❓#سوال725 :
⚜️ #اعتقادی
باسلام
باتوجه به صحبت های امشب این سوال مطرح میشود که
ابنهمه تلاش از سوی غیر مسلمان ها برای کشف اسرار خلقت شده ما مسلمانها فقط انها را به زحمت بیان میکنیم . چه مانعی برای پیشرفت مسلمانان وجود دارد.
تلاش. برای کشف حقیقت از ناسا اختراع دوربین و برق و اینترنت و میکروفن و.......همه از غیر مسلمانها ما به جایی رسیده ایم که برای اثبات بزرگی خدا هم نباز به کسفیات و اختراعات انها داریم. راستی چه کنیم تا خود ما مسلمانها علاوه بر گفتن بتوانبم کمی عمل کنیم؟
📚 پاسخ #آقاسید :
در بحث های این شبا هست . ضمن اینکه عالم اسلام عقب افتاده اما بدانیم که بقیه انسان هایی که پیشرفت کردند الزاما کافر و .... نیستند !!!
قل تعالوا .............
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال726 :
⚜️ #شرعی
سلام
ميشه از اقاسيد بپرسي كه ايا تو ماه محرم ميشه صيغه نامزدي بدون جشن خوند؟؟
وجشنشو بعداز ماه محرم وصفر گرفت؟؟؟
📚 پاسخ #آقاسید :
این یک عمل توصیه شده مستحب است و در هر وقتی اشکال ندارد و مستحب هم هست . فقط چشن نگیرید .
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال727 :
⚜️ #اعتقادی
سلام. ببخشید
بعد از 7 اسمان چه چیزهای دیگری وجود دارد؟ و ویژگی آن ها چیست ؟
📚 پاسخ #آقاسید :
شب های آینده عرض می کنم
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال728 :
⚜️ #اعتقادی
مرز بین تبلیغ و ریا چیست ؟ و چه کاری انجام دهیم به ریا انجام نشه ؟راهکار شما چیست
____
کار مذهبی که فردی انجام میدهیم رو چه جوری در جامعه گسترش دهیم که به ریا تبدیل نشه راهکار شما چیست ؟
📚 پاسخ #آقاسید :
اخلاص باین زودی حاصل نمی شود . شما اصل کارتان را برای تعریف و تمجید مردم قرار ندهید و سعی کنید روز به روز در مسیر خالص شدن باشید . خدا همین را می پذیرد
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال729 :
⚜️ #اعتقادی
سلام نظر شما در مورد این متن چی هست ؟👆👆
📚 پاسخ #آقاسید :
بنظرم فقط یک برداشت سلیقه ایست که قشنگ هم هست . اما برای حقیقت تاریخ باید به متن تاریخ مراجعه کرد . هر چه متن بگوید بهترین و صحیح ترین است .
ضمن اینکه استحصال یعنی برداشت سلیقه ای از تاریخ هم ممنوع نیست . فقط نمی شود اثباتش کرد . مراجع در برداشت ها و استحصال ها ایرادی نگرفته اند .
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال730:
⚜️ #اعتقادی
سلام حاج آقای عزیز
لطفا در صورت امکان پاسخ سوالات زیر رو که از حقیر شده است،بطور مبسوط لطف بفرمایید.و من الله التوفیق
دوستان و همکاران عزیز سلام
هرچه مطالعه و جستجو می کنم و بر اساس آن فکر می کنم نمی توانم با عدالت خدا تطبیق دهم که خدا به لطافت روح زن و احتمال خطای وی در شهادت توجه داشته ولی به سختی روح مرد و احتمال خطای او بی توجه بوده و لذا شهادت مرد معتبر تر از شهادت زن است.
خدا به تحریک پذیری مرد در برابر زن توجه داشته و برای زن حجاب را تعریف کرده ولی به روحیه زیبایی دوستی و تحریک پذیری زن در این زمینه بی تفاوت بوده و پوششی برای مرد تعریف نکرده.
چگونه است که دین اسلام مبتنی بر فطرت انسان است ولی به مرد اجازه داشتن همسران متعدد داده. این جواز با فطرت زنانه سازگار است که مردش همسر دیگری داشته باشد؟
خدای عادل سهم ارث زن را در مقام فرزندی از برادرانش کمتر، در مقام همسری از مردش کمتر و در مقام مادری از فرزندان ذکور و اناثش کمتر دانسته؟
و ...
و بسیاری مسائل دیگر که قابل تامل و بحث است
📚 پاسخ #آقاسید :
این سوال جواب مفصلی دارد که در اولین مناسبت در یک جلسه سخنرانی به ان می پردازم .
اجمالا اینکه دغدغه شما درست است و باید نواندیشی درباره این احکام نمود .
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال731 :
⚜️ #معرفی_کتاب
با سلام لطف میکنید یه تفسیر معتبر و خوب وکامل خطبه غدیریه رو معرفی کنید؟
📚 پاسخ #حجت_الاسلام_شیرازی :
باسلام خدمت شما پرسشگر محترم
کتاب عهدنامه مذهب جعفری
حسین عمادزاده
قم-گلستان ادب
موفق باشید.
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال732 :
⚜️ #معرفی_کتاب
سلام یه کتاب در حد یه پسر ۱۸ ساله برا اثبات اعتقادات میخام بدونم چی خوبه
📚 پاسخ #آقاسید :
اصول اعتقادات اقای قرائتی
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال733 :
⚜️ #اعتقادی
سلام علیکم. سوالم از حضور آقاسید اینه که برا استفاده خوب از یه مجلس، چه قدر خود شخص و چه قدر اون مجلس و باقی عوامل دخیل اند ؟ آیا همیشه خوب ارتباط برقرار نکردن فردی با مجلس به معنی وصل نبودن خودشه و شبهایی که ارتباطش با مجلس بهتره یعنی حال خودش بهتر بوده ؟
📚 پاسخ #آقاسید :
حال دست خداست . موضوع اراده ما برای تغییره .
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال734 :
⚜️ #معرفی_کتاب
ی سؤال داشتم اینکه اگر بخواهیم راجب شگفتی های خلقت بدانیم باید چ کتابی بخوانیم یا سراغ چ سایتی برویم ؟
📚 پاسخ #آقاسید :
منابع زیادی هست که با سرچ پیدا میشه . مستند زمین کار بی بی سی هم خیلی زیباست
https://www.google.com/search?q=%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA%DB%8C+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%AE%D9%84%D9%82%D8%AA&client=firefox-b&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjK8fvt-b3WAhUM7BQKHcMtDTAQ_AUICygC&biw=1366&bih=628
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال735 :
⚜️ #سیاسی
باسلام خدمت آقا سید بزرگوار
چرا جوان های ایرانی را به عنوان مدافع حرم به کشور سوریه میفرستند
در صورتی که بعضی از مردم سوریه عضو گروه تروریستی داعش شده اند؟!
📚 پاسخ #آقاسید :
بارها در سایت های مختلف جواب داده شده . کمی سرچ کنید
🆔 @rahpouanquestion
❓#سوال736 :
⚜️ #اعتقادی
سلام اقا سيد ما می گيم خدا از سرنوشت انسانها آگاه است و شکی هم ندارم اما سوال من اينه اگر خدا مي دونه من انسان بعد از مثلا 20 سالگی می میرم و وارد جهنم میشوم چرا من انسان را خلق و عذاب يا بهتر بگم امتحان ميده ؟ویا میدونه كه یک بچه در حین متولد از دنیا می ره چرا مقدمات متولد شدن یک نوزاد را فرا هم میکنه بعضی از با سوادان به روز می گن که خدا می دانست این بچه چون بعد از بزرگ شدن با عث مرگ میر انسانها میشه پس بهتر است که در حین متولد بمیرد اگر اینطوري پس چرا باعث مرگ یزید نشد ایا به نظر شما این حرف منطقی؟ویا به عبارتی مثلا یک راننده ای در مسیری رانندگی می کنه و و اون نمي دونه در مسیر او ن چاله ای هست واگر در درون چاله بی افتد می میرد فقط خداست که می دونه اگر این راننده همین مسیر را ادامه بده تصادف مي كنه و مي ميره پس اگر خدا می دونه چرا کمکش نمی کند آیا خدا راضی به مرگ راننده جوان است ؟
📚 پاسخ #آقاسید :
در باره علم اجمالی و تفصیلی خدا در همین دهه صحبت می کنم
🆔 @rahpouanquestion