🚩 ایران همسایه مهم است / پیام روشن سفر ظریف به آمریکاییها
«محمود عثمان» سیاستمدار کرد عراقی در گفتگو با تسنیم:
🔹 ابتکار وزیر امور خارجه ایران در همراهی هیئت عالی اقتصادی با وی یکی از مهمترین نکات مورد توجه در این سفر است، ایران در شرایط تحریمی نیازمند همکاری عراق خواهد بود، بنابراین برگزاری کنفرانس های متعدد اقتصادی در شماری از شهرهای عراق و دیدارهای دوجانبه این هیئت اقتصادی گامی به سوی پیشبرد اهداف اقتصادی ایران در این مرحله خواهد بود.
🔹 در این سفر پیام آشکاری به آمریکایی ها داده شد و آن این است که روابط عراق و اقلیم کردستان با ایران مستحکم است و امکان تضعیف آن توسط این کشور وجود ندارد.
🔹 این یک واقعیت است که عراق و ایران دو کشور همسایه با اشتراکات متعدد و از همه مهمتر با مرزهای طولانی مشترکی هستند و مسئولان ارشد عراق داشتن روابط با این کشور را در راستای منافع خود دانسته و به روابط با آمریکا با هزاران کیلومتر فاصله ترجیح خواهند داد، آمریکا حلال مشکلات عراقی ها نخواهد بود و این ایران است که می تواند در مقاطع حساس و در مشکلات در کنار عراقی ها باشد، البته این سفر مایه نگرانی آمریکایی ها خواهد بود.
🖋️ آتش به اختیاران 🖋️
http://eitaa.com/joinchat/2984968192Cb7a3b61c06