💡یارانه ارز ۴۲۰۰ حذف نشد مدل یارانه اش تغییر کرد
#پارت_دوم
🧩تو مدل قبلی دولت داشت با ارز ارزون، به کالاهای خارجی سوبسید میداد و وارداتشون رو به صرفه میکرد و عملا تولید کننده ایرانی رو از دایره رقابت حذف میکرد.
تو مدل جدید با طرحی مثل خریدتضمینی گندم، اولویت با خرید محصول از داخله و اگه تولید داخل به اندازه نبود، گندم وارد میشه.
🧩تو مدل قبلی امکان هزارجور فساد و سواستفاده از ارز 4200 وجود داشت که مستندهای "مدللها" و "بهشت سوداگران" رو برای نشون دادن همین بسترهای فساد ساختن
تو مدل جدید با پرداخت یارانه نقدی به خود مردم، امکان فساد به صفر میرسه.
🧩فقط نگرانی که در مورد این مدل هست،شرط نامعقول مجلس هست که گفته دولت در صورتی مجازه مدل یارانه رو تغییر بده که کالای اساسی رو با قیمت شهریور 1400 به دست مردم برسونه که معلوم نیست حاصل تراوشات ذهن چه دانشمندیه. یکی نیست از نمایندگان محترم بپرسه همین امسال که 18 میلیارد دلار دادیم تونستیم قیمتهای شهریور 1400 رو ثابت نگه داریم؟
#اسرار_سیاسی
#ارز_جهانگیری
@Antiliberalism