eitaa logo
ᯓִ جبهه انقلاب 🇮🇷
597 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
2.9هزار ویدیو
5 فایل
•﷽• به نام خدا، به یاد خدا و برای خدا✨ حـرم جمهـورے اسلامـɪʀᴀɴـے 🇮🇷 مسیر روشنه؛ راه انقلاب از غدیر روشنه✌🏼 📱ویراستی: 👇🏻 virasty.com/msalehr84 ✍🏻 قُلِ الحَقَّ و لَو على نفسِک 📮کانال جبهه انقلاب | رسانه عقلانیت انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
📍رد آتش بس؛ پاسخ دندان‌شکن در راه 📝 نواصولگرا نوشت: 🔹پس از حمله رژیم به ایران، برخی پیغام‌ها آمده بود که اگر ایران حمله نکند، فشار برای آتش‌بس افزایش خواهد یافت و احتمالش بیشتر می‌شود. این پیغام‌ها از طرف دوست و دشمن بود. تصمیم در تهران هم صبوری چند روزه برای مهلت دادن به این موضوع بود و البته آماده کردن مقدمات هر حمله‌ای همین زمان را نیز می‌طلبید. این زمان هم براساس انتخابات در آمریکا معین شده بود. 🔹اما حالا و پس از رد هرگونه مذاکره‌ای توسط نتانیاهو و حتی مخالفت با نظر نهادهای امنیتی رژیم و تغییر مذاکره کننده در میانه‌ی مذاکرات، دیگر قطعی است که دولتش قصدی برای پایان این وحشی‌گری ندارند. وضعیت به حدی بغرنج شده که حتی نجیب میقاتی هم علیه اسرائیل سخن گفته و از عدم پذیرش شرایط صلح در جنوب لبنان گلایه کرده است. همان شرایطی که قرار بود در آن حزب‌الله در عرضه سیاسی سربریده شود. 🔹حالا و با منتفی شدن هرگونه آتش‌بسی، پاسخ ایران هم قطعی شده است. این را می‌توان از تغییر در لحن رهبر معظم انقلاب هم دریافت کرد گرچه اصل موضوع تغییری نکرده باشد. درحالیکه در سخنران هفته گذشته، سخن از حمله خطای محاسباتی دشمن بود، اینبار ایشان از پاسخ دندان‌شکن سخن گفتند و جالب اینکه شریک همیشگی رژیم در جنایاتش یعنی آمریکا را هم مورد خطاب قرار دادند. 🔹بدون شک پاسخ نظامی بخش اساسی هرگونه پاسخی است اما حمله به خطای محاسباتی رژیم، نیاز به بخش‌های دیگری از پازل هم دارد. حمله به عقبه دشمن که حتما در عرصه اقتصادی و ژیوپولتیک است، باید صورت گیرد تا رژیم از طرف هم‌پیمانانش مجبور به عقب نشینی شود. باید صبر کرد تا خلاقیت ایرانی، کار را به نتیجه برساند. ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
این سخن آقا که حرمت مسئولان باید حفظ شود مال رئیس جمهوری روحانی است واقعا ما چقدر ولایت پذیر هستیم؟؟؟؟ ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
یک قاب متفاوت از دلجویی رهبر انقلاب از دختر خردسال شهید جهاندیده در جریان دیدار امروز خانواده‌های شهدای شرارت اخیر رژیم صهیونیستی ☑️کانال جبهه انقلاب 👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام |روبیکا
محمدباقر قالیباف هم اکنون : ما تنها با دولت برای اجرای فرامین رهبر انقلاب و برنامه هفتم وفاق داریم پ.ن قابل توجه جریان لجن پراکن که مدام با کلمه وفاق علیه قالیباف لجن پراکنی میکنند ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
👌 کمی مطهری بخوانیم ❌ ویژگی خوارج از منظر شهید مطهری عزیز 1️⃣ تنگ نظر، خشن و خشکه مقدس بودند 2️⃣ همه را لامذهب و جهنمی می دانستند و سایر مسلمانان را تکفیر می کردند 3️⃣ به هر صاحب فضیلتی تهمت می زدند 4️⃣ اسلام و مسلمانی را در چهاردیواری اندیشه های محدود خود محصور كرده بودند 5️⃣ مدعی بودند كه همه بد می فهمند و یا اصلاً نمی فهمند و همگان راه خطا می روند و همه جهنمی هستند 6️⃣ چون جاهل بودند، تنگ نظر بودند و چون تنگ نظر بودند زود تكفیر و تفسیق می كردند 7️⃣ . تنگ نظری مذهبی از خصیصه های خوارج است اما امروز آن را باز در جامعه ی اسلامی می بینیم. 👈این همان است كه گفتیم خوارج شعارشان از بین رفته و مرده است اما روح مذهبشان كم و بیش در میان بعضی افراد و طبقات همچنان زنده و باقی است. 👆👆 واقعا بارها باید خواند... رهبری عزیز هم فرمود خط خوارج امروز هم هست... ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
🎥 قالیباف: اگر ۳۰۰ هزار هکتار از ۱۵ میلیون هکتار زمین خالی را به مردم واگذار کنیم مشکل مسکن حل می‌شود 🔹زمین‌های خالی در اختیار سازمان زمین و مسکن ۲ برابر بیشتر از زمین‌هایی هست که در آن مسکن ساختیم! ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
هیچ فکر کردید چرا رهبر معظم انقلاب یک اصلاح طلب که در گذشته وزیر خارجه سید محمد خاتمی بوده رئیس شورای روابط خارجی می کند و آقای دکتر جلیلی که تمام تخصص و تجربه ایشان در روابط خارجی است را عضو عادی این شورا می کند ؟ هیچ فکر کردید چرا رهبرمعظم انقلاب دکتر جلیلی را که شبیه ترین فرد به شهید رئیسی معرفی می کردید تا کنون هیچ شغل مدیریتی نداده اند و تنها به نمایندگی رهبری در شورای امنیت ملی بسنده کرده اند و با صدور حکم به دکتر محمد مخبر بعنوان مشاور و دستیار رهبری در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی بویژه در دولت شهید رئیسی، و سیاست درست و مدبرانه‌ی بکارگیری نخبگان و جوانان پرانگیزه و تلاشگر در اجرای طرحهای گوناگون و شناسائی نیروهای جوان و همکاری با آنان را با برنامه‌ریزی منطقی، پی گرفته و در کمک به دستگاههای دولتی و غیره از آن بهره‌برداری نمائید) ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خط همیشگی خوارج 🔴 ضربه زدن به فرزندان راستین اسلام خط همیشگی خوارج است ... یک روز شهید بهشتی ، یک روز شهید رئیسی ، یک روز فرماندهان سپاه و سرداران ، یک روز قالیباف ، یک روز ...😔 سید پرهام آریا ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
🔺هنوز برای بعضیها این سوال وجود دارد که با وجود صندلی های متعددِ خالی در سالن، چرا عده ای بالا اطراف میز سخنران مینشینند! مقصود از این کار چیست؟ ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وحید یامین‌ پور نوشت: رسانه‌های رژیم اشغالگر اعتراف کردند که پس از کالبدشکافی پیکر شهید یحیی سنوار مشخص شد که او و نیروهایش از سه روز قبل از شهادت، غذایی نخورده بودند. 👈 نیاز به شرح و توضیح نیست. ما با یک خبر از جنس اخبار متداول مواجه نیستیم. این یک اتمام حجت از طرف زمین و زمان است با آنها که هم‌عصر او هستند. ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.
🔻 دوربین مخفیه؟/ جشن «تجدید دیدار» با معاون وزیر تازه منصوب به گزارش روزپلاس، روز گذشته تصاویری از مراسم تجدید دیدار با «علیرضا رحیمی» که اخیرا به عنوان معاون امور جوانان وزارت ورزش منصوب شده است منتشر شد! این رفتار که خارج از شئونات جمهوری اسلامی است نشان از نگاه نادرست برخی افراد به پست‌های دولتی دارد که به جای آنکه محلی برای خدمت باشد، انتصاب به پستی دولتی را موفقیتی می‌بینند که برای آن جشنی در‌این ابعاد می‌گیرند. این تصاویر اولین بار توسط رسانه نزدیک به دولت منتشر شد و ادعا شد علیرضا رحیمی نسبتی فامیلی با یکی از معاونان رئیس‌جمهور دارد، که این موضوع خود نیاز به بررسی جداگانه دارد تا مشخص شود این انتصاب‌ برچه اساس بوده است. انتظار می‌رود آقای پزشکیان و وزیر‌محترم ورزش، دستور برخورد جدی و عزل این معاون را ابلاغ کنند تا درسی برای دیگران شود. ☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻 🇮🇷ʝoiη: @revolt_front ایتا|تلگرام|روبیکا.