📍قالیباف: اعتراض از سر بی اطلاعی وبیصبری و پافشاری بریک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هرنام و عنوانی به ضرر کشور است/ راهبرد اصلی، قوی شدن ایران در عرصه های مختلف است تا دشمن به جای صلح تحمیلی یا جنگ تحمیلی، پاسخگوی مطالبات به حق مردم ایران باشد*
رئیس مجلس در نطق پیش از دستور:
🔹ریل گذاری رهبرانقلاب در حوزهی رفتاری نیز فصل الخطابی روشن برای همه خصوصاً نیروهای انقلابی و صاحبان تریبون است.اعتراض از سر بی اطلاعی و بیصبری و پافشاری بریک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هرنام و عنوانی به ضرر کشور است و باید از آن پرهیز شود. اما سیاست گذاری که ایشان برای دیپلماسی و میدان عنوان کردند و تعیین نمودند که ایران در همهی عرصه ها فقط با دست پر و از موضع قدرت وارد می شود، چراغ راه دستگاه سیاست خارجی و نیروهای مسلح است که نشان می دهد راهبرد اصلی، قوی شدن ایران در عرصه های مختلف است و باعث می شود دشمن به جای اینکه دنبال صلح تحمیلی یا جنگ تحمیلی برود پاسخگوی مطالبات به حق مردم ایران باشد.
🔹ما بر این باوریم که اگر همه با فصل الخطاب دانستن رهبر انقلاب، ذیل رهنمودهای ایشان عمل کنیم و مخصوصاً برحفظ انسجام ملی اهتمام بخشیم، نه تنها ازهر تجاوز مجددی به کشورمان جلوگیری خواهدشد بلکه دشمن مجبور به پذیرش حقوق مردم ایران می شود.
🇮🇷
@AXNEVESHTESIYASI