⛔️شهاب حسيني: کاش پشت احساسات مردم قایم نشویم
بازیگر شناخته شده سینما در واکنش به جنجال سازی برخی سلبریتی ها با انصراف از حضور در جشنواره فیلم فجر امسال به بهانه حادثه هواپیمای اکراینی، نوشت:
🔹مردم رنجیده و رنجدیده. روحمان آزرده و دلمان شکسته، میدانم؛در احوالات مواج و گل آلود. کم نیستند موجسواران و ماهیگیران آب گلآلود.
🔹جشنواره فیلم فجر به لحاظ تکنیکی همواره تنها جشنواره رسمی کشور تلقی میشده که شاید کلیه سیاستهای سینمایی سال بعد از خود را رقم میزده است.
🔹حال تعدادی از همکاران بنای اعلام انصراف از جشنواره گذاشتهاند که این حرکت دامنزدن به افتراق جامعهشکن خودی و ناخودی است و این تصور که کسانی که ترجیح به انصراف نمیدهند همدرد و شریک حال مردم و جامعه نیستند، و موضعی مغایر با مردم دارند، سخت اشتباه است.
🔹این بنده کوچک بدینوسیله این حرکت را تایید نمیکنم و آن را گامی در جهت همدردی تلقی نمینمایم؛ ای کاش نیتهایمان هم خالص باشد، و بنا به صلاح شخصی خود پشت احساسات پاک مردم قایم
🇮🇷
@AXNEVESHTESIYASI