🔺 ترامپ: حمله اسرائیل به دوحه تصمیم نتانیاهو بود نه من
🔹رئیسجمهور آمریکا در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به بخشهایی از دوحه، پایتخت قطر، مدعی شد این اقدام به تصمیم شخصی نخستوزیر اسرائیل صورت گرفته و ارتباطی با دولت آمریکا نداشته است.
@QudsOnline
🔻فیلمهای سینمایی امروز تلویزیون
🔹«بازرس سان و عنکبوت سیاه» ساعت ۰۹:۰۰ از شبکه تهران
🔹«محمد رسول الله (ص)» ساعت ۱۱:۰۰ از شبکه نمایش
🔹«محمد رسول الله (ص)» ساعت ۱۳:۰۰ از شبکه فراتر
🔹«سریع و خشن: هابز و شاو» ساعت ۱۳:۰۰ از شبکه نمایش
🔹«شگفتیهای میشکا» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران
🔹«ربات جنگلی» ساعت ۱۴:۰۰ از شبکه کودک
🔹«باغبان» ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه سه
🔹«باشگاه مشت زنی» ساعت ۱۵:۰۰ از شبکه نمایش
🔹«احمق و احمق تر» ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه نمایش
🔹«ایلیا جستجوی قهرمان» ساعت ۱۸:۰۰ از شبکه امید
🔹«آواز گنجشک ها» ساعت ۱۹:۰۰ از شبکه نمایش
🔹«سریع و خشن ۹» ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه نمایش
🔹«مکانی آرام ۲» ساعت ۲۳:۰۰ از شبکه نمایش
@QudsOnline
🔺نخستین تصویر از «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی حماس پس از ناکامی صهیونیستها در ترور وی
@QudsOnline
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 گلآرایی حرم مطهر رضوی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)
@QudsOnline
🔺درخشش نام پیامبر(ص) در آستان خورشید
🔹نام پیامبر مهر و رحمت، حضرت محمد مصطفی(ص)، با شکوهی جاودانه بر ایوانها، گلدستهها، گنبد فیروزهگون مسجد گوهرشاد، ازارهها، صحنها و روضه منوره نقش بسته است.
🔹این کتابت قدسی، نه صرفاً زینت کاشی و آجر، بلکه تجلی ارادتی بیپایان به ساحت پیامبر اعظم(ص) و جلوهای ماندگار از ذوق و ظرافت هنر ایرانی ـ اسلامی است که قرنهاست در تار و پود معماری این آستان تنیده شده است.
🔸 تصاویر بیشتر را اینجا ببینید.
@QudsOnline
#بسته_خبری
🔹اولیانوف، نماینده روسیه: تبریک میگویم؛ این (توافق) یک فرصت مناسب برای سه کشور اروپایی است تا روند مکانیسم ماشه را متوقف و لغو کنند و مسیر مثبت را حفظ کنند.
🔸امروز اعتبار کالابرگ دهکهای ۱ تا ۳ شارژ میشود؛ از شنبه ۲۹ شهریورماه دهکهای درآمدی ۴ تا ۷ واریز خواهد شد.
🔹سید عباس عراقچی در ادامه سفر به شمال آفریقا، با استقبال رسمی محمد علی النفطی وزیر امور خارجه تونس، وارد این کشور شد.
🔸ورودی آزاد راه تهران شمال از جنوب به سمت مازندران بدون اعلام قبلی از صبح امروز مسدود شد.
🔹در پی تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به دوحه، کشورهای هلند، پرتغال، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا و انگلیس با انتشار مواضع رسمی، این اقدام را محکوم و ناقض حاکمیت قطر اعلام کردند.
🔸منابع خبری از برگزاری جلسه شورای امنیت درباره حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی به درخواست پاکستان و الجزایر خبر دادند.
@QudsOnline
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اعتراض فعالان ضدجنگ به ترامپ؛ تو هیتلر زمانه هستی
🔹مردم آمریکا بعد از مشاهده ترامپ و مقامات ارشد دولت او در رستورانی در واشینگتن شعار دادند: "فلسطین را آزاد کنید. ترامپ هیتلر زمان ما است."
@QudsOnline