این نشست با بیان این که ۱۵ دقیقه پایانی فیلم آن چیزی نبود که به نمایش درآمد، گفت: هدف کارگردان این بوده که بگوید یک طلبه و روحانی نیز در درجه اول یک انسان و بنده خداست و لذا گاه دچار مشکلات و گرفتاریهایی میشود که ممکن است زندگی او را به چالش بکشد... .
🔗لینک متن کامل خبر در خبرگزاری حوزه
https://hawzahnews.com/xcsbs
#سینما #سواد_رسانه
#نقد_فیلم #علی_قهرمانی
🆔 @savad_rasaneh
🆔 @qahramani