6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شرف پابوسی
🌺سر آشفتهام را به ضریحت گذارم
🌺دل درماندهام را به شما میسپارم
🌺ولادت باسعادت امام هشتم، علی ابن موسی الرضا (ع) مبارک
@Raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
⭕️ انتشارات «راهیار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
▫️ t.me/raheyarpub
▫️eitaa.com/raheyarpub
▫️ble.ir/raheyarpub
▫️instagram.com/raheyarpub
▫️basalam.com/raheyar
▫️raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آزادمنشی شهید بهشتی در مقابل منافقین
🔸گزیدهای از کتاب «انقلاب رنگها» از زبان «علیرضا خالقی»
🔹 من توی دفتر حزب راجع به #منافقین از #شهید_بهشتی سؤال کردم. ایشان گفت به دو دلیل حق ندارید این کار را بکنید: اولاً اینکه شاید توی همان خانه زن و بچهاش هم باشند که منافق هم نیستند. آنها چه گناهی کردهاند؟ اگر یک خانم باردار بچهاش سقط شود، شما شرعاً مسئول هستید.
🔶سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️مزار نسیم افغانی، میعادگاه برادری ♦️محمدسرور رجایی؛ نویسنده کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون»؛ خا
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای نگارش کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» چه بود؟
♦️«از دشت لیلی تا جزیره مجنون» ؛ اولین کتابی است که با ارائه مستندات تصویری، خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس را به قلم محمدسرور رجایی روایت میکند و توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است.
⭕️این کتاب را با #تخفیف 27درصدی میتوانید از غرفه #انشارات_راه_یار در باسلام سفارش دهید:
b2n.ir/adlm
✅ @Raheyarpub
⭕️ تجدید چاپ 5 عنوان از کتابهای انتشارات «راه یار» در دوران کرونا
🔷 چاپ بیستم برای «تو شهید نمیشوی»؛
این کتاب روایتی است از حیات جاودانۀ شهید جبهۀ مقاومت «محمودرضا بیضائی» است به قلم برادرش احمدرضا.
🔶چاپ هفتم برای «در مکتب مصطفی»؛
جستارى علمى درباره سیره تربیتى شهید مدافع حرم مصطفى صدرزاده، بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی. جمال یزدانی نویسندگی این کتاب را برعهده داشته است
🔷چاپ چهارم برای «دختر تبریز»؛
هدی مهدیزاد در این کتاب خاطرات شفاهی خانم «صدیقه صارمی»، رزمنده، امدادگر، مربی نهضت سوادآموزی و مربی پرورشی فعال تبریزی را گردآوری و بیان کرده است
🔶چاپ سوم برای «مربای گلمحمدی»؛
در این کتاب، خاطرات مربیان پرورشی دهۀ شصت آذربایجانشرقی به قلم روحالله رشیدی روایت شده
🔷 چاپ دوم برای «ساده رنگ»؛
این کتاب خاطرات فرهنگی و هنری «مجید دلدوزی» از گرافیستهای انقلابی سالهای مبارزه و دهه شصت را به قلم غلامرضا قلیزاده روایت میکند.
🔶سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️گذشته پُرتلاش شما کافی است
✍️حجتالاسلام سیدمحمدمهدی رفیع پور؛ استاد حوزه علمیه قم:
🔷 #میان_لشکر_هجران از جمله کتابهایی است که هدیه گرفتم. به هر زحمتی بود با معظمله(آیتالله صادقی قهاره؛ راوی کتاب)، تلفنی احوالپرسی کردم. ۹۵ساله هستند و از جمله عالمان مردمی و انقلابی لرستان.
فرمودند «دیگر فقط گذشته برای من مانده و الان دیگر کاری از من برنمیآید.».
گفتم: همان گذشته پُرتلاش شما به فضل خدا کافی است، ناراحت نباشید. نکته جالب اینکه ایشان از جمله اساتید جناب استاد آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی در دوران سطح بودهاند؛ نمیدانستم!
🔶سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️ «به اضافه مردم» از راه رسید| ده اصل اساسی برای کار فرهنگی چیست؟ ♦️ به یاد بیاورید دهه سخت شصت را
⭕️«به اضافه مردم»؛ برای عبور از سردرگمی فرهنگی
♦️روحالله رشیدی؛ نویسنده کتاب #به_اضافه_مردم در گفتگوی مفصل با خبرگزاری فارس:
🔷با وجود صرف هزینه،انرژی و وقت بسیار، نارضایتی از نتیجه کار بر اغلب فعالان فرهنگی حاکم است. خوب که ببینیم متوجه میشویم که وضعمان، تناسبی با تواناییها، داشتهها، تجربهها و نیازهایمان ندارد
🔷ایده جبهه فرهنگی انقلاب،مشخصاً مبتنی بر بازخوانی تجربههای موفق و فراگیر انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگ و هنر شکل گرفته. محتوا و رویکرد این کتاب را هم باید در امتداد ادبیات برآمده از مفهوم جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی دانست.هدف ساده و مشخص ما، کمک به نسل جدید برای عبور از سردرگمیهای کار فرهنگی بود؛تلاش بر این بوده تا بخشی از تجربههای کار فرهنگی در فضای انقلاب اسلامی را در قالب قواعدی بازخوانی کنیم که به اعتقاد ما همچنان کارساز و مؤثر هستند
🔷مخاطب کتاب،به صورت عام،فعالان فرهنگی هستند. از مسجد و مدرسه و دانشگاه تا هر جایی که امکان کار فرهنگی هست، میتوانیم با تکیه بر تجربههای مهم خودمان،به بازتولید جریانهای جدید فرهنگی کمک کنیم
♦️مشروح گفتگو:
fna.ir/eyb38x
♦️تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️ «مرباپَزون» در مدرسه
🔷... من از مراکزی که برای جبهه کمک جمع میکردند، مواد غذایی مختلف مثل حبوبات،برنج و قند و... میآوردم. با بچهها آنها را بسته بندی میکردیم. مثلاً یک روز اعلام میکردم بچهها فردا میخواهیم قند بشکنیم همه قندشکن میآوردند و بساط قند شکستن را در حیاط پهن میکردیم. یک روز برنج پاک میکردیم و یک روز نخود و لوبیا بود. یا فصل بِه که میشد، مرباپَزون داشتیم. بعد هم مرباها راداخل شیشه میریختیم و تحویل میدادیم.
♦️... زمستان که میشد، رزمندهها به لباس گرم احتیاج داشتند. شروع میکردیم به بافتن. به بچهها کاموا میدادم؛ از آن کامواهای خیلی ضخیم که جان میداد برای جبهه. آن قدر ضخیم بود که اگر کسی آن را میپوشید، همان برایش بس بود. مثل اورکت گرم بود. جوراب، کلاه، شال گردن و... را هرچقدر میتوانستند میبافتند.
... گاهی بچهها متنهایی را هم مینوشتند و میگذاشتند لای لباسها. جملاتی که روحیه بدهد به رزمندهها...»
📚 کتاب «خانم مربی»: خاطرات سعیده صدیقزاده، مربی پرورشی دهه شصت|نویسنده:مرضیه ذاکری
🔶سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
✅ @Raheyarpub
⭕️محاکمه یک سپاهی در دادگاه نظامی
♦️رضا پاکسیما؛ نویسنده کتاب #آقای_کاف_میم در گفتگویی مجازی:
🔷یکی از پروژههای ما در واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی سوژههای مربوط به بچههای واحد تبلیغات و فرهنگی #سپاه در دهه 60 است. با توجه به این موضوع، به سراغ این بچهها رفتیم که در میان اینها به آقای حسن کمالیان(راوی کتاب آقای کاف میم) رسیدیم که خاطراتی جذاب از آن دوره به خصوص درباره درباره شهیدان #رجایی و #بهشتی داشت
🔷کمالیان فعالیتهای خود را با واحد سمعی و بصری حزب جمهوری اسلامی در سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی آغاز کرده است. یکی از فعالیتهایی که در آن سالها بسیار مهم بوده، پخش فیلم در روستاهای #مناطق_محروم بوده است. بعد از حزب، وارد واحد تبلیغات سپاه میشود که آنجا هم فعالیتهای گستردهای در حوزههای عکاسی، مستندسازی و فیلمسازی داشته است. اما از آنجایی که آقای کمالیان و دوستانش، در فضای خارج از تهران، فعالیت داشتند، نمود کمتری در تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب از اینها میبینیم.
🔷آقای کمالیان در صحبتهایشان چیزی را #سانسور نکردنند ولی خود ما گاهی از اوقات مجبور میشدیم به دلیل اینکه آقای کمالیان اسامی خاصی را به کار میبردند، چندان وارد جزئیات این اسامی نشویم.
🔷مشروح این گفتگو:
mshrgh.ir/1092224
🔶سفارش کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
✅ @Raheyarpub
⭕️هم خونشریکیم؛ هم غمشریک
♦️در پی تفحص #شهید_نسیم_افغانی، از شهدای افغانستانی دفاع مقدس که مدتی پیش در حرم امام رضا(ع) تشییع و تدفین شد، #محمدسرور_رجایی؛ نویسنده کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس در نامهای به سردار باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح نوشت:
🔹مردم افغانستان و ایران، ملتهایی یگانه هستند که برای همدلیهای بیشتر شایسته است همدیگر را بهتر بشناسند. در این صورت، خواهند دانست که مجاهدان افغانستانی چه گونه از ولایات مختلف افغانستان و دشت بَکوا و دشت لیلی گذشتند و در راه پر خار و مغیلان رسیدن به کعبه عشق در جزیره مجنون به دیدار یار شتافتند. خواهند فهمید که چگونه بهسودِ افغانستان را رها کردند و به جبهههای نوسود ایران رسیدند. همچنان درمییایند که مبارزان ایرانی در دوران جهاد اسلامی افغانستان چگونه از تهران به خط مقدم جبهه در میدان و پغمان پر کشیدند.
▫️...همانا روزی که «نسیم» راهی جبهه میشد، هیچ آشنایی نبوده تا او را بدرقه کند، اما در بازگشت پیکرش، دو ملت شریف ایران و افغانستان، هر جا که بودند، به احترامش ایستادند و از او استقبال کردند و در جوار امام مهربانیها، علی بن موسی الرضا (ع) برایش آغوش گشودند. از این پس، حجره شماره 170 صحن آزادی، وعدهگاه زائران بسیاری خواهد شد که همدیگر را پیدا خواهند کرد. آن گونه که پس از سی و چند سال گمنامی، شهید «نسیم»، ما را پیدا کرد.
متن نامه:
tn.ai/2301787
✅ @Raheyarpub
⭕️«کتاب یار»؛ فروشگاه مجازی کتابهای #انتشارات_راه_یار و کتب پرفروش جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
basalam.com/ketab_yar
ble.ir/ketabyarr
t.me/ketab_yarr
instagram.com/ketab.yarr
ketabyarr@gmail.com
🔶 #مشهد، بلوار مدرس، مدرس 4، پلاک 10، حسینیه هنر
05132291002
05132225171
09358415848
✅ @Raheyarpub
⭕️«پرچمدار کوچک من»؛ تجربههای خلاقانه برای مادران
🔷برخی والدین تصور میکنند #کودکان نمیتوانند مسائل دینی و اعتقادی را درک کنند؛ لذا برای آشنایی آنها با این مفاهیم تلاشی نمیکنند و اینگونه در نظر دارند که زمان توجه به مسائل دینی، همان سن تکلیف است؛ در حالی که کودکان از نخستین ماههای تولد از محیط اطرافشان تأثیر میپذیرند و فراگیری دارند. این یعنی فرآیند تربیت از همان کودکی آغاز میشود و تعیینکننده سرنوشت انسان است
🔷در کتاب #پرچمدار_کوچک_من ۶۰ تجربه برگزیده از مادرانی که بستر مناسبی برای مشارکت جدی کودکان در فعالیتهای آئینی فراهم کردند، گردآوری و با تصویرسازیهای کودکانه روایت شده است. فصل مشترک بسیاری از این خاطرات، این است که این مادران در کنار بسترسازی برای فرزندشان، از فعالیتها و دغدغههای اجتماعیشان هم باز نماندهاند.
♦️ #سفارش_کتاب:
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
b2n.ir/raheyar
#پیشنهاد_کتاب ویژه روز ادبیات کودک(18 تیر)
✅ @Raheyarpub