7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کهنترین و بزرگترین صندوق امانات بانکی ایران و جهان در روستای سريزد
🗣دژ سریزد؛ مربوط به دوره ساسانیان است و در شهرستان مهریز، روستای سریزد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۵۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
🗣قدمت قلعه سریزد به حکومت ساسانیان میرسد. این قلعه در قدیم کاربرد نظامی نداشته و از آن به عنوان ذخیرهسازی غلات و مواد غذایی استفاده میشده است. علاوه بر غلات، روستاییان نیز در مواقع هجوم و غارت، پول، طلا و زیورآلات خود را در این قلعه نگهداری میکردند.
🗣گرداگرد این بنا، خندقی به عرض تقریبی ۶ متر و عمق تقریبی ۳ تا ۴ متر وجود دارد که اولین لایه دفاعی قلعه محسوب میشده است. علاوه بر آن، این قلعه دارای دو دیوار متحدالمرکز تودرتو با برج و باروهایی بلند است که توسط خندق محصور شده است.
#ایران_زیبا
💠@raefipourfans
🪖 حداقل حقوق سربازان در سال آینده ۶ میلیون تومان است
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت:
طبق مصوبه مجلس در بودجه سال آینده، حداقل حقوق سربازان مجرد ۶ میلیون تومان و حداقل حقوق سربازان متاهل بدون فرزند ۹ میلیون تومان تعیین شد.
💠@raefipourfans
گیسو گندمی بد اخلاق چقد چشمات خاصه؛
کُشتی ما رو گناه نکردیم که دلمون تراولاتو خواسته
#به_خاطر_یک_مشت_تراول
«چوبخط»
💠@raefipourfans
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتحاد براندازان :)
مردم وقتی در خیابان آمدند از همدیگر نپرسیدند که شما چه عقیدهای داری، در عوض به همدیگر گفتند...😂😂
💠@raefipourfans
چشماتو وا کن و ببین ، ببین که بابا اومده
بابا با یک دسته پر از تراول صدی اومده
چشماتو تو چشم بابا یه بار باز و بسته کن
نظر به حال دل این رئیس دل شکسته کن
«کاوه»
💠@raefipourfans
ناگفتههای جلسه استاد #رائفی_پور و آقای قالیباف!
@raefipourfans
این جمله را فراموش نکنید: «قالیباف و پایداریچی ها دو لبه یک قیچی هستند که متاسفانه برای تاثیر بر بازی بزرگتری میجنگند!»
«یزدانپرست»
💠@raefipourfans
سی ان ان به نقل از مقامات آمریکایی:
در حمله به مواضع نیروهای آمریکایی در مرز اردن و سوریه ۴ سرباز آمریکایی کشته و حدود ۲۴ نفر زخمی شدند.
💠@raefipourfans
نه وصله ام به مجلس، نبسته ام به کس دل
چو تخته پاره بر موج، رها رها... ترااااول ..
#تراول
«زهراسادات موسوی»
💠@raefipourfans