🔻حملات زمینی صهیونیست ها که از شمال غزه قصد ورود داشتند ، برای چندمین بار شکست خورد و تجهیزات زرهی ارتش تروریستی توسط گردان های قسام منهدم شد .
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
🔻 مجمع عمومی سازمان ملل خواستار آتشبس بشردوستانه شد. 120 کشور به پیشنویس قطعنامه ارائه شده از سوی کشورهای عربی رای موافق دادند.
🔸 45 کشور نیز رای ممتنع و 14 کشور با این پیشنویس مخالفت کردند که اسرائیل و آمریکا در صدر آنها بودند. این قطعنامه خواستار آتشبس فوری است.
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
مهدیاران
🎥طبق ادعای این ویدئو زرادخانهای از سلاحهای ضد تانک متعلق به تیپهای قسام است و تصاویر شامل نارنجک
🔻سلاح های ضدزره که قرار بود در دست اوکراینی ها باشد ، از زیرزمین های غزه سر در آورد و امشب برای انهدام تانک ها و نفربر های صهیونیست ها بکار گرفته شد ! 🤷♂
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
🔻 دوستان گویا نیروهای زمینی ارتش صهیونیستی که با ستون تجهیزات زرهی قصد ورود به شمال غزه را داشتند ، به سختی به کمین خورده اند و ضربات سختی از گردانهای متحمل شده اند ، فعلا گزارشات دقیقی از جزییات این تقابل زمینی نیست ، اما آنچه از گزارشات مشخص است ، هر چه رژیم صهیونیستی در بمباران غیر نظامیان غزه موفق بوده ، در تقابل زمینی نا موفق بوده و شکست سختی خورده !
✍#مهدیاران
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
🔻گفتنی است، طبق گزارشات منتشر ضده و ویدئو های افشا شده، گردان های القسام از بروز ترین سلاح های ضد زره برای مقابله زمینی با تانک ها و ستون های زرهی برخوردارند .
اینکه چگونه این سلاح ها در تعداد بالا به دست نیروهای مقاومت غزه رسیده است برای صهیونیست ها و امریکایی ها یک معمای حل نشده است !
ظاهرا بسیاری از این سلاح ها ، همان سلاح هایی است که برای اوکراینی ها ارسال شده تا با قوای زرهی روسیه مقابله کنند !
اما اکنون در اختیار نیروهای مقاومت قرار گرفته است و برای نیروهای زمینی صهیونیستی به کابوس بدل شده !
✍#مهدیاران
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
🔻اسامه حمدان، یکی از رهبران حماس: فردا اول صبح، جهان آثار حماسه قهرمانانه ای را که رزمندگان مقاومت در غزه انجام دادند، مشاهده خواهد کرد.
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
🔻انفجاری مهیب در ایلات در اسرائیل ؛ گمانهزنیها از ورود یمن به جنگ
پست یک کلمهای دقایقی قبل عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله: ایلات
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
2.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸هماکنون /راهپیمایی مردم خشمگین ترکیه در استانبول و حمله به سمت کنسولگری اسرائیل
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
🔻بازنده ترین بازیگر امشب ، نتانیاهو است که صبح تحت فشار شدید افکار عمومی ساکنین اراضی اشغالی و منتقدین سیاسی و ارتش قرار خواهد گرفت ، امشب سقوط سیاسی نتانیاهو رقم خورد .
✍#مهدیاران
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تظاهرات گسترده اردنیها مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در حمایت از غزه/امشب
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran