مقاومة الإسلامية القدس|فارســــی
کجای دنیا دیدهاید یک خبرنگار اینقدر گستاخ باشد که از تروریستها و تجزیهطلبها حمایت کند؟! #نیروی_ق
🔴اعلام جرم دادستانی تهران علیه خبرنگار حامی تروریستها
🔹در پی انتشار محتوای حمایتی از تروریستهای اعدامشدۀ امروز توسط یک خبرنگار، دادستانی تهران علیه او اعلام جرم کرد.
🔹برای این فرد پرونده قضایی تشکیل شده و در مهلت قانونی مقرر باید نسبت به محتوای منتشره نزد مقام قضایی از خود دفاع کند.
#طوفان_الأقصى
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
☑️#فوری🚨 | سازمان تجارت جهانی انگلیس از یک حادثه مشکوک در بندر مخا خبر داد
#طوفان_الأقصى
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
(شبانه وابسته به نیروی قدس)
🚨داخل کانال شبانه الحشد الشعبی در خدمت شما هستیم
#حشدالشعبی_آخر
اخبار تازه و فوری حوزه ایران،عراق،سوریه،لبنان،فلسطین،یمن و... پوشش میدیم بدون تبلیغات👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4175233277Cd45c4955e2
عضویت اجباری 👆👆
☑️شهادت ۲ پلیس در درگیری با اشرار مسلح
🔸فرمانده انتظامی استان فارس: بامداد امروز در تیراندازی قاچاقچیان مسلح ناشناس به سمت پلیس، ۲ نفر شهید و۴ نفر هم مجروح و روانه بیمارستان شدند.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
🔻هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد
🔹این دادگاه در شعبه ۱۱ دادگاهِ کیفری یک تهران به صورت علنی برگزار می گردد.
🔹در این پرونده به اتهامات شخصیت حقوقی سازمان مجاهدین خلق و ۱۰۴ نفر از اعضای اصلی این گروهک رسیدگی می شود.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
☑️هلاکت يک نفر از اعضای گروهک تروريستی توسط مرزبانان سيستان و بلوچستان
سردار احمدعلي گودرزی فرمانده مرزباني :
🔹يک نفر از اعضاي گروهک تروريستي انصار الفرقان در درگيري مسلحانه مرزبانان استان سيستان و بلوچستان با اين گروهک تروريستي در منطقه مرزي کستک جکيگور به هلاکت رسيد.
🔹فرد به هلاکت رسيده از اعضاي ائتلاف ترکيبي از گروه هاي تروريستي شرق کشور بوده و در اقدام تروريستي بمپور در سال گذشته شرکت داشته که روز گذشته گروهک انصارالفرقان طي بيانيه اي هلاکت اين فرد را اعلام کرد.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️حاج قاسم در حال اهدای انگشتر به فرماندهان نظامی
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
📸 تصاویری از شهیدان علی و رضا شاهسونی که امروز در استان فارس به شهادت رسیدند.🌷
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
☑️️جنایت هولناک رژیم صهیونیستی
🔹رژیم صهیونیستی در جدید ترین جنایت خود ۳ مبارز فلسطینی را روی تخت بیمارستان ابن سینا در جنین ترور کرد.
🔹گردان های شهید عزالدین قسام اعلام کرد این سه مبارز رزمندگان این سازمان در جنین بوده اند
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده عاملان شهادت شهید عجمیان
سخنگوی قوهقضائیه: در پروندۀ اغتشاش پارسال در حوالی بهشت سکینه کرج که منجر به شهادت سیدروح الله عجمیان شد حکم اعدام برای ۲ نفر از متهمان پرونده (محمدمهدی کرمی و محمد حسینی) صادر شد.
برای سایر متهمان در پرونده هم احکام حبس در نفی بلد صادر شد و اکنون نیز این احکام در حال اجراست. پس از ابلاغ عفو معیاری بهمناسبت ۲۲ بهمن سال قبل، ۳ نفر از متهمان این پرونده مشمول عفو قرار گرفته و آزاد شدند.
یک دادنامه از طرف دیوان عالی کشور صادر شد که باز هم براساس آن نیز ۲ نفر دیگر از متهمان عفو شدند. دربارۀ سایر متهمان، محکومیت اصلی، قطعی و در حال اجراست.برای یکی از افراد این پرونده بهخاطر نقص در تحقیقات، پس از اخذ نظریۀ دستگاه ذیربط درباره موضوع مورد استعلام، رای ۱۰ سال حبس در تبعید صادر و پس از فرجام خواهی متهم، این رای به دیوان عالی کشور رفت و حکم تایید شد.
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa