کتابهای درسی قطر پر از پیامهای یهودستیزانه ( بخونید اسقاطیل ستیزانه) است آیا جای تعجب است که نسل جوان از اسقاطیل متنفر باشد؟
غافلگیری خبرنگاران اسقاطیلی در جام جهانی واقعی است، اما چیز جدیدی نیست، وزارت آموزش قطر در اقدامی با هدف جلوگیری از بررسی های خارجی، کتاب های درسی کلیدی را از وب سایت خود حذف کرد.
برخلاف قطر، عربستان سعودی به دلیل فعالیت های خود برای حذف این مطالب از کتاب های درسی این کشور مورد تحسین قرار می گیرد.
در مراکش، گزارشی منتشر شد که بر اساس آن اتحادیه آموزش و پرورش مراکش هرگونه عادی سازی آموزشی و فرهنگی با اسقاطیل را رد کرد، در حالی که برنامه های رباط و تل آویو برای اجرای برنامه های آموزشی مشترک انجام شده است. در نامه ای که اتحادیه به وزارت آموزش و پرورش مراکش ارسال کرده، ادعا شده است که این تلاشی است برای "درج میراث یهودی در برنامه درسی مراکش".
در عربستان سعودی، آنها شروع به ترویج فرآیندهای مدارا و گنجاندن مطالب آموزشی مرتبط با هولوکاست در محتوای سیستم آموزشی کردند، اما ادعا می شود که در کنار همه اینها، نقشه اسقاطیل هنوز در آنها دیده نمی شود.
در سال 2018 گزارش شد که در تونس معلمان به استفاده از کلمه اسقاطیل در آزمون اعتراض کردند و مدارس این کشور به برگزاری سالانه «هفته فلسطین» ادامه میدهند.
ما باید به کار برای افشای حقیقت ادامه دهیم و مهمتر از آن - مطمئن شویم که نسل جوان آن را می داند. تنها از این طریق است که شاید بتوانیم به سمت خاورمیانه واقعاً جدید حرکت کنیم.
سوال مهم: در ایران چگونه است؟ در کتابهای درسی چه میزان مطلب علیه اسقاطیل و له فلسطین وجود دارد؟ تا چه اندازه به جنایتها و دسیسه های اسقاطیل علیه ایران پرداخته شده؟ عادی سازها چه مقدار سعی در حذف این مواد از کتابها و برعکس جلوه دادن موضوع داشتهاند
اسقاطیل برای نسلهای جدید مسلمان برنامه دارد، ما چه؟