⭕️فرمانده انتظامی مهاباد زخمی شد
🔹 یک منبع آگاه در فرماندهی انتظامی مهاباد: فرمانده انتظامی این شهرستان، از ناحیه سر زخمی و اینک در بیمارستان بستری شد.
🔹️یکی از کارکنان انتظامی مهاباد هم در ناآرامیهای امروز، هر دو چشم خود را از دست داده است.
🔹️از شروع ناآرامیهای اخیر در مهاباد تاکنون 20 نیروی فرماندهی انتظامی زخمی شدهاند.
🔹️پس از ناآرامیهای شهر مهاباد در ساعات اولیه امروز که منجر به تخریب اموال عمومی شده بود، اکنون به حالت عادی و برقراری آرامش بازگشته و هیچگونه تجمعی نیز وجود ندارد.
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
🔺اکانتهای هکری نزدیک به شبکه های تروریستی بی بی سی و اینترنشنال اینبار خطوط ریلی ایران را تهدید به حمله تروریستی کردند.
🔹خبرنگاران بی بی سی و اینترنشنال سعودی و انگلیسی، قبل از وقوع حادثه تروریستی و دردناک شاهچراغ از تروریستها برای «خرابکاری شرافتمندانه» درایران دعوت کرده بودند.
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
♦️اینا تاجرن!
حتما باید براشون بصرفه که تسلیت بگن :)
الان نزدیک ۱ روز از حادثه تروریستی گذشته ولی دریغ از یک تسلیت ساده!
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
20.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم اکنون شاهچراغ
و زیارت مردم
فکر نمیکنم از قرن سوم که حضرت شاهچراغ اینجا دفن شد تابحال چنین حالی در زیارت بوجود اومده باشه😭
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
خیلی زود به سراغتان خواهیم آمد. همانطور که بر بالای جنازه #زهره_قائمی در مخفیگاه اشرف ایستادیم و انتقام خون شهید صیاد شیرازی را از او گرفتیم. ما میدانیم پشتیبانی اصلی این جریان، با چه گروهکی بوده! تقاص خون شهدای بیگناه و مظلوم #حضرت_شاهچراغ را خواهیم گرفت.
#من_بادیگارد_نیستم
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آویختن چادرهای خونین قربانیان از ایوان حرم شاهچراغ....
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
رسانه های عبری از فرود اضطراری یک پرواز با مبدأ جمهوری باکو، در خاک ایران که حامل یکی از افسران مهم اسراییلی بود خبر دادند
فرود اضطراری پرواز تاشکند - دبی در شیراز
معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس:
یک فروند هواپیمای مسافربری شرکت فلای دبی از مبداء تاشکند به دبی پنجشنبه در شیراز فرود اضطراری داشت.
این پرواز در حال عبور از فضای هوایی ایران بود، با اعلام وخامت حال خلبان درخواست فرود اضطراری در فرودگاه بینالمللی شهید دستغیب شیراز کرد.
عوامل این پرواز با توجه به الزام تغییر کادر پرواز، درخواست کروی پروازی جدید از دبی کردند و در نتیجه، مسافران به بخش ترانزیت فرودگاه منتقل شدند.
این در حالی است که یک شاهد عینی در فرودگاه شیراز به خبرنگار ما گفت: پس از فرود در کمال تعجب وضعیت خلبان مساعد بود! لذا قصد ادامه مسیر را داشت که با توجه به مقررات بین المللی اجازه پرواز داده نشد.
مسیر این هواپیما در ۱۲ ساعت گذشته اربیل- تل آویو- تاشکند بوده است.
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
🔺تکفیری مسلح از کسی نمیپرسد چه کسی چادری و چه کسی بیچادر است!
#شاهچراغ
#ایران_تسلیت
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
برا آرتین، تنهاییاش، برای بیکس شدنش
پدر و مادر و برادرش دیشب شهید شدند 😔
🔹هر کس در گل آلود کردن فضای امنیت کشور نقش داشته در ریخته شدن خون تک تک شهدای حادثه شاهچراغ شریک است .
✍🏻 #نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
➥ @qods_ira
🔴 راهپیمایی اعلام انزجار از دشمن، فردا در سراسر کشور
🔹شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیهای از مردم دعوت کرد تا فردا پس از اقامه نمازجمعه در سراسر کشور با حضور خود در راهپیمایی، جنایت حرم مطهر شاهچراغ را محکوم نمایند.
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira
✍🏻 "میثم مطیعی"
فصل سکوت و صبر و مدارا تمام شد❗️
اینجا مجال سوریه سازی نمی دهیم...
✍🏻 #نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
➥ @qods_ira
📍توییت سید محمود رضوی؛ تهیه کننده سینما
استارتاپها و مدیرانشان حادثه غمانگیز فوت مهساامینی که به مرگ طبیعی درگذشت را در اولین فرصت تسلیت گفتند، اما ۱۸ ساعت از حادثه تروریستی #شاهچراغ_شیراز گذشته و خون ۱۵ زن، مرد و کودک بیگناه به زمین ریخته اما ظاهرا نفع و سود آنها در سکوت است.
آقای جمهوری اسلامی حواست هست؟
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران
@qods_ira