1.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🍀﷽🍀
رمـان #بـــنده_نــفس_تا_بـــنــده_شــهــدا 🍃🌷
#پارت28 قسمت ج
زیرا در همین مدت توانست با برخی از جوانان روشنفكر و انقلابی مخالف رژیم ستم شاهی آشنا شود و به تعدادی از كتب ممنوعه (از نظر ساواك) دست یابد. مطالعه آن كتابها كه مخفیانه و توسط برخی از دوستان، برایش فراهم میشد تأثیر عمیق و سازندهای در روح و جان محمدابراهیم گذاشت و به روشنایی اندیشه و انتخاب راهش كمك شایانی كرد. مطالعه همان كتابها و برخورد و آشنایی با بعضی از دوستان، باعث شد كه ابراهیم فعالیتهای خود را علیه رژیم ستمشاهی آغاز كند
#ادامه_دارد ....
💕| @dokhtarane_booyesib
🍃| @booyesib_ir
*🍀﷽🍀
رمـان #بـــنده_نــفس_تا_بـــنــده_شــهــدا 🍃🌷
#پارت29 قسمت الف
ادامه تحقیقم از زندگی نامه شهید همت شهیدی که از خواب غفلت بیدارم کرد
چشامو شفا داد
دوران معلمی:
پس از پایان دوران سربازی و بازگشت به زادگاهش شغل معلمی را برگزید. در روستاها مشغول تدریس شد و به تعلیم فرزندان این مرز و بوم همت گماشت. ابراهیم در این دوران نیز با تعدادی از روحانیون متعهد و انقلابی ارتباط پیدا كرد و در اثر مجالست با آنها با شخصیت حضرت امام (ره) بیشتر آشنا شد. به دنبال این آشنایی و شناخت، سعی میكرد تا در محیط مدرسه و كلاس درس، دانش آموزان را با معارف اسلامی و اندیشه های انقلابی حضرت امام (ره) و یارانش آشنا كند.
او در تشویق و ترغیب دانش آموزان به مطالعه و كسب بینش و آگاهی سعی وافری داشت و همین امور سبب شد كه چندین نوبت از طرف ساواك به او اخطار شود. لیكن روح بزرگ و بیباك او به همه آن اخطارها بی اعتنا بود و هدف و راهش را بدون اندك تزلزلی پی میگرفت و از تربیت شاگردان خود لحظه ای غفلت نمیورزید.
با گسترش تدریجی انقلاب اسلامی، ابراهیم پرچمداری جوانان مبارز شهرضا را برعهده گرفت. پس از انتقال وی به شهرضا برای تدریس در مدارس شهر، ارتباطش با حوزه علمیه قم برقرار شد و بطور مستمر برای گرفتن رهنمود، ملاقات با روحانیون و دریافت اعلامیه و نوار به قم رفت وآمد میكرد.
ادامه دارد..
💕| @dokhtarane_booyesib
🍃| @booyesib_ir
#هر_شب_یك_آیه
💚«وَ عَسیٰ اَّنْ تُحِبُّوا شَیْئاً و هُوَ شَرُّ لَکُمْ و اَللّهُ یَغْلَمُ وَ أَنْتُمْ لاٰ تَعْلَمُونَ»
«و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بدتر است، و خدا می داند و شما نمی دانید .
|•سوره بقره آیه ۲۱۶
💖|@dokhtarane_booyesib
🌸|@booyesib_ir
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری 📲
🗓 ۵ روز مانده تا #عید_غدیر ✨
پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم فرمودند:
توهمانند کعبهای، همه به سوی تو رو میآورند و تو به سوی کسی رو نمیآوری.
اُسدالغابة، ج ٤، ص ٣١
💖| @dokhtarane_booyesib
✨| @booyesib_ir
#کدبانو
💢برای از بین بردن بوی ماهی از ظرفها
❇️ کافی است از آب سرد استفاده کنید و کمی پودر خردل داخل ظرف بریزید. سرکه هم بوی بد ماهی را از ظروف پاک می کند؛ کافی است کمی سرکه داخل ظرف بجوشانید.
برای از بین بردن بوی ماهی از دستها، آن ها را با سرکه مالش دهید و با آب سرد و صابون بشویید.
برای از بین بردن بوی ماهی در فضا، یک کاسه سرکه سفید را چند ساعت در محیط قرار دهید
🌺| @dokhtarane_booyesib
🍭| @booyesib_ir