مهم نیست شمر جانباز جنگ صفین بود...
#حسین_دارابی
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️️آقای ربع پهلوی، شما اگر می توانستید کاری بکنید چرا رفتید؟
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
اشک تمساح کسیکه جوانان را فریب میداد تا اقدام به شرارت و قتل کنند برای همان فریب خوردگان بعد از شرارت و قتل و گرفتن حکم اعدام
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
♦️صهیونیستها رسما مسولیت حمله به کاروان سوخت ایران در مرز سوریه-عراق را پذیرفتند.تجارت سوخت هم قانونی و جنبه نظامی هم ندارد.در مرز آنها هم نبود.اما هیچ کس هم محکوم نمیکند
اونوقت نماینده آمریکا یک پاره آهن برده سازمان ملل که این از یمن شلیک شده به سعودی اما ایرانی است
#قانون_جنگل
🗣عبدالله گنجی
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
مناطقی که پهلویاول، بدون جنگ و خونریزی، به موجب پیمان سعدآباد حراج کرد و برای همیشه از ایران جدا شد:
هشتادان، دشت نااُمید و موسیآباد (در شرق) آرارات کوچک (در شمالغرب) و مناطق نفتی اروندرود بهمراه حق کشتیرانی.
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
🔺نماز شب
✍رفاقت من و حاج قاسم بسیار عمیق بود، هر چند وقت یک بار به خانه همدیگر رفت و آمد داشتیم و بهم سر می زدیم. آن روز خسته و کوفته از اداره برگشتم و روی صندلی نشستم، نگاهی به موبایلم انداختم تا ساعت را چک کنم، تا قفل صفحه را باز کردم دیدم تماسی از طرف حاج قاسم داشته ام، سریع به او شماره تماس گرفتم، حاجی گوشی را برداشت و بدون مکثی گفت حاج حسین کجایی، من هم سلامی کردم و از او معذرت خواهی کردم.
در ادامه گفت امشب به همراه خانواده منزل ما تشریف بیاورید، سفره ای کوچک انداخته ایم تا دور هم باشیم. من هم بدون وقفه قبول کردم و از او خداحافظی کردم، چند دقیقه مانده بود به اذان مغرب که به منزل حاج قاسم رسیدیم، نماز را به امامت حاجی خواندیم و غذایی که همسر حاجی پخته بود را خوردیم، بعداز غذا با حاج قاسم نشستیم و خاطرات جنگ غرق شده بودیم که نگاهم به ساعت افتاد، به حاجی گفتم، شرمنده خیلی دیر وقته بیشتر از این مزاحمتان نمی شویم، سردار نگاهی کرد و با لبخند گفت کجا این وقت شب، امشب را خدمت ما باشید.
نگاهی به همسرم کردم و با چشمانم رضایت را گرفتم، بعد رو کردم به حاجی و گفتم چه سعادتی بیشتر از این، حاجی از جایش برخواست و داخل اتاق رفت، چند پتو وتشک نو برایمان آورد و ما را در یکی از اتاق های خانه اش اسکان داد، روز خسته کننده ای بود، تا پلک روی هم گذاشتم خوابم برد، نمی دانم چه شد که ناگهان با صدای گریه ای مردانه از خواب پریدم.
سردرگم بودم، نمیدانستم این جا کجاست و ساعت چند است، فقط صدای گریهای مردانه از دور به گوشم میرسید، دستم را روی چشمانم گذاشتم و ماساژ دادم، کمی سرحال شدم، اطرافم را نگاه کردم و با خود گفتم یعنی کیست که این وقت شب این طور گریه می کند، پتو را پس زدم و گوش هایم را کنار دیوار گذاشتم، با دقت گوش دادم، صدای حاجی بود. با خدایش می گفت: الهی العفو، الهی العفو، الهی العفو سرم را برگرداندم و ساعت را نگاه کردم، درست بیست دقیقه ای به اذان صبح باقی مانده بود ...
🌹امیرالمومنین (ع) در قسمتی از نامهاش به مالک اشتر میفرماید:
"وَلْيَکُنْ فِي خَاصَّةِ مَا تُخْلِصُ بِهِ لِلَّهِ دِينَکَ إِقَامَةُ فَرَائِضِهِ الَّتِي هِيَ لَهُ خَاصَّةً، فَأَعْطِ اللهَ مِنْ بَدَنِکَ فِي لَيْلِکَ وَنَهَارِکَ، وَ وَفِّ مَا تَقَرَّبْتَ بِهِ إِلَى اللهِ مِنْ ذَلِکَ کَامِلاً غَيْرَ مَثْلُوم وَلاَ مَنْقُوص، بَالِغاً مِنْ بَدَنِکَ مَا بَلَغَ. وَإِذَا قُمْتَ فِي صَلاَتِکَ لِلنَّاسِ"
و باید آنچه به آن دینت را برای خدا خالص میکنی اقامه واجبات باشد واجباتی که مخصوص به خداوند است، روی این ملاک از بدنت در شب و روز در اختیار خداوند قرار بده، و از آنچه موجب قرب تو به خداوند می شود به نحو کامل و بدون کم و کاست انجام ده، گرچه هرگونه صدمه و فرسایشی به بدنت وارد آید.
✍️ سردار حسین معروفی
📚 برگی از کتاب «#مالک_زمان»
کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
حمید فرخ نژاد رو بگیرید رزومهش کامل بشه!!خسته شد😐
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
آیا در دولت مردمی کسی هست که نسبت به بالا رفتن وحشتناک نرخ دلار و رکورد زدن قیمت سکه، شفاف با مردم سخن بگوید و از طرحهای خوب اقتصادی دولت دفاع کند؟!
👌غفلت دولت سیزدهم از عنصر رسانه همان چیزی بود که رهبری در نخستین دیدار این دولت با ایشان نسبت به اهمیتش گوشزد داشتند.
تا اینجای کار باید بگوییم دولت سیزدهم، علیرغم این همه تلاش و کار مجاهدانه، #بازنده_جنگ_روایتهاست.
✍سیدفخرالدین موسوی
#جنگ_روایتها
#دولت_سیزدهم
#دلار
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
هدایت شده از 📍دیــدوگـــرافــــــ📍
🟥🟥📢📢 تخفیف
از همه جا ارزان تر
https://eitaa.com/joinchat/19005671C63c19295f8
🔴 اطلاعات سپاه: دستگیری تیم ۵ نفره بمب گذار در شیراز که با عنوان "خرابکاری شرافتمندانه"فعالیت میکردند.
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
1.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیجی تمام عمرش میجنگد . . .
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
♦️لعنت بهتون. ما الان باید بفکر مطالبات درست اقتصادی اجتماعی و ... میبودیم از دولت ومجلس و نظام...
🔹اما درگیر انقلاب جنسی شما احمقها شدیم!
" سبحان برکتی "
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514