🔸ادامه اعتراضات صربتبارهای شمال کوزوو
پس از اینکه هفته گذشته تعدادی از شهردارهای تازه انتخابشده آلبانیاییتبار در شمال کوزوو با کمک نیروهای پلیس وارد ساختمانهای شهرداری شدند، صربتبارهای این منطقه بار دیگر روز دوشنبه به خیابانها آمدند و تلاش کردند این ساختمانهای دولتی را به تصرف در آوردند
🔹 #نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
📸گاف وزیر دفاع اوکراین باعث انهدام یک انبار موشکی شد
🔹به نوشته وبگاه روسیا الیوم، ارتش روسیه توانسته است پس از این گاف ناخواسته وزیر دفاع اوکراین، انبار موشکهای کروز Storm Shadow را به طور دقیق هدف قرار دهد.
🔹طی روزهای گذشته «الکسی رزنیکوف»، وزیر دفاع اوکراین، کارت تبریکی را منتشر کرد که در آن تصویری از یک بمب افکن سوخو-۲۴ مجهز به موشک کروز Storm Shadow را نشان میداد.
🔹پس از انتشار این کارت تبریک، خبرنگاران نظامی اطلاعات موجود در این کارت را به ارتش روسیه دادند و سپس طی یک حمله دقیق پنج جنگنده حامل موشکهای کروز انگلیسی و همچنین انبار ذخیره این موشکها منهدم شد.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
دهنکجی ایرلاینها به ابلاغیه هواپیمایی کشوری
🔹سازمان هواپیمایی کشوری ۱۰ روز پیش پروازهای چارتری از مبدأ تهران به شهرهای مشهد، شیراز، اصفهان، اهواز، بندرعباس و تبریز را ممنوع و به مدت دو هفته به ابرلاینها فرصت داد نسبت به ابطال تمام قراردادهای موضوع یاد شده و اطلاعرسانی به مسافران اقدام کنند.
🔹این در حالی است که سایتهای فروش بلیت هواپیما همچنان در حال فروش بلیت پروازهای چارتری هستند آن هم با قیمت بالاتر از قیمتهای مصوب.
🔹بلیت چارتری تهران-مشهد روز ۱۴ خردادماه با قیمت یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان (هواپیمایی تابان) به فروش میرسد. قیمت بلیت چارتری مذکور برای هواپیمایی آتا نیز یک میلیون و ۵۵۰ هزر تومان است.
🔹این در حالی است که قیمت مصوب بلیت پرواز مسیر تهران-مشهد با احتساب مالیات و عوارض متعلقه که سازمان هواپیمایی کشوری آنرا منتشر کرده یک میلیون و ۳۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان است.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
672.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کشف ۲۰۰ راکت آرپیجی جنگی در سیستان و بلوچستان
🔹فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان:در طرح «رعد»، ۷۵۰ متهم دستگیر شدند که در میان این تعداد ۱۶ باند سازمان یافته جرائم اعم از سارقین مسلح، اشرار و مخلان نظم و امنیت عمومی متلاشی شده است.
🔹۸۲ قبضه انواع سلاح غیرمجاز جنگی در این طرح کشف و ضبط شد و ۲۰۰ راکت آرپیجی جنگی برای اولین بار در استان پیرو رصد و اقدامات فنی و اطلاعاتی همکاران ما در پلیس اطلاعات کشف شد.
🔹بیش از یک تن انواع مواد مخدر در جریان اجرای طرح «رعد ۲» در استان کشف شده و در این رابطه ۶۰ نفر از قاچاقچیان خرد و کلان در سطح استان دستگیر شدهاند.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
🔴طالبان: نمیخواهیم رابطهمان با ایران خراب شود
🔹معاون سخنگوی وزارت امور خارجه دولت طالبان:ما نمیخواهیم روابطمان با کشورهای همسایهمان خراب شود.
🔹 درخواست ما از تمامی کشورهای همسایه، از جمله ایران این است که این مسائل را از طریق کانالهای دیپلماتیک حل کنند.
🔹وضعیت موجود عادی است. امارت اسلامی افغانستان هیچ گاه با گسترش تنشها موافق نبوده است.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 سخنگوی سازمان مالیاتی: شرکت داروگر توسط سازمان امور مالیاتی تعطیل نشده و مالک این هلدینگ کارگران را گروگان گرفته است
🔹 مهدی موحدی:
مالک هلدینگ داروگر ۱۴۰۰ میلیارد بدهی دارد.
🔹 مالک هلدینگ برج سعادتآباد و املاک جردن و 70 خودروی دپو شده دارد.
🔹 سازمان مالیاتی 24 هزار میلیارد تومان بدهی این شخص را آزاد کرد که بتواند حقوق کارگران را پرداخت کند.
🔻 انتقام سخت
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنگوی دولت: اخبار خوشی در خصوص تعاملات ارزی و روابط تجاری و اقتصادی ایران و عمان منتشر خواهد شد
🔹جهرمی در نشست خبری: ایران و عمان در اقتصاد سلامت و گردشگری و دیگر حوزه ها می توانند مکمل هم باشند. حجم تبادلات تجاری ایران و عمان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۳۹۹ دو برابر شده است.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
🔺یوسف نوری، وزیر سابق آموزشوپرورش عضو هیئتمدیرۀ سازمان تامیناجتماعی شد/فارس
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
🔴 سرویس اطلاعات خارجی روسیه: آمریکا در حال تدارک حملات تروریستی به اماکن عمومی و مؤسسات دولتی شلوغ در سوریه است
🔹اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن در حال آماده سازی حملات تروریستی علیه نهادهای دولتی در سوریه است که از پایگاه نظامی آمریکا در التنف اداره می شود.
🔸 طبق برنامه واشنگتن، شبه نظامیان با هسته های مخفی سازمان های تکفیری تعامل خواهند داشت.
🔹 #نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت های شنیدنی مادر مرزبان شهید "محمد مهدی احمدی"
🔹 #نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
🔴شهردار و چند مدیر شهرداری مریوان بازداشت شدند
🔹رئیسکل دادگستری استان کردستان:شهردار و چند مدیر شهرداری مریوان با اتهام ارتشاء و تحصیل مال نامشروع بازداشت شدند.
🔹طبق تحقیقات صورت گرفته تاکنون، این افراد مبالغی را از اشخاصی که دارای ساخت و ساز غیرمجاز و بدون پروانه در سطح شهر و یا تغییرکاربری غیرمجاز در حریم شهر بودند دریافت کردهاند.
🔹همچنین در پروندههای تخلفات ساخت و ساز مربوط به کمیسیون ماده 100 شهرداری، به صورت مستقیم و یا با واسطه در قالب پول نقد دریافت میکردند.
🔹 #نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa