✡دنیا بازیچهی یهود✡
💬 تلمود ۷
◽️در ادامه قسمتهای قبل، برای این که بیشتر به خودپرستی و آرمانهای ضد انسانی یهود پی ببریم، جملاتی از کتاب «تلمود» را مطالعه میکنیم:
1⃣1⃣ قسم خوردن برای یهود جایز است!
◽️قسم خوردن جایز است، مخصوصاً در معاملات با غیر یهود. اصولاً قسم خوردن برای قطع نزاع تشریع شده است اما نه برای کفار، زیرا آنها انسان نیستند. جایز است انسان شهادت زور بدهد، چنانچه لازم است اگر میتوانید بیست قسم دروغ بخورید ولی برادر یهودی خویش را در معرض خطر قرار ندهید. برای یهود واجب است روزی سه مرتبه مسیحیان را لعن کند و دعا کنند تا خداوند آنها را نابود سازد. بر ما لازم است که با نصاری مانند حیوانات معامله کنیم. کلیساهای نصاری، خانه گمراهان است و خراب کردن آنها ضروری و واجب است.
2⃣1⃣ یهود باید از کل دنیا سواری بگیرد!
◽️ ملت برگزیده خداوند مائیم و لذا برای ما حیوانات انسانی خلق کرده است زیرا خدا میدانست که ما احتیاج به دو قسم حیوان داریم، یکی حیوانات بیشعور مانند حیوانات غیر ناطقه و دیگری حیوانات ناطقه و باشعور، مانند مسیحیان و مسلمانان و بوداییان و برای آنکه بتوانیم از همه آنها به اصطلاح سواری بگیریم، خداوند ما را در جهان متفرق ساخته است و لذا ما باید دخترهای زیبا و خوشگل خود را به پادشاهان و وزرا و شخصیتهای برجسته یهود به تزویج درآوریم، تا به وسیله آنها بر حکومتهای جهان تسلط داشته باشیم!
👈 گمان نکنم، آنچه نقل کردیم احتیاج به توضیح و تعلیق از ما داشته باشد زیرا بهترین معرف، خود یهود است. چنانچه معلوم شد یهود یک حزب خطرناکی است برای فریب دادن مردم! آن هم که به صورت مذهب و آیین در آمده است.
👈 برای مطالعه ادامه کتاب «دنیا بازیچهی یهود» در شبهای آینده، با ما همراه باشید. 🍃🌺🍃
#قسمت_سیزدهم
#دنیا_بازیچه_یهود