🔴خواهان خروج نیروهای خارجی و ترکیه از عراق هستیم/فداکاری هایی که از سال 2003 آغاز شد بخاطر تشکیل حاکمیت ملی بود
🔴شیخ قیس خزعلی دبیرکل عصائب اهل الحق عراق:
🔴دشمنان ما تلاش کردند کشور را به نابودی بکشانند، اما عراقی ها و مراجع تقلید موضع گرفتند و آتش فتنه ای را که برای سوزاندن کشور برنامه ریزی شده بود، خاموش کردند.فداکاری هایی که از سال 2003 انجام شد برای رسیدن به هدف ساختن دولت ملی بود.
🔴ما خواهان خروج نیروهای نظامی خارجی و نیروهای ترکیه از عراق و دستیابی به حاکمیت ملی، حاکمیت اقتصادی و تصمیمگیری کامل در مورد منابع مالی خود هستیم.
🔴ما به دولت نخست وزیر السودانی اعتماد می کنیم تا روند فداکاری ها را تکمیل کند و به هدفی که برای آن خون ریخته شده دست یابیم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨اعتراضات ضد آمریکایی در پایتخت بورکینافاسو/مردم پرچم آمریکا را در نزدیکی سفارت آمریکا زیر پا گذاشتند
🚫مردم به «مداخله در امور داخلی»این کشور توسط آمریکا اعتراض دارند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
تصویری جدید از سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن ❤️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
🚨تا زمانی که دانشگاه کلمبیا به دانشجویان واگذار نشود آرام نمیگیریم
🔴اطلاعیه کمیته هماهنگی اعتراضات دانشگاه کلمبیا«آمریکا»:
🔴برای نمایش نور در خارج از تالار هندز ساعت 9:00 به سمت 116 و آمستردام بروید.
🔴کلمبیا و پلیس نیویورک به دنبال پاک کردن تمام آنچه ساختهایم هستند، اما مبارزه ما تمام نشده است!
🔴تا زمانی که کلمبیا واگذار نشود، آرام نخواهیم گرفت.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
🎉❤️ شیائو کایژی، جوان چینی پس از تحقیق و مطالعه دربارۀ دین اسلام، با حضور در دفتر امام جمعۀ شهریار و گفتن شهادتین به دین اسلام و مذهب شیعه مشرف شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
ابراهیم ترائوره رئیس جمهور 35 ساله بورکینافاسو قصد دارد به صورت کامل این کشور را از زیر سیطره غرب خارج کند.حضور نخست وزیر او طی روزهای گذشته در ایران و ادای احترام او به مرقد امام خمینی «ره»این نوید را میدهد که او قصد نزدیک شدن به ایران را دارد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
☑️ماعکس تو رابه کوی و میدان زده ایم
تصویر تو را به پرده جان زده ایم
در صفحه قاموس لغت بعد از تو
بر معنی عشق خط بطلان زده ایم
❣ #لبیک_یا_خامنه_ای
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
22.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ارادت بلاگر عراقی به رهبر معظم انقلاب
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹کربلای معلی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
🔘درگیری با نیروهای گروهک تروریستی جیش العدل در نصرت آباد
🔹براساس شنیده های خبرنگار صابرین نیوز لحظاتی پیش تبادل آتش و درگیری بین یگان تکاوری نصرت آباد و گروهگ تروریستی جیش العدل رخ داده است و خوشبختانه از نیروهای یگان تکاوری تلفاتی گزارش نشده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
🔴 بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش الظلم
قرارگاه سپاه قدس جنوب شرق:
🔹بامداد امروز رزمندگان قرارگاه قدس طی یک عملیات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی با اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان چند تن از عوامل تامین و پشتیبانی کننده گروهک تروریستی جیش الظلم را با همکاری مردم شریف منطقه شناسایی و دستگیر کردند.
🔹این افراد نقش محوری در دو عملیات گروهک تروریستی جیش الظلم در تاریخ های ۲۴ آذر ۱۴۰۲ در ستاد انتظامی و ۱۶ فروردین سال جاری در سپاه شهرستان راسک را داشته و در مدرسه دینی انوارالحرمین روستای پشامگ مخفی شده بودند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
☑️یکی دیگر از مرزبانان در بانه به شهادت رسید
🔹 فرمانده مرزبانی استان کردستان: مرزبان استوار دوم «جلال اعتماد» که چند روز قبل به همراه شهید «فرزین بلیان» در هنگ مرزی بانه مجروح شده بود، به شهادت رسید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa