🔰 حالا دولت باید چه کند⁉️⁉️
#فوری
🤩 با 9 رأی منفی، قطعنامه تأیید پایبندی ایران به تعهدات هستهای، رد شد و روند بازگشت تحریمها، به جریان افتاد.
✅ برای دست برتر داشتن می توان راه های زیر را نام برد:
1️⃣ حالا دولت باید بتواند از طریق روسیه و چین ، فشارهای بین المللی در این زمینه را کاهش دهد و از قدرت آنها در شورای امنیت استفاده کند.
2️⃣ بارها کارشناسان گفتند که این بازگشت تحریم ها عملا کار خاصی نمی کند، چون همه آنها در تحریم های ثانویه آمریکا دیده می شود ، پس دولت باید بتواند فشار روانی که اثر روی بازار و دلار و طلا می گذارد را خنثی کند.
3️⃣ همزمان با مدیریت پرونده هستهای، باید بهرهبرداری داخلی از منابع و ظرفیتها (تجارت منطقهای، تهاتر، ارز دیجیتال برای تجارت) افزایش یابد تا تحریمپذیری کشور کاهش پیدا کند.
4️⃣ الان مهمترین خطر، نه فقط تحریم، بلکه همصدایی کشورهای کلیدی علیه ایران است. ایران باید بهسرعت محور گفتوگو را از «اتهام نقض تعهدات» به «مواضع غیرمنصفانه و دوجانبهگرایی طرف مقابل» منتقل کند. این یعنی باید روایتی بسازد که توجه افکار عمومی و حتی دولتهای بیطرف را به دوگانگی غرب جلب کند.
🇮🇷
@AXNEVESHTESIYASI