😳دریغ از یک اشاره به صحبتهای مهم دیروز رهبری
#بشناسید این تفکر انقلابی نما رو
#انحراف
@revolt_front
📌#مهم
👌در تاریخ ثبت کنید رهبری نامه ترامپ رو بدون اینکه باز کنه دونه به دونه اش جوابش رو داد:
۱- مذاکره نمیکنیم چون قبلا مذاکره کردیم و نتیجه اش رو دیدیم که زدن زیر قول قرار
۲- سلاح هسته ای، خودمون نمیخوایم، اگرهم بخوایم داشته باشیم کسی نمیتونه جلومون رو بگیره
۳- دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ ما در برابر هر حمله ای کوبنده خواهد بود و اونی که پشیمون میشه امریکا هست
@revolt_front
امروز به کانال این بنده خدا پیوستم فقط برای اینکه ببینم خبری، متنی، تحلیلی، چیزی، در مورد بیانات فوق العاده مهم رهبری که دست این جماعت را رو کرده بود میزنه یا نه، که دیدم خیر!
سانسور شدیدی در کانالهای این جماعت حاکمه!
👈عبور از رهبری یعنی همین.
👈سانسور رهبری یعنی همین.
پس فردا دوباره نیاید بگید که چرا نماینده انقلابی ما رو زدیا؟!
نماینده ای که حاضر نیست حتی یک پوشش ساده خبری برای بیانات بسیار مهم رهبرش داشته باشه، لای جرز دیوار را نشانش دهید و نه خطوط دایره انقلابی را....
#عبور_از_رهبری
#جریان_سانسور
#رسایی
|يجاهدونفيسبيلاللهولايخافون لومةلائم|
▫️سربازانقلاب▫️
#سیدفخرالدینموسوی
@revolt_front
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری!!
بمب خبری/ به ایران جدید سلام کنید!
نماینده مجلس ایران، ممنوعیت حمل مواد مخدر و اسلحه و سرقت مسلحانه و اغتشاش و روزهخواری رو باطل و از امروز آزاد اعلام کرد!
#سهیل_سلیمی
@revolt_front
خبری در راه است...
|يجاهدونفيسبيلاللهولايخافون لومةلائم|
▫️سربازانقلاب▫️
#سیدفخرالدینموسوی
@revolt_front
خوب به این بخش از بیانات دیروز رهبری دقت کنید: «چرا فلانی وقتی که همهی وزرا رأی آوردند اظهار خرسندی کرد، در حالی که ممکن است بعضی از این وزرا با آن معیارهای مورد نظر او موافق نباشند؟ این یکی از سؤالات است. خب بله، این سؤالی است؛ جوابش این است که رأی آوردن همهی وزرا در مجلس، یک پدیدهی مطلوبی است؛ اگر چنانچه رأی نیاورند، آن مجموعهی هر وزیری که رأی نیاورده، مدّتها بیسرپرست میماند. بیسرپرست ماندن، بمراتب بدتر است از اینکه یک آدمی باشد که حالا برخی از معیارها را هم نداشته باشد؛ یعنی هرجومرج به وجود می آید. این خیلی خوب است که دولت بتواند در یک فرصت مناسبی، در یک وقت مناسب مشخّصی تشکیل بشود و بتواند کشور را اداره کند. دولت باید بتواند کشور را اداره کند؛ این رأی مجلس، این حُسن بزرگ را دارد.»
حالا ببینید موضع گیری کدام یک از انقلابی های چند آتشه با بیانات رهبری همخوانی داره و کدام در تقابل و تضاد هست
☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻
🇮🇷ʝoiη: @revolt_front
ایتا|تلگرام|روبیکا
🔻 حضرت آقا صریحا فرمودن : "بیسرپرست ماندن، بمراتب بدتر است از اینکه یک آدمی باشد که حالا برخی از معیارها را هم نداشته باشد؛ یعنی هرجومرج به وجود می آید."
👈 حالا به نظرتون در شب و روز آخر سال و شرایط پر چالش اقتصادی، وزارت اقتصاد بی وزیر شده، برای کشور خوبه؟! کی باید جوابگوی این وضعیت باشه؟؟ اصلا آیا استیضاح همتی در نرخ ارز ( که اصلی ترین بهانه موافقان استیضاح بود) اثری داشته؟
#امان از سیاست زدگی
#امان از اقدامات هیجانی و احساسی
#امان از خود حق پنداری
#امان از اقدامات غیر عقلانی
☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻
🇮🇷ʝoiη: @revolt_front
ایتا|تلگرام|روبیکا
🔻 در موضوع قانون عفاف و حجاب هم با اطلاع عرض میکنم:
1- چند ماه قبل قالیباف میخواست قانون رو ابلاغ کنه، برای این کار حتی زمان هم مشخص کرده بود اما به تدبیر بزرگان جبهه انقلاب و دبیرخانه شعام از ابلاغ قانون در شرایط فعلی جلوگیری شد.
2- #افراطیون جریان اصلاح طلبی بی صبرانه منتظر ابلاغ این قانون هست تا دستش باز بشه برای ضربه زدن به نظام و گفتمان انقلابی؛ صریحا و بی پرده هم تهدید کردن و گفتن که به شکلی این قانون رو اجرا میکنیم که نه راه پس داشته باشید نه پیش، چنان مردم رو بر علیه نظام و انقلابیها میشورانیم که تا سالها نتونید حل و فصلش کنید.
3- اصلاح طلبان معتدلی که در دولت هستن اعلام مخالفت جدی با این قانون کردن، بهشون گفته شده #لایحه_جایگزین ارائه کنید یا راهکار عملیاتی بر اساس نوع نگاه و برداشت خودتون ( اقدامات صرفا فرهنگی) تا حداقل از این بی عملی در مقابل ترویج بدحجابی در سطح دولت خارج بشیم.
4- #برخی از افرادی که سردمدار تجمعات و تحصنات پیرامون عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب هستن هم اصل و ریشه اقداماتشون سیاسی هست منتها بهانه عدم ابلاغ قانون رو مانند پیراهن عثمان سر دست گرفتن و پشت نیات سیاست زده و اشتباهشون مخفی شدن
5- ذره ای شک و تردید نداشته باشید که این تجمعات و تحصناتی که در حال انجام هست #باب_دل دشمن و افراطیون اصلاح طلب هست و عملا انقلابیونِ مشارکت کننده در این تجمعات و تحصنات #ناخواسته در حال تکمیل پازل آنها هستند.
☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻
🇮🇷ʝoiη: @revolt_front
ایتا|تلگرام|روبیکا
🔻 در موضوع عفاف و حجاب هم مسائله اینه که جبهه انقلاب مسیر رو درست انتخاب نکرده و عملا خروجی این مسیر بدتر شدن وضعیت عفاف و حجاب هست. مولانا یک داستانی رو در قالب شعر میگه که تبیین کننده این مبحث هست:
ما درین انبار گندم میکنیم
گندم جمع آمده گم میکنیم
مینیندیشیم آخر ما بهوش
کین خلل در گندمست از مکر موش
موش تا انبار ما حفره زدست
وز فنش انبار ما ویران شدست
اول ای جان دفع شر موش کن
وانگهان در جمع گندم جوش کن
🔻 مولانا میگه ما توی انبار مدام گندم میریزیم اما در نهایت میبینیم گندمی در انبار نیست، ما هم غافلیم که کم شدن گندمهای انبار بخاطر وجود موش در انبار هست لذا مدام توی انبار گندم میریزیم. بعد میگه ما باید اول موش رو از انبار بیرون کنیم بعد گندم توی انبار بریزیم.
🔻 قصه عفاف و حجاب هم دقیقا همینه، به جای اینکه ما به ریشه های گسترش بدحجابی در جامعه بپردازیم و به دنبال حذف ریشه های بی حجاب ساز باشیم رفتیم مدام اقدامات سطحی و ظاهری انجام میدیم. خب نتیجه هم معلومه که هیچ اثر مثبتی در جامعه مشاهده نمیکنیم.
🔻 فعالین عفاف و حجاب، اگه واقعا دنبال ترویج عفاف و حجاب در جامعه و حرکت به سمت #زیست_عفیفانه هستن باید همت خودشون رو جمع کنن برای اقدامات ریشه ای نه سیاست بازی و شوآف های هزینه ساز برای نظام
☑️کانال جبهه انقلاب👇🏻
🇮🇷ʝoiη: @revolt_front
ایتا|تلگرام|روبیکا
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از رهبر انقلاب به دانشجویان
@revolt_front
📍عقلانیتی که انقلابیست ...
جانم به کسی که آفتابیست ...
همینجوری بداهه
جانم فدای آنکه #مرد_میدان است و گرم نبرد با ستیغ آفتاب؛ که ترجیح نداده در #سایه بنشیند.
خدایا شکرت سمت درست جریان انقلابی ایستادهایم
#عقلانیت_انقلابی
📝حامد فرد
🆔@ghalibaffan
حضور ۴۰ هزار نمازگزار در مسجد الاقصی
🔹اداره اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد، علیرغم محدودیتهای اعمال شده از طرف رژیم صهیونیستی، حدود ۴۰ هزار نمازگزار در دومین جمعه ماه مبارک رمضان نماز صبح را در مسجد الاقصی برگزار کردند.
@revolt_front