فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مناظره دو تروریست
🔺یکی سازنده داعش یکی قاتل شهید سلیمانی
🔹در مناظره دیشب وقتی ترامپ بارها و بارها وسط حرفهای رقیبش پرید، بایدن عصبانی شد و خطاب به ترامپ گفت: خفه شو مرد! چقدر ورّاجی میکنی.
🔹️ بایدن در جای دیگری از حرفهایش هم وقتی ترامپ گفت «بگو قضیه اینکه پسرت از همسر شهردار مسکو ۳.۵ میلیون دلار پول گرفته چیست»، گفت: خیلی سخت است آدم بخواهد با این دلقک حرف بزند.
@raefipourfans
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ماجرای گریه پنهانی حاج قاسم سلیمانی در کنار اروند رود برای توسل به حضرت زهرا(س)
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سقوط جنگنده «اف-۳۵» و هواپیمای «هرکولس» در کالیفرنیا
🔹دو هواپیمای نظامی آمریکایی حین سوختگیری هوایی دچار سانحه شده و یکی در نزدیکی پایگاه نیروی دریایی و دیگری در نزدیکی شهر سالتون در کالیفرنیا سقوط کردند.
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خلاصه تلاش های دو تروریست برای کاسه لیسی ۴ ساله برای صهیونیست ها
چه ترامپ ...
چه بایدن ...
چه هر الاغ دیگری ...
نمیتونند جلوی #ضربه_متقابل رو بگیرند
مردم آتش زیر خاکسترند
اونها #حاج_قاسم را از دست داده اند ...
فرقی بین سازنده داعش و ترامپ وجود ندارد
هر دو تروریست اند
#انتقام_سخت
@raefipourfans
⭕️ دستگیری ۴ نفر از عاملان ایجاد رعب و وحشت در بیمارستان پورسینا رشت
🔸سرهنگ رمضانی، فرمانده انتظامی رشت:
🔹اراذل و اوباش و قمهکشهای حادثه بیمارستان پورسینای رشت توسط پلیس دستگیر شدند.
🔹اراذل و اوباش که بعد از ایجاد درگیری از محل متواری شده بودند، پلیس بلافاصله با تشکیل تیم ضربت، برخورد با آنها را در دستور کار قرار داد.
🔹یکی از اراذل در زمان حادثه در بیمارستان با عربده کشی ایجاد رعب و وحشت کرده بود که شناسایی و در یک عملیات که قصد فرار داشت با اصابت گلوله پلیس به پایش دستگیر شد.
🔹۳ نفر دیگر از اراذل هم شب گذشته در یک اقدام غافلگیرانه پلیس، دستگیر و تحویل مقامات قضائی شدند.
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ایران بار دیگر ایالات متحده را تهدید کرد:
🔺انتقام میگیریم و در این قضیه جدی هستیم...!
@raefipourfans
🔹گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتص از تاسیس نخستین موزه یهودی قفقاز در جمهوری آذربایجان
🔻روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی از تاسیس موزه یهودی در "قرمیزی قصبه" جمهوری آذربایجان نوشت قرار بود این موزه با حضور الهام علی اف ، رییس جمهوری آذربایجان و سه تاجر یهودی روسیه افتتاح شود که مقررات قرنطینه بخاطر شیوع بیماری کرونا موجب لغو این مراسم شد.
🔻به گزارش خبرگزاری رسمی آذرتاج جمهوری آذربایجان، لارّی لاکسنر، روزنامه نگار اسراییلی با سفر به جمهوری آذربایجان در گزارشی از موزه یهودی تاسیس شده در " قرمیزی قصبه" نوشت : « در قرمیزی قصبه با 3500 نفر جمعیت، واقع در 25 مایلی جنوب مرز روسیه ، دو کنیسه فعالیت دارد. موزه یهودی در قرمیزی قصبه در نوع خود در دنیا منحصر به فرد و نخستین است. این موزه در حوزه شوروی سابق جالب ترین مجموعه آثار یهودیت است. این موزه که در کنیسه متروک مانده و مرمت شده "کارچوقا" تاسیس شده است، نماد تلاش های مقامات جمهوری آذربایجان برای حفظ میراث یهود است.
🔹به گفته رهبران محلی، تقریبا 24 هزار نفر یهودی در جمهوری آذربایجان زندگی می کنند که چهار هزار نفر آنها را یهودیان اشکنازی اروپایی و سایرین را یهودیان کوهستانی تشکیل می دهند. یهودیان اشکنازی بیشتر در باکو زندگی می کنند. یهودیان کوهستانی زبان و فرهنگ و سنت های دینی متفاوتی دارند. سنت های یهودیان کوهستانی در مقایسه با سایر یهودیان ، سنت های همسایه های مسلمانشان را یادآوری می کند. اکثریت ساکنان قرمیزی قصبه یهودیان کوهستانی هستند و به زبان جوهوری که گویش یهودی فارسی به شمار می رود، سخن می گویند.»
🔻خاخام یونی یاآکوبی که از کفار-سابا به قرمیزی قصبه مهاجرت کرده است، می گوید : « در کل دنیا در خارج از اسراییل چنین شهری ( مشابه قرمیزی قصبه) وجود ندارد.»
🔻مقاله نویس روزنامه "هاآرتص" افزوده است : « نامیدن شدن یهودیان کوهستانی به این نام، تصادفی نبوده است. آنها ابتدا در نزدیکی شاه داق که جزئی از رشته کوه بزرگ قفقاز است، زندگی کرده اند. یهودیان کوهستانی از قرن سیزدهم شروع به مهاجرت از ایران به این منطقه کرده اند.
🔹بسیاری از متون آنها به زبان جوهوری نوشته شده است مه مخلوطی از زبان های فارسی و عبری است. آثار نادر یهودیان کوهستانی در موزه یهودی قرمیزی قصبه جمع آوری شده است. ساخت این موزه را "گود نیسان اف"، میلیاردر یهودی روسیه ای و معاون کنگره جهانی یهود ، زاراخ ایلیئو ، تاجر یهودی روسیه ای که زاده قرمیزی قصبه است و گرمان زاخاریایوف ، معاون کنگره یهودی روسیه تامین مالی کرده اند. در این موزه آثاری درباره یاففا یارکونی ، خواننده مشهور اسراییلی و آلبرت آگارانوف یهودی، فرمانده 23 ساله تانک که در ماه مه 1992 در دفاع از شهر شوشا با گلوله تک تیراندازان ارمنی کشته شد، به نمایش گذاشته شده است. آلبرت آگارانوف بعدا شایسته دریافت رتبه "قهرمان ملی" جمهوری آذربایجان شناخته شد. ( نمادسازی بومی از یهودیان برای جمهوری آذربایجان) . در نتیجه جنگ قراباغ بیش از یک میلیون نفر از جمله یهودیان در وضعیت آوارگی به سر می برند. اسراییل بطور فعال جمهوری آذربایجان را به سلاح تجهیز می کند و از مشتریان بزرگ نفت جمهوری آذربایجان است. یوگنی برننیسن، معاون جامعه یهودیان اروپایی باکو می گوید : « در اینجا یهودستیزی وجود ندارد. به همین علت آذربایجانی ها مناسبات خوبی با ما دارند و به ما یهودیان احترام فراوانی گذاشته می شود.»
@raefipourfans
✍ کلام استاد #رائفی_پور :
🔅شیعیان در روز الست عهد بستند. شیعیان آنهایی هستند که کامشان شیرین شد و شما اتفاقی شیعه بدنیا نیامده اید.
🔺چهار دسته آدم داریم:
1 – هدف را درست تشخیص داده و درست رانندگی می کند.
2 – هدف را درست تعیین می کنند اما بد رانندگی می کند.
3 – هدف را بد تعیین می کنند، خوب رانندگی می کنند.
4 – هدف را بد تعیین می کنند، بد هم رانندگی می کنند.
🔸آن دنیا خدا عرضه کرد "انا عرضنا الامانه" (امانت را عرضه کردیم) بعد سوالی پرسید، همه ما عهد بستیم، " قالوا بلی". خدا گفت حالا باید دچار بلا بشوید. آنجا وقتی عرضه شد همه بله را گفتند چه از سر عشق، چه از سر کراهت.
🔸کسی که آنجا بله گفت و این طرف هم احکام و قوائد دینش را درست انجام داد خوشا به حالش. اینها جز دسته اول هستند.
🎤محبت اهل بیت ، شب سوم
14 تیر 95 – تهران
@Raefipourfans
30.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ عمل مقدس یا عمل بزرگ؟
🔸انتشار نخستین بار؛ سال قبل در چنین روزی آخرین سخنرانی سردار سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه
🔹️ تبیین معنای «عمل مقدس» توسط حاج قاسم سلیمانی
@raefipourfans
⭕️ واعظی: برای تمامیت ارضی آذربایجان احترام قائلیم/شایعاتی مبنی بر کمک ایران به ارمنستان بی اساس است
🔸رئیس دفتر رئیس جمهور در تماس تلفنی "شاهین مصطفی اف" معاون نخست وزیر آذربایجان:
🔹در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، آذربایجان از جایگاه مهم و خاصی برخوردار است.
🔹تحولات اخیر را با دقت و جدیت دنبال میکنیم و آماده هرگونه کمک برای حل و فصل اختلافات دو کشور هستیم.
🔹شایعات مطرح شده در برخی رسانه ها مبنی بر ارسال کمک از سوی ایران به ارمنستان در مناقشه بین دو کشور کذب است.این شایعات کاملا بی اساس بوده و با هدف برهم زدن روابط خوب ایران و آذربایجان مطرح میشود
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
وقتی عقلت را دادی به مهناز جون و باران جون .... 😒😏
@raefipourfans
👤توییت استاد #رائفی_پور
این سخنان را نه امسال که بارها از جمله در سال ۹۷ علنا اعلام نموده ام
موضع بنده این است : قره باغ پاره تن اسلام است و باید بازگردد
اما آنچه هم اکنون در حال وقوع است خیمه شب بازی طراحی شده بین مثلث الهام علی اف ، اردوغان و پوتین است
که هرکدام منافع خود را دارند
توضیحات بیشتر بزودی
https://twitter.com/a_raefipour1/status/1311243624114458624
@raefipourfans